Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

SuperFM pārtop

Jaunākajā NEPLepa sēdē SuperFM nosaukums mainīts uz EHR Superhits. Nu redzēs, ko tad šis nesīs.
Desa @ ceturtdien, 2016. gada 14. jūlijā 17:46
Jee, mosh beidzot nomainīs nosaukumu tam *&^%.... Īstais Supers aizgāja pagātnē jau 2002 gadā ... Lai paliek saldā atmiņā :)
https://www.youtube.com/watch?v=Hqex4AApZ68
marss @ ceturtdien, 2016. gada 14. jūlijā 19:47
SuperFM ir viens no klausāmākajiem pašlaik.
Pits @ svētdien, 2016. gada 17. jūlijā 11:19
Klausāms ir tur kur negļuko, 90.3 Mazsalaca gļučī reizi 10 sekundēs.
Desa @ svētdien, 2016. gada 17. jūlijā 11:30
Jā , šodien skan, skan un apklust. Tur laikam interneta savienojums ģļuko un visu laiku buferojas.
ricis @ svētdien, 2016. gada 17. jūlijā 16:29
A vsp brīnos, kā viņi ievilka LTC visticamāk ka Bites tornī?
Desa @ svētdien, 2016. gada 17. jūlijā 16:55
Paldies par info, sakārtojām.
SuperFM @ pirmdien, 2016. gada 18. jūlijā 15:04
Un tādas lietas jānovērš vēl turpmāk, jo tas notiek ar lielu regularitāti. Kad ir vētras vispār dažreiz izslēdzas.
Desa @ pirmdien, 2016. gada 18. jūlijā 15:30
Desa, tev ir kāda info par raidītāja atrašanās vietu? Kautkur Matīšos ir, bet neko sīkāk nezinu. Gan jau Bite 4G ar caur LTC optiku nodrošina.
ricis @ pirmdien, 2016. gada 18. jūlijā 16:19
Kad braucu netālu no Matīšiem redzēju Bites torni ar kautkādu raidantenai līdzīgu struktūru. Operatori neizmanto fiksētās optikas, viņiem ir savi radiolinki. Šaubos ka kāds radio kas liek mobīlo torņos būtu tik bezatbildīgs un liktu 4G netu, jo tam ir daudz lielāki riski feilot nekā pa vadu.
Desa @ pirmdien, 2016. gada 18. jūlijā 17:52
Dažs labs laikam joprojām nesaprot, kā strādā SFM grupas stacijas. Manuprāt tur nekāda strīminga vai bufferinga nav in general - vienkārši ar netu tiek novilkti faili un viss kopā "salikts" uz vietas ar džingliem, lokālajām reklāmām utt. no kompja Rīgā.
Janka @ pirmdien, 2016. gada 18. jūlijā 17:55
To es zinu, bet kāda tad iemesla dēļ regulāri gļuko dziesmas tur? Un viņu dziesmu saraksts ir ļoti liels, un vai viņi to visu turēs virsū? Gan jau vnk dziesmas laikā tiek atskaņots fails no servera Elijas ielā, un ja nets par lēnu tad noraustās.
Desa @ pirmdien, 2016. gada 18. jūlijā 17:59
visi tadi baigi gudri izskatas :D katram no jums ir daleja taisniba bet nekas tochna netiek strimots un pa tiklu spelets !!!! nevienmer var nokontrolet visus raiditajus! ir problema uzrakstiet sheit es esmu parliecinats ka SFM grupas darbinieki cheko kas sheit tiek rakstits
Ixilo @ pirmdien, 2016. gada 18. jūlijā 18:16
Bet kautkādus problēmu ziņotājus gan varēja uzlikt uz kompjiem.
Desa @ pirmdien, 2016. gada 18. jūlijā 18:31
Ziņas ir oficiālas- http://europeanhitradio.com/news/1/6960
Desa @ otrdien, 2016. gada 19. jūlijā 15:44
Visur reklamē, ka ar šodienu 20.07.16 skan jaunā stacija, bet reāli ne 90.3 (Mazsalaca) ne 92.3 (Cēsis) nekas nav mainījies. Joprojām skan Super FM!
Es @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 10:44
Plkst. 12 būs maiņa.
Janka @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 11:03
huhu. Tātad naftalīns tiek ņemts ārā?
Interesanti ... Bet eurodance jau nebūs... žēl. Varbūt pat varēs ievērtēt.
marss @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 11:25
Uzslēdzu... nez, vai ar "Lauki tuvplānā" (ik pēc dziesmas Dūklava kungs) var piesaistīt klausītājus :)
Par dziesmām - vēl jāklausās...
Artis @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 13:12
Jaunā pleiliste man patīk. 90.3 RDSā gan rāda vēl SuperFM. Reklāmās tas tinkšķis gan kaitina. Vajag tikai sākumā, te pēc katras. Tinkšķi vajag kā bija SuperFM vai vismaz EHR. Un vajag uzlikt tam skaņas proča softam EHR tipa skaņu, jo te SFM neder.
Desa @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 13:27
Paldies par konstruktīviem viedokļiem. Par apstrādi piekrītam. Pakāpeniski sakārtosim. Par tinkšķiem - EHR ir un SFM bija tieši tāpat.
EHR SuperHits @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 17:04
Sorry, Desa, Tev taisnība. Sakārtosim. Paldies , ka norādīji!
EHR SuperHits @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 18:04
Redzēs ko darīs SWH grupa. varbūt
SWH Gold vietā arī palaidīs kādi dance tipa staciju.
ivo @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 18:11
Ja runa ir par Rīgas 96,8 MHz, tad tā skaņa ir praktiski optimāla. Nav jau tas tīrs CHR, kur jāizspiež maksimālais LUFS.

