Pie 20-50 TOPruslan (Ruslan), kurš vada krievu dejas bija off! Es pats to nesaprotu ne studijā, ne pats! Un rezultāts 21-00 jau spēlē Mēs mīlam mūziku! Kāds ir iemesls joprojām nav zināms, tomēr, iespējams, ir elektroenerģijas padeves pārtraukums! Neskaidrs!
Man ir ieraksts, bet man nav tiesību to rādīt!
MrToastMan @ trešdien, 2022. gada 29. jūnijā 21:26
Citplanētieši nolaupīja, kurš gan cits var?
Z @ trešdien, 2022. gada 29. jūnijā 23:01
Nevajag šādā karstumā lietot grādīgos...
Ne tas vien rādīsies.
marss @ ceturtdien, 2022. gada 30. jūnijā 12:40
Taādi teksti (no MrToastMan) man rada asociācijas, kā ja Siri būtu Top radio fane, to klausītos, un caur Google Translate mēģinaātu te kaut ko iekomentēt :)
John @ ceturtdien, 2022. gada 30. jūnijā 13:08
Iepējams šodienas playliste ir beidzies.
Andris @ ceturtdien, 2022. gada 30. jūnijā 16:01
Kā arī internetā.
Andris @ ceturtdien, 2022. gada 30. jūnijā 16:03
Taādi teksti (no MrToastMan) man rada asociācijas, kā ja Siri būtu Top radio fane, to klausītos, un caur Google Translate mēģinaātu te kaut ko iekomentēt :)
John, Es varu rakstīt arī krieviski, bet, lai mani nesauktu par Putins fan, es rakstu latviski! Vismaz par sūdiem, bet tomēr :))))
Iepējams šodienas playliste ir beidzies.
Andri
Andris, Es apskatīju atskaņošanas vēsturi Vēsture! Viss ir labi! Kad tiešraide ir tiešraidē, sistēma automātiski maina to, ko Ruslans ieliek!
MrToastMan @ ceturtdien, 2022. gada 30. jūnijā 16:47
P.S Nozīmē, ka gan internets, gan FM darbojas labā kvalitātē! Es apskatīju History TOPradio un tur viss darbojās! Mani pārtrauca T9!!!
MrToastMan @ ceturtdien, 2022. gada 30. jūnijā 16:51
Опять лейпайский фанат поднимает шум. Ты дружок, один раз угомонишься или нет ?
Из-за перегрева сдох блок питания ! Всё ?
Мне надо кричать на всю страну что форс-мажор случился ?! Завязывай уже вот с этим... Плейлиста нет на моих шоу программах. Всё играется в живую. Из-за сильной жары случился казус. Завтра Артём пукнет в микрофон,ты тоже создашь тут тему :)))))) Завязывай !
TOPruslan @ ceturtdien, 2022. gada 30. jūnijā 21:13
Руслан! Спасибо за Ответ!
Я во первых знаю что это в эфире было и то что из интернета транслировалось!
Я и так Записовальщик ТВ и Радио! Если технические неполадки или сбой в эфире, то конечно снимать а потом в ютуб гоняй! Для чего?? ДЛЯ Интереса и доказательство что было такое!
Я создал этот форум для того чтобы узнать что случилось чтобы тебе не задавали тысяча вопросов что произошло что не было 7 минут эфира!
Так что вот!
MrToastMan @ sestdien, 2022. gada 2. jūlijā 13:28
У меня складывается впечатление что у тебя с головой не совсем всё нормально.Извини !
Судя по твоим комментариям и действиям -бред какой то. Ты ничего не знаешь и не надо тут нести ерунду. Рекомендую прекратить писать подобный бред.
TOPruslan @ pirmdien, 2022. gada 4. jūlijā 23:50
Registered passport ID card, driving license, visa, green card, residence permit, birth certificate,whatsapp.... (+1 (201) 479‑9562) IELT, work permit, citizenship
In the global service, we provide original passports, driving licenses, ID cards, visas, stamps and real and forged documents for the following countries/regions: (EU countries) the United States, Canada and many other countries. We provide you with one of the best services in the world. Most customers have experienced our real, high-quality service.
Have a second chance in life with a new identity, protect your privacy, build a new credit history, take back your freedom. We offer real driver's licenses, passports, visas, id card, resident permit, stamps, school diplomas, work permits, marriage certificates, death certificates, green card, credit cards, bank statements and other documents for a number of countries such as: USA , Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland, France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa, Spain, United Kingdom, Japan, China! Our team produces high quality products, authentic database passports, databases or citizenship documents and other ID cards. We use high quality equipment and materials to create documents. 20 million of our documents are circulating around the world.