Šodien topradio klusē. 98.3 un 91.9 noteikti. Uz Whatsapp zinām neatbild
Edis @ trešdien, 2021. gada 22. septembrī 13:17
Uz 96.5 arī klusums (jo signālu laikam ņem no 91.9).
Jēpis @ trešdien, 2021. gada 22. septembrī 13:46
Viss kārtībā. Tagad strādā.
Jēpis @ trešdien, 2021. gada 22. septembrī 18:21
Arī 13. septembrī uz laiku bija apklususi galvenā 91,9 MHz frekvence. Līdz ar to ēterā varēja vērot tradicionālo pāruztveršanas kļūdu, kad 87,8, pāruztverot no blakus frekvences, translēja Marijos Radijas.
TOPradio paruztveršanas sistēma turpina būt sūdīga.
... jau kādu laiku neatbild arī uz e-pastiem... pat saviem labvēļiem.
73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2021. gada 23. septembrī 20:50
Господа , любители радио. Чтобы мне нормально изъясниться и всем сразу ответить на вопрос,который так вас всех мучил, что сразу же тут надо было написать... Ок ! Šodien topradio klusē. 98.3 un 91.9 noteikti. Uz Whatsapp zinām neatbild
Edis @ trešdien, 2021. gada 22. septembrī 13:17 Спасибо,но что мы должны были ответить ? Uz 96.5 arī klusums (jo signālu laikam ņem no 91.9).
Jēpis @ trešdien, 2021. gada 22. septembrī 13:46 - Не угадали !
Arī 13. septembrī uz laiku bija apklususi galvenā 91,9 MHz frekvence. Līdz ar to ēterā varēja vērot tradicionālo pāruztveršanas kļūdu, kad 87,8, pāruztverot no blakus frekvences, translēja Marijos Radijas.
TOPradio paruztveršanas sistēma turpina būt sūdīga.
... jau kādu laiku neatbild arī uz e-pastiem... pat saviem labvēļiem.
73!
Rolands Strautmalis @ Šodien, 20:50 - Роланд ? Вот скажите мне , зачем мне вам рассказывать подробности , о которых вы в э-маиле меня спрашиваете? Для чего ?
По сути информация такого рода является секретом компании. Не надо обижаться если я не отвечаю на такие вопросы. Я уверен что и другие радио компании тоже не особо заинтересованы в таких разговорах.
TOPruslan @ piektdien, 2021. gada 24. septembrī 00:06
Nē, Jūs kļūdāties! Lielākā daļa "kompāniju" ar ļoti retiem izņēmumiem ir ļoti atsaucīgas un labprāt sniedz to informācijas minimumu, kas nepieciešams datu bāzes vajadzībām. Pie tam nezinu, kāpēc Jūs runājat kompānijas vārdā, jo Jūsu kompānijai līdz šim nav bijuši šādi uzskati. Es runāju par TV3 Group Baltijas valstu apmērā. Es taču Jums nejautāju, cik Jūs esat nopelnījis vai nopelnījuši ar kādu darījumu, cik kompānija ir ieguldījusi vai vēl kaut ko, kas varētu būt "sekrets". Runa ir par tīri tehnisku informāciju, kas visā pasaulē mūsdienās ir publiski pieejama. Atkārtoju - visā pasaulē, protams, atkal ar izņēmumiem. Piemēram, mūsu dienvidu un ziemeļu kaimiņvalstīs no valsts struktūru puses informācija par raidītāju jaudām netiek slēpta, bet tieši pretēji - tā ir publiski izlasāma. Līdz ar to nevienam vietējam radiostacijiņas šefiņam neienāk prātā domiņa, ka tas ir komercnoslēpums. Kādi murgi! Latvijā publiski pieejamās informācijas apjoms no oficiālām struktūrām ir ļoti šaurs tieši VASES un NEPLP neizdarības un neieinteresētības dēļ.
Для чего? Cik muļķīgs jautājums! Tādēļ lai informācija, kas tiek iekļauta datu bāzē nebūtu baumu un minējumu līmenī, bet gan lai tā būtu maksimāli precīza. Tiesa, Jums pārlieku precizitāti pārmest būtu lieki! Interesanti, ka savulaik par to, ko Jūs tagad saucat par noslēpumiem, Jūs publiski esat bļaustījies ēterā, un pat šajā lapelē, kā arī citur tīmeklī esat rakstījis "noslēpumus", ieskaitot arī tādus, kas attiecas ne tikai uz Jūsu radiostaciju.
Ņemiet vērā arī to, ka es publiski neizpaužu to, ko esmu Jums apsolījis publiski neizpaust. Jūs pats izvēlaties gan veidu, gan metodes, kā komunicēt, un no tā ir atkarīgs, kādus secinājumus izdara tie, ar kuriem Jūs attiecīgi komunicējat vai nekomunicējat. Daudz glaimojoša tur nav. Protams, izvēli neatbildēt rada arī nevēlēšanās runāt par, maigi sakot, ne īpaši patīkamām lietām, piemēram, par sūdīgu pāruztveršanas sistēmu...
73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2021. gada 24. septembrī 10:16
Nē, Jūs kļūdāties! Lielākā daļa "kompāniju" ar ļoti retiem izņēmumiem ir ļoti atsaucīgas un labprāt sniedz to informācijas minimumu, kas nepieciešams datu bāzes vajadzībām. Каким ? Pie tam nezinu, kāpēc Jūs runājat kompānijas vārdā, jo Jūsu kompānijai līdz šim nav bijuši šādi uzskati. Es runāju par TV3 Group Baltijas valstu apmērā. Я говорю только за TOPradio , так как продолжаю им заниматься. И далее хочу Вам сказать что публиковать информацию о передачи сигнала без разрешения компании нигде НЕЛЬЗЯ !!! Так как это провоцирует на некоторые хулиганские действия отдельных лиц. И эти люди известны. Вы пишите оскорбительные тексты , мол :TOPradio paruztveršanas sistēma turpina būt sūdīga. Вы ещё судыго сыстему не видели ! Я строил основываясь на возможностях и профессиональном опыте. Спасибо конечно что у нас в стране есть бдительные радиолюбители. Системой переприёма пользуется как минимум 5 радио компаний страны.Кто как умел наладить свою сеть,тот так и сделал. Роланд, я прошу отнестись с пониманием. Все публично освещённые параметры есть и в ITU и у VASES. Где кто и как передаёт и обрабатывает сигналы - нигде не публикуется. И это делать не надо. С Уважением
TOPruslan @ piektdien, 2021. gada 24. septembrī 22:57
Ja sistēma turpina būt sūdīga, tad nav jāapvainojas, bet sistēmu vajag uzlabot, saprotu, ka iespēju robežās. Es augstāk minēju konkrētu piemēru no 13. septembra, kas manus vārdus apstiprina par simts procentiem. Pāruztveršanas kļūda, reaģējot uz signālu blakus frekvencē droši ir raksturojama ar tieši tādu apzīmējumu, kā es lietoju, jo netiek lietota pietiekami laba aparatūra. Ticiet man, es, lielu daļu savas dzīves veltot tieši ētera izpētei un tūkstošiem signālu uztveršanai, esmu redzējis dažādus brīnumus, arī citas "sistēmas", un krietni vairāk kā Jūs, jo Jūs pārsvarā esat raidīšanas nevis uztveršanas pusē.
Laiks rādīs, vai uzlabojumi 91,9 MHz būs gana labi. Ceru, ka tā. Gan jau pienāks laiks arī, piemēram, 87,8 MHz. Tāda ir mana sapratne, vienlaikus vēlot izdošanos.
Pāruztveršanas shēmas noteikti ietilpst tajā tehniskās informācijas minimumā, par ko šajā uztvērēja pusē tiks diskutēts, it īpaši kamēr ēterā būs līdzīgas pāruztveršanas kļūdas, tā vienkāršā iemesla dēļ, ka kaut vai parastam klausītājam drīkst rasties jautājums, kāpēc ēterā ir kaut kas cits nevis tas, kam tur jābūt. Neviens nenorādīs klausītājam, kādus jautājumus uzdot. Tādu sapratni novēlu Jums, Ruslan! Protams, jebkurā gadījumā, lietojot pāruztveršanas metodi, pilnībā no pāruztveršanas kļūdām izvairīties neļaus fizikas likumi un norises atmosfērā. Tuvākās kļūdas būs svētdien vai pirmdien...
Ceru, ka citu iebildumu Jums nav.
73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2021. gada 24. septembrī 23:43
Ronald piedod man bet kam tas krata, kas pārtvērās, notvērās?
marss @ sestdien, 2021. gada 25. septembrī 09:18
marsiņ, ja nu gadījumā tu to jautā man, tad tava loģika krata savdabīgi. Nav taču nekādas starpības, vai TOP, vai Marijos, vai ne?
73!
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2021. gada 25. septembrī 20:15
Marsiņš jau fano par 4G radio. Tāpēc jau tāda attieksme kas tur FMā notiekās.
ricis @ sestdien, 2021. gada 25. septembrī 23:50
marss jau sejienes flexperts xddddd
medus transpersona @ pirmdien, 2021. gada 27. septembrī 10:05
Tēmu attīstoša ārpustēma.
Manas prognozes par pāruztveršanas kļūdu nākamo uznācienu ir bijušas precīzas. Nupat Dobeles 88,4 MHz raidītājs Rīgas Relax FM 94,9 vietā retranslēja Raadio 4 no Pērnavas 94,8.
73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2021. gada 27. septembrī 19:08
Roland, no kā šīs kļūdas rodas un netiek salabotas?
ricis @ pirmdien, 2021. gada 27. septembrī 20:24
Vienkāršā valodā... Viedie inženieri precizēs.
Tās rodas no tā, ka labos troposfēriskās izplatības apstākļos vai arī tad, kad ir atslēgts pāruztveramais raidītājs, pāruztvērējs uztver un attiecīgi nodod tālākai raidīšanai to, ko tas uztver. Ja šim nolūkam tiek lietota nekvalitatīva aparatūra, tāds uztvērējs, kas šo pāruztveramo signālu meklē platā joslā un nefiltrē pēc PI koda, vienkārši sakot, tā īsti neprot atpazīt vajadzīgo, tad ir īstā augsne tam, lai šādas kļūdas rastos pie pirmās iespējas. Abos iepriekš minētajos piemēros pāruztveršana ir notikusi no blakus frekvences. To var daļēji "salabot", uzstādot labāku pāruztveršanas aparatūru, bet pilnībā salabot, atsakoties no pāruztveršanas metodes. Starp citu, zinu piemēru Polijā, kad pāruztveršanas kļūda ir novērota, pāruztverot signālu no frekvences, kas no nominālās ir atšķīrusies par 200 kHz. Es tagad nevaru pateikt, vai arī Latvijā ir bijis kāds tik traks gadījums. Varbūt, jo ne visus pāruztveršanas kļūdu gadījumus izdodas izskaidrot.
73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2021. gada 27. septembrī 23:19
To + Topruslan. Es jums neko nepārmetu, vnk atbildēt - jā , ir problēmas , un šobrīd neraidam , būtu ok, un neprasās neko paskaidrot. Jā, Whatsapp jūs man atbildējāt, un paldies. Kaut kā neesmu manījis citu radiostaciju apKlušanu uz daudzām stundām...
P.S. aizvakar - Neretas, Ilūkstes novados , ļoti labi uztveru jūsu Rēzeknes raidītāju 97.7.
Edis @ trešdien, 2021. gada 29. septembrī 11:35
Mums nav Rezekne raiditaju ! 97,7 MHz raida no Livanem
to Edijs @ pirmdien, 2021. gada 4. oktobrī 12:00
Pēdējā laikā Valmierā Toprādio 100.9mhz ir sliktāks signāls.Ipaši pie tv torņa tuvojoties signāls pārklājas ar citiem signāliem un ir baigā čarkstoņa.Bet tas ir ne tikai pie torņa,bet arī citur Valmierā.
Lauris @ trešdien, 2022. gada 23. februārī 09:21
Lauris.raiditais atrodas 18 km no Valmiera. Tapec varet but.
TOPruslan @ trešdien, 2022. gada 23. februārī 14:20
Raidītājs atrodas Liepā?
Lauris @ trešdien, 2022. gada 23. februārī 15:47
Raidītājs atrodas Liepā?
Lauris @
Ja ! Liepa
TOPruslan @ ceturtdien, 2022. gada 24. februārī 22:05
Skaidrs
Lauris @ piektdien, 2022. gada 25. februārī 08:20
Lasu šo diskusiju un tā līdz galam nevaru saprast - tieši par ko viens radio fans ir satraucies? Par to, ka radiostacija neatbild uz jautājumiem par viņa hobiju? Tieši kāpēc, lai radiostacija to darītu? Viņiem taču nav nekāda pienākuma atbildēt katram fanātiķim par viņa hobiju. Ja patīk ņemties ar to visu savam priekam, viss OK, neviens neliedz to darīt, bet nevienam arī nav pienākuma tam pievērst kaut kādu uzmanību.
zyx @ svētdien, 2022. gada 24. aprīlī 18:45
Registered passport ID card, driving license, visa, green card, residence permit, birth certificate,whatsapp.... (+1 (201) 479‑9562) IELT, work permit, citizenship
In the global service, we provide original passports, driving licenses, ID cards, visas, stamps and real and forged documents for the following countries/regions: (EU countries) the United States, Canada and many other countries. We provide you with one of the best services in the world. Most customers have experienced our real, high-quality service.
Have a second chance in life with a new identity, protect your privacy, build a new credit history, take back your freedom. We offer real driver's licenses, passports, visas, id card, resident permit, stamps, school diplomas, work permits, marriage certificates, death certificates, green card, credit cards, bank statements and other documents for a number of countries such as: USA , Australia, Belgium, Brazil, Canada, Italy, Finland, France, Germany, Israel, Mexico, Netherlands, South Africa, Spain, United Kingdom, Japan, China! Our team produces high quality products, authentic database passports, databases or citizenship documents and other ID cards. We use high quality equipment and materials to create documents. 20 million of our documents are circulating around the world.