Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Kapec internet radio bet ne FM?

Kapec jus klausities internet radio ja var ari bez problemam FM kur ir daudz programmas Dj prof jauna muzika un ta talak un protams neaizmirs par reklamu :) Bet jus jo projam izveles internet radio.
KIRBNF @ otrdien, 2006. gada 28. novembrī 20:31
muļķīgs jautājums!
hQuse @ piektdien, 2006. gada 1. decembrī 11:01
Tapec jaunais cilvek,ka daudzos lauku rajonos TAVAS UBERTKRUTAS DJ STACIJA NEUZTVER.Redz ir tadas vietas,kur var uztver tikai Latvijas Radio -1 un Latvijas Radio - 2!
Dexs @ piektdien, 2006. gada 1. decembrī 17:21
Vopros debiljnij!!! poslushatj fm radio oni vsje derjmovie!!! vezde odno i toze toljko vj i dj raznie!!! fffuuuu!!! a na inet radio muza bez ostanovki!!! klass!!! ja predpochitaju Party radio "Akvarijs i Truba" muza klasnaja!!!
Den @ svētdien, 2006. gada 3. decembrī 07:40
Aga internet etim to i otlicaetsja, cto muzika non stop + net reklami i hiti raznie :)
Santa @ svētdien, 2006. gada 3. decembrī 14:13
Nu i FM ne nado oskarbljatj ! Delo v tom cto FM dolzno na cto-to zitj . Pricom internet radio skoro budet platitj za ispoljzovanie muziki v nete.
Tut t i pojavitsja reklamma. Drugoj moment FM.... FM mozno slushatj v mashine,na rabote,gde net vozmoznosti slushatj radio v internete. Odnim slovom estj i pljusi i minusi.
Ruslan @ sestdien, 2007. gada 3. martā 21:25
Fm nezja slushatj v drugom gorode Latvii esli eto ne Mix SWH ili EHR i to daze etih gigantov ne vizde v Latvii uslishish :) a net estj vizde! i on rastjot + v mashine nezja slushatj? mozno! v mashinah toze uze davno estj net! :) "Pricom internet radio skoro budet platitj za ispoljzovanie muziki v nete." a nasjot etogo skazu eto uze 5 let govorjat i nikto ne mozet nicjo sdelatj s piratami i ne sdelajut! Prjacsja praveljno i vsjo!
RADIO @ svētdien, 2007. gada 4. martā 00:16
Internet radio v mashine? A ne dorogo li? Nashot oplati za muziku...tak vedj viceslitj ,gde ustanovlen servak net problemm. Budesh prjatatsja ,najdut. Gluposti ne govorite. Ploxo znaete zoni pokritija SWH. MIX FM, ja vobshe ne ponimaju etu stanciju. EHR slishno prakticeski vezde,SWH+ toljko na Rigu. LR1,LR2 veshaet vezde po Latvii. Star FM po vsej Latvii. Skoro mi postavim im PURE-97,7 FM i Saldus - 102,0 MHz,Gulbene budet,castotu ne pomnju. Von skoljko peredatcikov
Ruslan @ otrdien, 2007. gada 15. maijā 16:59
http://159.148.98.24
5:8000/listen.pls
~~~ @ sestdien, 2008. gada 21. jūnijā 23:58
http://159.148.98.245:8000/listen.pls

eto tavo stoit!
Dj @ sestdien, 2008. gada 21. jūnijā 23:59
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums