Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

eradio.lv raksts: Gold FM ir miris, lai dzīvo Jumor FM

Komentāri par rakstu...
taalais @ ceturtdien, 2008. gada 28. februārī 17:07
kaa jau agraak diskusijaa mineeju kaarteejais chastushku radio :P
cik sanaacis nelielus izraavumus paklausiities braukaajot pa frekvencem nesaprast man to krievu humoru, tad jau labaak BB ;)
p.s. ieveerojam situaaciju ka viena stacija peec otras saak retransleet krievijas radio programmas (RusRadio,JUmor,EXO ... )
marss @ piektdien, 2008. gada 29. februārī 15:44
cik taalu no riigas sis raadio raida?
dzeks @ piektdien, 2008. gada 29. februārī 20:09
Labs !
Klausos jau vairākas dienas kamēr ķer :-)
Tikai, radio gan domāts tiem kam pie 30 vai vairāk, tiem, kuri ir redzējuši vismaz dažas 80` gadu filmas un skatījušies tās ar patiku. Man pret krieviem nav nekā, Ir Ok ! :-)
čipolīno @ piektdien, 2008. gada 29. februārī 21:28
Man līdz Raganai velk labi, bet pirms Straupes jau sāk zust :-) Varētu būt kādi 50 ... 60 km no Rīgas
čipolīno @ piektdien, 2008. gada 29. februārī 21:30
http://www.esd.lv/html/RFunTV2008_pub.doc
raiditaajs atrodas Ulbrokaa 27-41km raadiuss ;)
marss @ sestdien, 2008. gada 1. martā 10:49
zeel ka liidz valmierai nevelk
dzeks @ sestdien, 2008. gada 1. martā 11:58
kad limbažos būss normāls radio atrakstiet man.
Ģirts @ sestdien, 2008. gada 1. martā 21:00
Pozitīvs radio tas ir labi, ļoti labi, jo citādāk mēs te vispār nogrimsim savā depresijā !
pilsonis @ svētdien, 2008. gada 2. martā 11:02
Lielākais Humors ir ka no Gold tapa par humoru.
Stulbāka nāciju kā krievu vēl pasaulē nav redzēta. Nākošā radio Latvijā būs krievu GAZ FM. Galvenais lai būtu pozitīva tas nekas ka smird.
peteris @ svētdien, 2008. gada 2. martā 16:19
vai tad limbazos nav normaali radio?
dzeks @ pirmdien, 2008. gada 3. martā 19:33
peteris, ja nev kaut kas nepatiik, klausies LR2 и не выпендривайся.

Юмор FM супер. Ещё одна качествееная радиостанция в нашем эфире!

P. S. http://www.lvrtc.lv/radio/radio.php?id=46&rid=19
Радиопират @ otrdien, 2008. gada 4. martā 17:30
man līdz Bauskai mierīogi vel(apm.66km),tiesa uz mūzikas centra.mūzika tādi pati,kā krievu hitiem,bet pašā krievijā šī radiostacija nav pat pirmajā trijniekā.
misters @ otrdien, 2008. gada 4. martā 22:55
Limbažos vispār nav nekāds radio
Ģirts @ ceturtdien, 2008. gada 6. martā 16:56
Klausos tikai interneta radio patīk ļoti Trance radio.
Ģirts @ ceturtdien, 2008. gada 6. martā 17:33
Vai kads var pateikt? Ka saucas dziesma, kurai piedziedajuma ir vardi "jarkim, jarkim plamenim gori...."
Jelena @ piektdien, 2008. gada 7. martā 12:18
Limbažos var dzirdēt kautko no Valmieras radiostacijām un Rīgas
dzeks @ sestdien, 2008. gada 8. martā 11:26
Jā bet ne sterio.
Ģirts @ sestdien, 2008. gada 8. martā 18:09
Strap citu skan radio3 bet slēdzas raidītājs un tas mani neapmierina.
Ģirts @ sestdien, 2008. gada 8. martā 18:13
diemzel tā ir
dzeks @ svētdien, 2008. gada 9. martā 20:06
Valmieras rādio var dzirdēt Limbažos?
dzeks @ svētdien, 2008. gada 9. martā 20:14
Ar labu atenu var dzirdēt Valmieras radio
Ģirts @ pirmdien, 2008. gada 10. martā 14:35
Nu jaa.... diemzel Limbažos ir tā ar rādio ne šis, ne tas
dzeks @ pirmdien, 2008. gada 10. martā 22:15
Jā, krievu stulbumu mums vel maz. Vajadētu arī Skonto ,SWH un vel kadas stacijas pārkrievot, tad arī radio varetu izmest.
silaat @ trešdien, 2008. gada 12. martā 12:43
Vismaz vienu krievu radio vajadzētu Valmierā
dzeks @ trešdien, 2008. gada 12. martā 20:02
это было частота Елгавского радио 88.6
грусна ,теперь из Риги заляйс вилнис , бред. юмор люблю , но не ниже пояса.
Эдуард @ svētdien, 2008. gada 16. martā 21:53
To ka tā ir ''kvalitatīva'' radiostacīja... nevar apgalvot, jo tad vajag salīdzīnāt ar kaut ko citu!

Jā un vēl sveštautieši, kas klausās kr.val citu jau neko nevar teikt, kā labu, jo ir vairāk izvēles.

Visā tā mūzika un joki, tādā lētā krieviskā veidā.tā likās mazliet paklāusōties.

ja par jokiem runā tad krievu valdoā Greizais spogulis vienkārši sit pušu to jumor fm.

P. S. http://www.lvrtc.lv/radio/radio.php?id=46&rid=19
LaCis @ trešdien, 2008. gada 26. martā 16:48
Kaapeec deelj shii radio vajadzeeja likvideet gold fm? Nu gold fm jau vajadzeeja atstaat.. nevis kaarteejo krievu radio ievazaat Latvijaa, tie krievu radio jau taa ir te daudz...
Jurets @ piektdien, 2008. gada 4. aprīlī 21:40
Ja tut chitaju vashi komenti i prosto porazajusj tuposti ! Nachalisj razborki Latishi-Russkie. Peteris,ti xotj za bazarom sledi. Pokazi mne,gde xotj odna radiostancija latishskaja imela bi reitingi vishe togo ze Krievu Hitu radio ili jumor FM ?! pokazi !
Latishkij jazik znajut toljko latishi(i ja toze) Russkij jazik znaet pol zemnogo naselenija. Jazik obshenija eto Russkij i Anglijskij. Gosti,priezzie i tak dalee... ponimajut po Russki lutshe,cem po Latishki. Nu ne nado zdesj gnatj na russkix. Peteris,ja naprimer tupee nekotorix latishej ne videl v zizni. u kazdej nacii svoi zamashki. Odnako v Latvii zivut drugie russkie. Oni rabotajut zdesj na blago etoj ze strani,kak i latishi. esli gnatj na vsex purgu,mol russkie duraki ili latishi... Nu togda naxrena zitj vobshe. Ja znaju latishiki jazik i uvazaju vas. Uvazajte i vi menja. Mintaliteti raznie u narodov. Odnako s etim nado scitatsja,a ne gnatj drug na druga. ne nravitsja radio,da blja vikljuci ego na X... Cego ti zdesj vonjaesh? Znaesh cto nekotorie Latishi -reklamodateli govorjat. " Man ludzu reklammu tikaj krievu valoda" Ja sprashivaju "kā pec? " Viņi man teica - tā pec ,ja visi var saprast... Toestj Latishi po Russki pojmut,a vot mnogie ne russkie ljudi ,priezzie znaja russkij uze smogut obshatsja i kupitj tot ili inoj reklamirovannij tovar. Biznesmeni znajut xorosho,cto nacija zdesj ne imeet znacenija. Ja rabotaju s Latishami i mne prijatno s nimi rabotatj. potomu cto mi obshaemsja na oboix jazikax. A mudili,kotorie toljko znajut,cto gonjat na tex ili na drugix - eto ljudi s nizkim urovnem uma !!!
Peteris - esho raz govorju,sledi za bazarom. Kstati nashot "Krievu Hiti"
Eto i v pravdu HITI ! Muzika Russkaja ocenj kacestvennaja i imeet po 10 000 000 prodaz i tirazej v god. Cto ne skazatj o Latviehu Hiti. V Mire vsjotaki Russian Hit imeet znacenie.
I net takoj vrazdi,kak zdesj. davajte perestanem delitj na nacii ljudej. ne krasivo tak delatj !!!
TOPruslan @ piektdien, 2008. gada 25. aprīlī 10:53
Tizli joki, par kuriem retais pasmejās!
sandis @ pirmdien, 2008. gada 5. maijā 18:15
TOPruslan:
krievu valodā gan nerunā puspasaule.. drizak jau angļu un franču, bet tas tā..
Par visu pārējo pilnīgi piekrītu - tiem kuriem nepatīk, lai slēdz citu staciju, kādas problēmas??

ja saproti krieviski - klausies, ja nē -neklausies.. ja patīk - klausies, ja nepatīk - neklausies..
klk @ piektdien, 2008. gada 9. maijā 16:08
Repertuārs sāk atkartoties. Apnika.
M @ sestdien, 2008. gada 31. maijā 10:42
Latvijaa krievu radio? ir kas klausaas arii?
jozhix @ pirmdien, 2008. gada 23. jūnijā 10:21
A kadel es nevaru caur netu klausities so radio man met ara citu logu bet palaist nevar?
Raimis @ sestdien, 2008. gada 12. jūlijā 16:36
http://78.157.129.70/GoldFM.m3u
uupens @ trešdien, 2008. gada 23. jūlijā 12:29
Pamazām pārkrievojamies, tāda tendence visiem masu mēdijiem! Cik var? Kāds seko tam līdzi arī? Paņemam Latvijas televīzijas 6 kanālus, pārskrienot pa tiem, 5 kanāli raida krieviski, radio cenšas neatpalikt. Tas ir normāli!? Sākam aizmirst kurā zemē dzīvojam!!!
Kā jau augstāk minēja, ja nepatīk, tad... - es arī neklausos un neskatos, slēdzu ārā, ignorēju, neceļu reitingu. Bet diemžēl var pienākt brīdis, kad no TV/Radio nāksies izdzēst tā saucamos Latvijas kanālus, jo būs palikuši tikai nosaukumi, bez satura.
Par tādu kā latviešu valodu un latviešiem varēs uzzināt vēstures grāmatās un muzejos.
P.S. Tāpēc, lai kaut ko mainītu, es piedalos vēlēšanās.
P.S.S. tā nav politiska reklāma vai aģitācija :) vienkārši pārdomas.
Pārdomas @ sestdien, 2008. gada 20. septembrī 14:56
Kāda vēl te apspriešana! Parasts nekam nevajadzīgs radio... (atvainojos) Plaģiātisms! Murgainiem krievu radio var iedot atļaujas, bet še tev - pat normālu džeza radio nevar uzlikt uz analogajiem aparātiem! Nu pilnīga korupcija; vai nu padomē strādā pilnīgi patrioti! Cik no atsauksmēm dzirdu, neviens pat tādu murgu "radio" necenšas iegaumēt!
jumbo @ piektdien, 2008. gada 26. septembrī 17:18
Ļoti slikta radiostacija.
maarcis @ pirmdien, 2008. gada 6. oktobrī 20:32
Lūdzu, izmantojot starptautisko tīmekli, radiet iespēju klausīties arī ''Windows Media Player'' variantā!
Arī ārpus Rīgas un tā rajona vēlētos dzirdēt ''Latviešu radio'', piem. Saldū, Ventspilī, Liepājā u.c. Kad būs? Dodiet ziņu!
Sveiciens Ziemas Saulgriežos!
Lai veicas!
Kaspars S @ ceturtdien, 2008. gada 25. decembrī 14:56
nu labas muzikas cakaretaji vieniga radio stacija kur maz reklamu bija piedevam dziesmas neatkartojas nu dazreiz .kur skaneja no pat 60 lidz pat 90 sukataju varzma panem un nogriez. vismaz iemeslam jabut apstiprinosam. tagat palicis skonto vismaz tas nav nogriests.
martins @ otrdien, 2009. gada 26. maijā 12:58
Lapa: 1 2
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums