Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Pārdomas par radio biznesu pēc ārkārtas stāvokļa

Sveiki.
Garlaikojoties pa mājām, radās doma kaut ko uzrakstīt.
Jā, s*da vīruselis ir nolicis visu pasauli uz ausīm. Arī radio reklāmām pieņemu ka neiet viegli, jo cancelots ir viss. Praktiski viss. Kā jums liekas, pēc šī visa parādīsies kāda brīva frekvence Rīgā? Ja visādi brīnumi kā XOFM, Relax, miljons krievu stacijas ar nevajadzīgu šņagu eksistēja uz gaisa un ūdens, tad pēc šīs jautrības viņiem pat ūdens nebūs. Jūsu domas?
marss @ sestdien, 2020. gada 21. martā 14:38
Pieņemu, ka mediji (un arī radio) varēs pretendēt uz zināmu valsts atbalstu.
Man gan šķiet, ka internets (kurā mēs tagad sēžam nepārtraukti) būs savā ziņā radio švakajam ķeblītim nolauzis vienu kāju un arī pēc krīzes radio reklāmu apjoms nekad vairs nebūs tāds pats, kā pirms krīzes. Tā kā jā, pārmaiņas būs...
Naukšēnu diskors @ sestdien, 2020. gada 21. martā 18:21
Labdien. Iekačāju GTA SanAndreas, bet sākumā pele spēlē nestrādāja, izgāju ārā no igras, ienācu atpakaļ aptuveni pēc stundas, sāku kačāt failus, lai pele strādātu, pēc tam ienācu igrā un tad mani izkickoja ārā! Tos jaunos failus izdzēsu, bet joprojām mani met ārā! Kāds zina, ko darīt, lai vairs nemet mani ārā?
nez @ svētdien, 2020. gada 22. martā 18:23
Un kur nu bez šiem, mūžības ķertajiem...
marss @ svētdien, 2020. gada 22. martā 19:26
Laikam aktuāli, bet neticu ka valdība visiem piešķirs atbalstu.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/neplp-covid-19-krizes-parvaresana-nav-iespejama-bez-stipriem-vietejiem-medijiem.a352841/
marss @ pirmdien, 2020. gada 23. martā 13:20
Gaidu Cesis 106 fm Marijas radio
Ergo @ pirmdien, 2020. gada 30. martā 17:27
Nu jau klāt otrais vilnis un radio klausos ar vien vairāk - viss ir ciet, nekas nenotiek, ko citu darīt? :) Internets ir tik pārslogots, ka 4G knapi velk 0.2 Mbs, bet radio skan, nav ne vainas.
Ivars @ piektdien, 2020. gada 13. novembrī 16:59
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums