Kāpēc šeit nav radio zemgalei? Tagad vismaz tur skam foršas dziesmas un pat nonstop! Vai var palūgt pievienot šoradio staciju? (106.6 Zemgales rajonā. citur nezinu frrkvenci.)
Nikoss @ piektdien, 2007. gada 22. jūnijā 01:11
1) Iesākumā vajag ierakstīt korektu diskusijas nosaukumu nevis vienkārši radio, viss šeit ir radio.
2) Sadaļā reģionālās radiostacijas ir informācija par radio Zemgalei, lai gan mazliet novecojusi.
3)Citāts no foruma:
"Licences ipašnieks 106,6FM ir SIA "Radiointerprice". Es esmu viens no šis firmas darbiniekiem un mūzikas formatu es izvēlos pats. Pavisam nesēn tika izveidota jauna programma "Radio Zemgalej 106.6 FM" Es meģināšu sarūnāt ar ipašnieku un ceru, ka man izdosies palaist "TOPradio programmu" uz šis frekvences! Gadijuma ja man viss izdosies, tad uz šis frekvences būs dzirdami ari interaktivie radijumi. Tomer, lai to visu palist man būs jāatrisina vesela virkne tehnisko problēmu, saistito ar kvalitātivu skaņu parraidi no Tiraines ( studijas atrašanas vieta) lidz Bauskai, kur atrodas raiditājs. Gribētos šaja foruma dzirdēt ari jūsu ieteikumus, kāda stila mūzika jums patik, un kādas dziesmas jūms gribētos dzirdēt šajā radiostācijā. Paldies par atsauksmēm.
Mes plānojam palidzēt atgūt popularitāti radiostaijai "RADIO ZEMGALEI 106.6 FM" un atskaņot uz šis radiostācijas vilņa raidijumu ar nosaukumu "TOP Radio""
taalais @ piektdien, 2007. gada 22. jūnijā 11:35
nelkausos to radio jo man uz maģa neķer jo dzivoju valmiera..
martinsss @ piektdien, 2007. gada 22. jūnijā 13:02
Nu ka? patik šads stils muzikala formata? Ludzu rakstiet savus domas par 106,6 :)
Ruslan @ piektdien, 2007. gada 29. jūnijā 21:39
Skan labi.Dzirdeju tik reizi kad braucu uz laukiem atpusties bet fors muzons gaja!!!Labi butu ja ari riga ko lidzigu kertu!:)
Juulis @ otrdien, 2007. gada 3. jūlijā 21:17
Sākumam būtu labi, ja vismaz internetā būtu dzirdams. :/
taalais @ trešdien, 2007. gada 4. jūlijā 11:41
top radio rullē,esmu no bauskas un riktīgi forša mūzika,tikai iesaku vakaros kādu stundu palaists arī lēnos gabalus,citādi visu laiku deju mūzika.
misters @ trešdien, 2007. gada 4. jūlijā 15:57
kas tas par krievijas hitu radio?netā rakstīts,ka var dzirdēt arī bauskā,bet man te 96,2FM tikai troksnis.lai polis atbrauc uz bausku un paklausās.ko ļaudis māna.
misters @ trešdien, 2007. gada 4. jūlijā 16:00
Lidz šo nedeļ beigam mes palaidisim jauno muziku un ari programmu. Pagaidam tikaj testa režima.
Ruslans @ ceturtdien, 2007. gada 5. jūlijā 01:56
man ar patiik shis radio. tapeec, ka skan deju muuzika, un netraucee arii krievu dziesmas. tik buutu labi, ja vareetu klausiities arii internetaa.
Dace @ otrdien, 2007. gada 11. septembrī 16:29
http://www.latvianmoney.com/?r=3025
ja gribi reali nopelnit sezot majas tad ieej sini sis ir jauns vienigais latviesu majas lapa darbs majas visi admini loti saprotosi ir visadi uzdevumu utml lietas par ko dod naudinu loti intresanta pelnisana majas