Par saturu runājot, daudzmaz objektīvs viedoklis būs pēc nedēļas. Tagad, noklausoties 6 stundas pēc kārtas, pirmais iespaids ir pozitīvs.
Vovanich @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 18:13
96.8 ir Orbans. Reģionos pēc Uģa teiktā ir softa risinājums. Tāpēc Rīgā skaņa toč būs labāka. Bet reģionos tāpēc var fiksi pēc preseta pārtaisīt. Un par tinkšķiem ir salabots. Šis man tomēr patīk krietni labāk par SuperFM.
Desa @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 19:50
Vai EHR šādā veidā nav iezāģējuši zaru uz kura paši sēž?
Šķiet, šis jau būs trešais mēģinājums mainīt formātu, bet ar visiem formātiem viņi TNS aptaujās tā arī bija ~2% robežās, kāpēc ir cerība, ka šoreiz kaut kas mainīsies? Vienīgi daži EHR klausītāji pāries uz Superhits...
Žēl, ka Super Fm grupa neattīstīja Latviešu radio projektu, kurš būtu krietni oriģinālāks vai arī izveidot šobrīd tik ļoti aktuālo EDM stila staciju, jo LV nav normālu (kvalitatīvu) deju mūzikas radio.
Ok - ir Tops - bet tur skan Austrumu `desa` jeb Ruslana favourite hits
(nevis tas, kas patiešām ir topos).
Mix FM Dance, Capital Fm - bez komentāriem... :))
Jebkurā gadījumā, vienmēr ir patīkami klausīties Super FM grupas
stacijas, jo vienmēr tiek pasniegts ļoti augstas kvalitātes produkts,
līdzvērtīgs pasaules vadošajām stacijām. Uģis Polis & komanda varētu
citām LV stacijām pasniegt kursus kā izveidot KVALITATĪVU radio :)
Žēl, ka Uģis vairs neiegriežas šajā forumā - varētu analītiskāk
pakomentēt šo projektu.
Deivids @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 19:52
Un man liekas ka derētu RDSā pēc dz. nosaukuma stacijas nosaukumu un tad atkal dziedātāju. Un tagad ir starp EHR un Superhits liela atstarpe džinglos. Vajag kā vienu textu uzreiz EHR Superhits.
Desa @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 19:56
O, un te ir tāpati problēma kas ar EHR un Superu iepriekš ka uz veselas stundas reklāmu tiek nogriezta dziesma pusratā.
Desa @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 19:59
Paklausījos, nedaudz. Garlaicīgi, lēni.
Līdzīgi tika atjaunots Supers, pēc Latviešu radio ... Arī pēc kāda laika tika pāatrināts temps. Ceru ka te arī tas notiks, jo citādi var šo staciju mierīgi pārsaukt par SuperSkonto !
marss @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 20:09
Man tieši liekas ka temps ir ātrāks par SuperFM. Tagad jā, bet agrāk nedaudz bija smuks temps.
Desa @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 20:20
Es domāju dziesmu izvēle .
marss @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 20:22
Nu jā, lasīju ka klausījies tagad un nedaudz. No rīta pēc pāriešanas temps dziesmām bija ātrāks kā Superam.
Desa @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 20:40
Deivid, paldies par atzinīgiem vārdiem!
Ja šodien lasīji vēstījumu medijiem, tad jau zini, ka Uģis ir izvirzījis mums jaunu mērķi: aizmirst par pagājušajā gadsimtā iestrēgušajiem konkurentiem Latvijā un orientēties uz Capital FM (tas kas Londonā), Kiss, 538 un NRJ līmeņa stacijām, lai līdz nākamā gada beigām varam kļūt par Eiropas līmeņa popkultūras mediju. Tas to panāktu ir nepieciešama strauja attīstība trijos virzienos: EHR kanālu daudzveidība, saistošs EHR portāls un konkurētspējīga EHR aplikācija. Esam tam gatavi un EHR SuperHits ir tikai pirmais solis ceļā uz šo mērķi. Pēc nedēļas būs nākamais - portāls. Vēl nedēļu vēlāk - aplikācija.
Un tad, kāda gada laikā, mēs to visu plānojam novest līdz minēto staciju līmenim. Šajā procesā mēs piedāvāsim arī vidi konstruktīviem ieteikumiem un diskusijām, kurās Uģis noteikti piedalīsies. Cerams, ka šī foruma dalībnieki arī. :)
EHR SuperHits @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 20:53
Lai to panāktu..
EHR SuperHits @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 20:56
Tad vajag arī padomāt par maz, bet ļoti kvalitatīvām oriģinālprogrammām EHR gan galvenajā gan Superā. Jo labākajos EU radio ir kvalitatīvas oriģināl programmas. Ne tādas kas atkāpjas no EHR formāta, bet to papildina. Un vajag EHR mājaslapā ieteikumu kastīti.
Desa @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 21:31
Pirmās stundas nedaudz skumdina. Es gribu vairāk tieši vecos hītus (2001, 2002 piemēram), tagad liekās, ka 2013/2014/2015 mikslis vairāk ar ik pa brīdim iesviestu dziesmu no 2000+. Var jau arī tā darīt, bet, ka tik šitā netiek kanibalizēts paša EHR reitings.
Novēlu veiksmi un atgriezt arī frekvenču pieteikumus reģionos, kā tas bija Latviešu Radio/Super FM.
Janka @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 21:33
Jā, 2000ošo sākuma hitu ir maz. Vajag bišk vairāk. Bet man patīk arī ja paliek šādi, mani tīri apmierina. Un frekvenču pieteikumi obligāti jāatgriež.
Desa @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 21:46
Deivids rakstīja:
"Vai EHR šādā veidā nav iezāģējuši zaru uz kura paši sēž?"
Neatceros kurš šajā forumā rakstīja, ka Skonto, palaižot Skonto+ ir iešāvis sev kājā. Reitings 300k+ kaut kā par to neliecina, bet jaunu nahļebņiku ieguvis gan, jo pagaidām nekas tur nevirzās uz priekšu. Var būt cerēja savākt sev cilvēkus no KHR un Retro FM pēc to piespiedlikvidācijas? Neredzu tam citu paskaidrojumu. Bet nu labi, tā bija liriskā atkāpe :) Nedomāju, ka SFM nodarbosies ar to, ka paši sev atņems klausītājus. Izskatās, ka jauns produkts ir EHR pieaugušākai auditorijai, nu vismaz par vienu kategoriju uz augšu. Par Topu, Deivid, izlasīji manas domas :) . EHR Superhits nedaudz atgādināja Top radio pleilisti, tikai bez visādiem Džiganiem un pārējām nesaprotamām figņām.

Desa, par Orbanu, tiešām, es arī par viņu padomāju. Ir Orbanam tāds atpazīstams rokraksts vēl no 90. gadiem, un kas interesanti, joprojām tas ir aktuāls gan AC, gan, kā prakse rāda, arī Hot AC formātam).
Vovanich @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 23:43
Paldies par viedokļiem. Šī ir tikai pirmā diena. Formāta / Algoritma slīpēšana nav vienkāršs uzdevums un prasīs laiku. Mēs esam reālisti - arī labākajām Eiropas hitu stacijām ir mazāk par 50% mērķa auditorijas - tātad vairākumam tās nepatīk. Mūsu mērķis ir apgūt algoritmus pēc kurām strādā sekmīgākās un tos adaptēt Latvijā, sasniedzot noteiktus panākumus. Tas arī būs vienīgais vērā ņemamais atskaites punkts. Uz šodienu neviens Latvijā nevar atbildēt uz jautājumu kādā proporcijā ir jāspēlē 2000.-2016.gadu hiti, lai piesaistītu pēc iespējas lielāku auditoriju. Bet mēs pacentīsimies ar to tikt skaidrībā.
Jā, labākajās hitu stacijās ir labas orģinālprogrammas, bet galvenais ir hitu rotācijas algoritms. Tāpēc mums šobrīd ir svarīgi panākt līmeni, lai minēto staciju darbinieki/ fani, paklausoties EHR kanālus, teiksim stundu, būtu spiesti atzīt, ka mēs esam Eiropas līmenī.

Par EHR "kanibalizāciju". Ja, SuperHits klausītos tikai EHR klausītāji - vai tā būtu kanibalizācija? Jā, ja viņi vairs neklausītos EHR. Nē, ja viņi SuperHits klausīsies papildus. Mēs strādāsim pie tā, lai īstenotos otrais variants. :)
Par frekvenču pieteikumiem nodošu Uģim.
EHR SuperHits @ trešdien, 2016. gada 20. jūlijā 23:43
Skaņai tomēr vajag Superhitam savu presetu. Kautko maigāku par EHR jo viņu klausoties skaņa ir superlaba, bet nogurst ausis pie laba aparāta. Visiem Skonto, Stārs, SuperFM bija maiga skaņa pie kuras nenogura ausis. Bet par vāju priekš šāda, tāpēc vajag savu. Es uzskatu šo par staciju, kura piebalso EHR, piem. kad es strādāju, mācos vai atpūšos. EHR dziesmas ir priekšplānā, te viņas ir tākā fonā, palīdz strādāt un nenogurt. Vajadzētu 2000-2008 40% 2009-20kurštagadgads 60% Vismaz manas domas.
Desa @ ceturtdien, 2016. gada 21. jūlijā 09:04
Lapa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums