|
Tātad! Es izveidoju diskusijas (formu), lai redzētu, vai krieviski radio netiks slēgta!
Man ir skaidrs, ka TOP RADIO netiks slēgts, jo tiem ir neitralitātes statuss!
Par visi radio EHR ( EHR Russkie Hiti ) atbalsta Ukrainu!
Bet ar ziņu dienesta Baltkom radio ir noslēpums!
Vai jūs domājat, ka NEPLP slēgs šīs stacijas vai nē? MrToastMan @ otrdien, 2022. gada 15. martā 12:45 Acīmredzot, tie visi āboliņi, pabriki, dzintari un pārējie profesionālie līdzi jūtoņi, kas tagad apkarinājušies ar karodziņiem, nejēdz, ja turpināsim taisīt ciet kanālus, aizliegt valodas, jaukt nost pieminekļus, slavēt SS leģionārus un piepumpēt valsti ar ieročiem, pie mums arī var atlidot. Reālists @ otrdien, 2022. gada 15. martā 23:53 https://coub.com/view/315hbi Reālists @ trešdien, 2022. gada 16. martā 00:37 Reālists kamēr ukraiņi šauj tos lidotājus, nekas šeit nelidos. UN neviens piemineklis vēl nav nojaukts, protams to kauna stabu pārdaugavā bij sen laiks nonest!
Par radio runājot, drīzāk interesanti, kas notiks ar stacijām, kuras 95% barojās no gaisa...vai austrumu gaisa? marss @ trešdien, 2022. gada 16. martā 06:55 Lielākā daļa krievvalodīgo staciju ir lojālas Latvijai.
Jautājums ir kas būs ar šīm stacijām Baltkom, Radio Rēzekne, Radio Jūrmala, Alise+. Jēpis @ trešdien, 2022. gada 16. martā 17:46 Tā ir taisnība! Vienkārši Vesti FM varēja klausīties AM naktī! Nē, man bija tikai jautrības labad, Es pārslēdzu, kas radio bija ieslēgts, un tur bija Vesti FM!
Tikai mans radio no Panasonic, kas darbojas jau 16 gadus, ķer labāk nekā mobilās austiņas! Man ir pat Puikas lietuviešu radio bez antenas!
Tas man bija smieklīgi, kad man bija 2 STAR FM! Viens Liepājas FM 91,0 MHz un Kuldīgas FM 103,8 MHz! Nu, ir skaidrs, ka viens ir labs, bet otrs ir no sūd.. un spieķiem! MrToastMan @ ceturtdien, 2022. gada 17. martā 16:23 Vesti FM labi skan 1413 kHz AM!
Tā ka var klausīties "ienaidnieka" balsis. Viss vecajos labajos savoka laikos. )))))
Āboliņ, liec glušilku steidzami! )))))))) Reālists @ ceturtdien, 2022. gada 17. martā 21:43 Registered passport ID card, driving license, visa, green card, residence permit, birth certificate,whatsapp.... (+1 (201) 479‑9562) IELT, work permit, citizenship
In the global service, we provide original passports, driving licenses, ID cards, visas, stamps and real and forged documents for the following countries/regions: (EU countries) the United States, Canada and many other countries. We provide you with one of the best services in the world. Most customers have experienced our real, high-quality service.
Have a second chance in life with a new identity, protect your privacy, build a new credit history, take back your freedom. We offer real driver's licenses, passports, visas, id card, resident permit, stamps, school diplomas, work permits, marriage certificates, death certificates, green card, credit cards, bank statements and other documents for a number of countries such as: USA , Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland, France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa, Spain, United Kingdom, Japan, China! Our team produces high quality products, authentic database passports, databases or citizenship documents and other ID cards. We use high quality equipment and materials to create documents. 20 million of our documents are circulating around the world.
-IDs Scan-yes...
-HOLOGRAMS: IDENTICAL
-BAR CODES: IDS SCAN
-UV: YES
Email...................dominicadomi017@gmail.com
Telegram..............https://t.me/legaldocuments17
WHATSAPP ............+1 (201) 479‑9562 dominica domi @ otrdien, 2024. gada 13. februārī 12:45 Lapa: 1
|
|
|