Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio SWH Rock playliste

Priecājos, ka Radio SWH Rock ir atsvaidzinājuši playlisti arī ar šobrīd aktuālajiem skaņdarbiem!
Cerams, ka būs vēl kādi ētera muzikāli papildinājumi.
Ezis @ ceturtdien, 2019. gada 18. jūlijā 17:28
SWH Rock rullē, gabali neatkārtojas pēc pāris h, kur nu vēl 3x stundā, kā dažām stacijām!
Sanita @ ceturtdien, 2019. gada 18. jūlijā 20:15
Man, kā aktīvam klausītājam, jāsaka, ka ir labi gabali, kas skan reti, bet liela daļa klasikas skan nospiedoši bieži. Vajag vairāk dažādības, arī no mazāk zināmām vai alternatīvākām grupām. Dabūju Slovākijā paklausīties vienu nacionālu roka staciju dažas nedēļas, tur skanējums ir daudz modernāks, un arī klasika ir iekļauta. Galvenais, nebija tās dažas ļoti bieži skanošās pārspēlētās dziesmas, ar ko SWH izceļas.
Desa @ ceturtdien, 2019. gada 18. jūlijā 21:01
Šī stacija tiešām rullē. Pēc veiksmīga testa jūnijā nu jau trešo nedēļu tā rullē arī plašā teritorijā Vidzemes austrumos un nedaudz Latgales ziemeļos 98,6 MHz frekvencē. Stāmerienas raidītājs sedz Gulbeni, Alūksni, Balvus, Cesvaini un apkārtni, maksimālais izstarojums ir Madonas virzienā.

Bez Desas minētā ir vēl viens trūkums - tiešām trūkums - latviešu rokmūzikas trūkums, neskaitot raidījumu "Roka nemieri".

Patiesi priecē tas, ka šīs radiostacijas aktīvu un nopietnu klausītāju vidū ir ne tikai bārdaini un mataini veči un dāmas labos gados, bet arī tie, kas par večiem kļūs pēc dažām desmitgadēm.

---

Par biežo atkārtošanos. Vakar biju neviltoti pārsteigts, ka tāda stacija kā LR 6 šedevru "Mans tētis - tramvaja vadītājs" nākamo reizi atskaņoja pēc apmēram pusstundas. Vakar nebija 1. aprīlis.

73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2019. gada 18. jūlijā 23:47
Latviešu roku gan nedod Dies', par maz pieņemamu gabalu. Vai nu ir ritīgs LR5 indie formāts, vai NABAs hardcore metāls. Tāda laba rietumnieciska vidusmēra roka trūkst. Man jau ar Nemieriem pietiek visai nedēļai.
Desa @ piektdien, 2019. gada 19. jūlijā 01:24
SWH Rock ir labs, bet, esmu pieķēries SWH Gold pēdējā laikā. Playliste ļoti laba ar maz Skonto atspēlētā sviesta (visi itāļi utt.), bet vairāk tiešām foršas Disco/Soul/Funk arī Rock mūzikas no septiņdesmitajiem utt.
Reklāmu arī maz, jo neviens neklausās. Really enjoy.
Janka @ pirmdien, 2019. gada 22. jūlijā 17:19
Janka, šoreiz tev piekrītu. Arī esmu uzsēdies uz SWH Gold. Diezgan laba mūzika, un arī country gabali šad tad parādās.
reklāma arī minimāli+ziņas var dzirdēt (nav jāpārslēdzas uz parasto SWH).
dens @ otrdien, 2019. gada 23. jūlijā 18:12
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums