Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Kautkāda stacija 92.7

Sorī ka ne pa foruma tēmu, bet vakar pa dienu uz pāris minūtēm no nez kā 92.7 uzleca labā stereo kāda Zviedru, Igauņu vai Somu stacija. RDS bija 2555920 92.7FM. Vai kāds var pateikt kas šī par staciju?
Desa @ otrdien, 2016. gada 12. jūlijā 23:17
Desa, domāju , ka tu uztvēri sporadisko signālu no kādas krietni tālākas valsts. Tagad pa vasaru, kad bieži tālumā veidojas negaisa mākoņi, man šādu signālu ir blāķiem. Man gan 5 elementu āra yagi antena.
ricis @ trešdien, 2016. gada 13. jūlijā 16:27
Man nesen uztvērās R.ITALIA, tepat Rīgā)
edis @ trešdien, 2016. gada 13. jūlijā 18:03
Mana antena ir veca transformātora stieple ap aizkaru stangu.
Desa @ ceturtdien, 2016. gada 14. jūlijā 17:47
Desa, nevēlies uzmeistarot ko labāku par drāts gabalu? Kas par uztvērēju?
ricis @ ceturtdien, 2016. gada 14. jūlijā 19:11
Parastais mūzikas centrs :D Tā antena ir ap 450m gara puskilo smaga transformātora spole notīta 2m garumā pa logu un radiātoru un ar klipšu vadiņiem pie Sonija antenas puļķa. Ir domāts par kko labāku, bet man ar šito ir labi. Uztver labi, Ogrē RTEV Lielvārdi mono uztver bez čerkšiem kas ir baigi labs rezultāts XD
Desa @ ceturtdien, 2016. gada 14. jūlijā 20:57
Njā interesanti :) Kur ta pats atrodies? Ogrē?
ricis @ piektdien, 2016. gada 15. jūlijā 04:37
Yep, Ogre. Es nezinu kas notiek ar Supera antenām Dzelmēs (Lielvārde), jo te viņus nedzird. Ne 96.8 ne 98.6. Labāk būtu atstājuši Ogrē, vairāk cilvēku.
Desa @ piektdien, 2016. gada 15. jūlijā 09:27
Dzivo limbazos ir parasta debo veikala pirkta atena nav brinums ka rigas raiditaji ir tik vaji aizbraucot uz igauni tur pat liekas labak latvija ir vaji tas pats sipokalnu raiditajs kur raida star fm trauce radio skonto.
asmenis @ svētdien, 2016. gada 17. jūlijā 10:43
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums