Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Jaunie ziemas/pavasara reitingi

Viss pa vecam?
https://www.kantar.lv/petijumu-dati/radio-dati/
Naukšēnu diskors @ piektdien, 2019. gada 28. jūnijā 14:29
Nekā interesanta. Žēl, ka vienīgi Capital/Relax, laikam aiz kauna, izņēmuši ārā sevi no reitingiem :)) Tā būtu jautrāk pastīties uz cipariem.
es @ piektdien, 2019. gada 28. jūnijā 14:58
Nja, nekas jauns. Pat garlaicīgi.
Capital/Relax ir pazuduši, laikam nav ar ko dižoties.
marss @ piektdien, 2019. gada 28. jūnijā 15:14
Viss nostabilizējies.
Janka @ piektdien, 2019. gada 28. jūnijā 15:17
Relax reitingos??? Viņiem vispirms jāsaprot, ko viņi translē, vismaz Jelgavā... tikmēr naudas maiss var mierīgi sēdēt uz savas (naudas) kules, retumis paraustīt dažus striķīšus, ja vien to galā ir kāda marionete, un turpināt meklēt formātu.

73!
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2019. gada 29. jūnijā 07:02
Mans personīgais viedokli, ir tāds, ka agrākais Capital formāts bija klausāmāks, nekā tagadējais Relax.
Nākamo gadu būs atkal jāmaina foromāts.
dens @ sestdien, 2019. gada 29. jūnijā 15:26
Ārpustēma.
LR arī viss nav tik gludi. Bez tā, ko mēs jau gadiem esam novērojuši, bet Latvijas Radio neredz (daži smagi kļūdaini RT, piemēram, LR4 Liepājā un LR2 Valmierā, kā arī dažas sīkākas nekonsekvences), nu jau vismaz desmit dienas LR3 Kuldīgā ir aplams PI.
73!
Rolands Strautmalis @ svētdien, 2019. gada 30. jūnijā 07:46
Es šiem reitingiem īsti neticu,jo visi kas raida fm stacijas internetā, var redzēt cik ir klausītāju…(internet klausītāji) un tur ir pavisam cita aina.
Raitis @ pirmdien, 2019. gada 1. jūlijā 16:21
Vārdam spēks! Vajadzēja izteikties šajā tēmā, un jau šodien Jelgavā skan normāls Relax FM. Paldies!

73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2019. gada 1. jūlijā 18:23
nu ko es teicu par capital/relaks reitingiem ka bus sliktaki par kristigo radio
nu ko @ trešdien, 2019. gada 3. jūlijā 09:45
Labāk būtu atstājuši veco Capitalfm,tad bija daudz klausāmāks,tā pati deju mūzika.Tagadējais formāts galīgi neiet pie sirds,jo šajā gadījumā labāk klausos XOFM.
Lauris @ trešdien, 2019. gada 3. jūlijā 16:04
Ну зачем Вы шум подняли ? Ну транслировали они у нас в Елгаве литовское радио уже почти 4 месяца. Люди наслаждались классикой. Теперь не услышим братьев литовцев :( Хоть какое то отличие было...
Еххх :(((
to Rolands Strautmalis @ trešdien, 2019. gada 3. jūlijā 18:23
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums