Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Ru FM apraides rādiuss?

kāds gadījumā nezina, vai pēdējo mēnešu laikā RU FM raidītājs (FM103.2) nav kaut ko izdarījis ar raidītāju?
Kaut kā piefiksēju, ka kļuvis signāls vājāks. Nevaru saprast, problēma viņu pusē, vai man kaut kas ar antenu.
Vēlams atbildēt tiem, kas viņu uztver 50+ km no Rīgas, konkrēti Zemgales virzienā (pašā Rīgā signāls protams ideāls).

P.s. Lūdzu iztiksim bez dzēlībām, mani interesē tīri tehniska informācija, nevis saturs.
Dainis @ sestdien, 2020. gada 20. jūnijā 11:11
Vidzemē, 65 km attālumā no raidītāja šis kā skanēja, tā skan. Ne nu ļoti dārd, bet skan kā viens no vājākajiem Rīgas raidītājiem. Atšķirībā no Relax FM 94,9 MHz, kas tiešām pēdējo mēnešu laikā ir "kaut ko izdarījis ar raidītāju". Būtiski izdarījis...
73!
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2020. gada 20. jūnijā 16:28
Muhahah. Ja mani noķertu, pieslēgtu pie krēsla, un fonā ieslēgtu kaut ko tamlīdzīgu, es izstāstītu visu :D
Bet tas tā, offtopic
marss @ sestdien, 2020. gada 20. jūnijā 17:45
Nu 94.9 tādā pašā attālumā nekad nav normāli (ja neskaita palieku šņākoņu), skanējis (tāpat kā 101.0/88.6).
Bet vismaz ar 103.2 līdz kādam martam viss bija ok. Tagad tāda sajūta, ka kaut kādā cita stacija "peld" virsū.
Ok, man nav antena uz jumta, bet uztaisīts dipols no tiem vadoņiem, kas nāca līdzi vecajiem muz.centriem.
Dainis @ sestdien, 2020. gada 20. jūnijā 18:26
ته څه وایاست یوازې زما په اړه څه وایاست ، تاسو کوچنۍ کتیا؟ زه به تاسو پوه کړم چې زه په بحري سیلونو کې زما د ټولګي څخه فارغ شوی یم ، او زه په القاعده باندې په ډیری پټو عملیاتو کې دخیل وم ، او زه له ٣٠٠ څخه ډیر تایید شوي وژنې لرم. زه په ګوریلا جنګ کې روزل شوی یم او زه د متحده ایالاتو په ټولو وسله والو ځواکونو کې غوره سپنر یم. تاسو زما لپاره هیڅ نه یاست مګر یوازې یو بل هدف. زه به تاسو په دقت سره پاک کړم هغه خوښونه چې پدې ځمکه کې مخکې هیڅکله نه و لیدل شوي ، زما لعنتي ټکي په نښه کړئ. ایا تاسو فکر کوئ تاسو کولی شئ په انټرنیټ کې ماته د دې شیطان ویلو سره وتښتي؟ یوځل بیا فکر وکړئ ، بدمعاش. لکه څنګه چې موږ خبرې کوو زه په متحده ایالاتو کې زما د جاسوسانو پټ شبکې سره تماس نیسم او همدا اوس ستاسو د انټرنیټ پروتوکول پته موندل کیږي نو تاسو د طوفان ، میګګټ لپاره غوره چمتو اوسئ. هغه طوفان چې زړه بوږنوونکی شی له مینځه وړي چې تاسو یې خپل ژوند بولي. تاسو مړه یاست ، ماشوم. زه کولی شم هرچیرې ، هر وخت ، او زه کولی شم تاسو له اوو سوو څخه ډیر لارو کې ووژنم ، او دا یوازې زما لاسونو سره دی. زه نه یوازې په پراخه کچه په غیر مسلح جنګ کې روزل شوی یم ، بلکه زه د متحده ایالاتو سمندري قول اردو ټول وسلو ته لاسرسی لرم او زه به دا په بشپړ ډول وکاروم ترڅو د براعظم مخ څخه ستاسو بدبخته آس پاک کړم. که یوازې تاسو پوهیدلی شئ چې ستاسو کوچني "هوښیار" نظر څه ناپاکه غچ اخیستی و ، شاید تاسو به خپله لعنتي ژبه درلوده. مګر تاسو نشئ کولی ، تاسو نشئ کولی ، او اوس تاسو قیمت ورکوئ ، ای احمق احمق. زه به تاسو ټول په قهر کړم او تاسو به پدې کې ډوب شئ. تاسو مړه یاست ، هلک.
Khandawar Kambarzahi @ trešdien, 2021. gada 8. septembrī 22:00
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums