Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Problēmas ar Star FM apraidi visā Latvijā

Esmu pamanījis daudz problēmu ar Star FM raidītājiem. Atšķirās skaņa,viens raidītājs skan skaļāk,otrs klusāk. Skaņa vienā raidītājā ir dzidra,otrā pieklusināta un neskaidra. Arī pārklājums stipri klibo un ir atšķirīgs daudzās pilsētās. Ir pilsētas kur tas ir stabils bet ir arī tādas kur raustās signāls,šņāc un klausīties nav iespējams. Manuprāt nevienai citai lielai stacija ar visas Latvijas apraidi nav tik daudz problēmu kā Star FM? Lūdzu foruma dalībniekus dalīties ar saviem šīs stacijas raidīšanas novērojumiem.
Klausītājs @ otrdien, 2022. gada 16. augustā 11:08
Ļoti labs jautājums!

Nu, kā es to varu pateikt! StarFM Liepājas raidītājs sūcas! Bet es biju vispār šokēts, kad Kuldīgas signāls (103,8 FM) bija labāks un ar labāku skaņu nekā Liepājas!

Es jau esmu izveidojis video par to: https://www.youtube.com/watch?v=1hh0jfRy1uA&t

Attiecībā uz pārējo, Es varu uzreiz teikt, ka Star FM (Pieder TV3 GROUP) pārkāpj prasību!

Šajā koncepcijā visas stacijas tiek pārraidītas stereofoniski!

Vai Latvijā ir DAB, DAB+ apraide? Un atbilde man ir skaidra - nē!
MrToastMan @ otrdien, 2022. gada 16. augustā 20:32
Braucot uz Salacgrīvas pusi radio Skonto arī dīvaini šņāc.
Ivars @ ceturtdien, 2022. gada 18. augustā 16:00
salacgrivas raditaijs skonto labi skan ari sejas novads saulkrastu novada
matiss @ sestdien, 2022. gada 20. augustā 20:23
Viss ir elementāri, lai Star FM un citi komercraidītāji darbotos labi, tie ir jāuztur kārtībā, jāregulē un regulāŗi jāapkalpo. Dzīvē tas nenotiek, jo radiostacijas īpašnieki ietaupa uz tehnisko personālu. Ja nu galīgi raidītājs nedarbojas, tad katreiz nolīgst citu meistaru, kurš kautko piečinī. Protams, nemēra ne modulācijas dziļumu, ne trokšnus, skan un ir labi. Tāda nu ir situācija Latvijā ar komercradio, staciju daudz,katra skan savādāk, naudas tapēc nav nevienam un pofig, kā skan.
Minivat @ otrdien, 2022. gada 23. augustā 09:57
Nesen pamanīju, ka Starp FM Rīgas raidītājs 106.2 skan daudz tālāk, līdz šim mūsu miestā bija knapi uztverams - pēc dB cipariem signāls ir tāds pats kā Rīgas SWH+, EHR, LR4 vai Kristīgais radio. Palielināja jaudu vai pārbrauca uz Zaķusalas torni?
Ivars @ ceturtdien, 2022. gada 10. novembrī 13:08
Jau vairāk kā trīs mēnešus, tas ir, pirms radās šī tēma, raida no LVRTC. 73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2022. gada 10. novembrī 17:14
Paldies, Roland, par atbildi. Staru faktiski neklausos, tāpēc nepamanīju.
Ivar @ ceturtdien, 2022. gada 10. novembrī 20:50
Staram ir tik daudz grandiozu izmaiņu pēdējos mēnešos, bet "profesionālā" forumā neviens tās nav pamanījis. 73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2022. gada 11. novembrī 00:58
Grandiozas pārmaiņas!? Būtu forši ja Jūs varētu mums visiem par tām pastāstīt vairāk!
Re:Rolandam @ piektdien, 2022. gada 11. novembrī 13:38
No kurienes tad iepriekš 106.2 raidīja, ja tagad raidītājs Zaķusalā?
Un kura datumā notika raidītāja atrašanās vietas maiņa?
Igo @ piektdien, 2022. gada 11. novembrī 17:09
Iespējams iepriekš raidīja no TV centra jumta, droši nezinu, neesmu "profi" :)
Re:Igo @ svētdien, 2022. gada 13. novembrī 12:12
Ja jau esam līdz šiem jautājumiem nonākuši, tad īsumā par to, kas priecīgi (ne bez iemesla) ir ticis stāstīts Star FM ēterā un citur:
- Rīgā. Pārcelšanās uz LVRTC un polarizācijas maiņa, arī iepriekš raidīja no Zaķusalas, bet, kā augstāk minēts, no masta uz LTV ēkas jumta,
- Madonā. Pārcelšanās uz LVRTC Cesvainē, polarizācijas maiņa un ĻOTI liels jaudas palielinājums, kas tagad ir bijis iespējams sakarā ar analogās TV nobeigšanos divās valstīs ar rašistisku un tam tuvu režīmu,
- Gulbenē. Apklusums, jo Cesvaine droši nosedz ļoti plašu apkārtni,
- Daugavpilī. Pārcelšanās uz LVRTC,
- Rēzeknē. Pārcelšanās uz LVRTC.
73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2022. gada 14. novembrī 19:57
Atliek vēl Valmierā Starfm pārcelties uz LVRTC
Lauris @ trešdien, 2022. gada 16. novembrī 20:04
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums