OMG, kas par lēcienu LR-5. Anomālija vai tomēr likumsakarīgs rezultāts?
Ētera programma gan liekas sūdīgāka nekā senāk. Bet pasaule ir dīvaina.
Janka @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 07:45
Par pieci.lv - nekā dīvaina vnk ļoti spēcīgas mārketinga sociālās kampaņas izdarīja savu!
- Ziemassvētku labdarības akcija + Supernovā figurējošās ētera personības un reklāma.
- Grēviņa & Volfa figurēšana iekš un ap radio
Tā jau ēterā nekas nav mainījies-kā bija nothing special, ta arī palika.
Deivids @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 08:08
Nja vienīgais kas izbrīna, ir LR5 lēciens. Pārejais viss pa vecam. MixFM grupai kā neiet tā neiet, un mixfm dance manā skatījumā jau ir neizdevies. Mazliet žēl capitals, bet nu ja, repertuārs tur mainās reizi pusgadā, varbūt arī pelnīti...
marss @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 08:26
Lr5 pirms gada bija identiskas "mārketinga akcijas" gan Ziemassvētkos ar labdarību, gan Supernovā. Un arī Grēviņš un Volfs ir vairāk kā gadu. Kas tad šogad mainījies?
Lds @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 08:57
Supernovu tur nemaz nevar vainot, jo Ziemas reitingi ir periodā līdz 7. februārim.
Energy FM jau arī bija savi klausītāji, tie ir pievienojušies Pieci vai arī atgriezušies EHR.
Acīmredzot formāta maiņa ir tas būtiskākais, kas ļāvis palielināt klausītāju skaitu. Ir cilvēki, kas vēlas dzirdēt grupu "Olas" 20 reizes dienā un tie klausās Pieci! :)
taalais @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 09:04
Interesantākais tagad - vai izdosies noturēt? :)
Janka @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 09:43
Protams, nepelnīti, bet priecē TOPradio :) Apsteidza bērnudārzu EHR :)
Manuprāt, LR-5 izrāviens, protams, ir pareizi izvēlēti 2000 rakstītāji, tak nevarētu būt tik labi reitingi.
Bet Marija gan tur nav. Par vēlu bija sākuši?
Artis @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 14:22
@Artis
Kur apsteidza? Share? Kam tas Share vispār interesē??? Tie, kas dod naudu - dod naudu par Reach, sasniegumumiem Rīgā/Pierīgā un vēl svarīgi ir vai pārdod staciju vai visu grupu!
Visu cieņu TOPam, jo vietējie taisa, bet kamēr nebūs vismaz 160k ar 100k Rīgā - nekas pa lielam nemainās.
TNS tik visiem batonus liek ausīs - vienam paceļ SHARE, noņem Reach, otram atkal pieliek klāt Reach vai noņem Share un visi priecājas par rezultātiem (izņemot Capital FM..tiem jau kādu 10 gadu griež pamatīgi un neizskatās, ka kaut kas mainīsies)...bet pa lielam nekas nav mainījies - ir palicis,tieši, tas pats TOP 5, kas dala naudu, bet pārējiem paliek viņu SHARE par ko var priecāties, bet nesaņemt reklāmu!
Arti, tas nebija uzbrauciens Tev..vnk visi te kā "banāni" pēta reitingus - griež, studē laika zonas, pēta, kurš no kuras stacijas ir aizgājis, kurās laika zonās ir kritums un kurās kāpums.. pēc tam veido sapulces, vadība pieprasa skaidrojumus u.t.t, kamēr TNS šīs anketas taisa pēc dienasgrāmatas tipa - DIENASGRĀMATAS TIPA!!! TNS skaidrojumā pie Pierīgas anketēšanas Tukums un Kandava skaitās pie PIERĪGAS!!! Tas izsaka visu!!!
P.s. Radio neesmu strādājis un diez vai strādāšu!
Mengīls @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 20:27
Tajā TNS nekas jauns nav. visu laiku vienas un tās pašas radiostacijas turas augšgalā, savukārt saraksta apakšā- arī ne kas nemainās, bet jūs te tikai komentējiet komentēšanas pēc.
Vairs nav interesanti.
jurčiks @ piektdien, 2016. gada 4. martā 05:12
Jurčik manispēc tu droši! vari iet sevispēc!
marss @ piektdien, 2016. gada 4. martā 05:29
Kāpēc Radio Marija nav iekļauta aptaujās?
dj igaunis @ piektdien, 2016. gada 4. martā 06:20
jurčiks, reizēm komentējot komentēšanas pēc arī var uzzināt kaut ko interesantu :)
Mengīlis, protams, ka šī reitingu skatīšana ir bezjēdzīga un, kamēr tas TNS nebūs sakārtots kopā ar savām dienasgrāmatām (varbūt Ventspils arī Pierīga?) un nepieaugs kvalitāte aptaujāto ziņā, tad... labi, ka vispār tāds vērtētājs pastāv, citādi reitingus būtu jāzīlē, it īpaši mazāk klausītām radiostacijām. Bet - kopsavilkumu izvilkt var, ka mūsu mīļajai tautai patīk LR-2 un Skonto, un tā katru reizi.
Es jau varētu to dienasgrāmatu papildīt, it kā man jau ir 15, vecumā no 12 līdz 74 ietilpstu (ko var 12 gadīgais uzrakstīt?!), bet nemaz nezinu, kāda tā "dienasgrāmata" izskatās, un kur tās anketas var dabūt :(
Tiešām, kur tad Marija? Tik sūdīga, ka to nemaz neklausās? Vai aizmirsuši? Kaut gan, nekas klausāms nav - skaņa klusa, mono signāls un skan arī briesmīgi - tā kā ne MP3 kompresija, bet tāpat briesmīgi :)
Artis @ piektdien, 2016. gada 4. martā 07:38
Nu to mariju droši vien klausās ... 100-200... nu OK 500 cilvēki.
marss @ piektdien, 2016. gada 4. martā 08:34
Intereses dzīts uzslēdzu 93.1 (pieci). Uzrāvos uz vienu "fantastisku" raidījuu- saucās, 100 gadus neskanējis. Volfs ņem visas dziesmas, kas ir pieejamas, un paspēlē ~5sec, un liek nākamo. Izturēju minūti? Tiešām viņam liekas tā baigi krutā ideja?
marss @ piektdien, 2016. gada 4. martā 08:40
marss, par valsts naudu tāds Volfs un pārējie var darīt "dajebko", tādā brīnumā kā LR-5 :(
Ja tā tiešām ir, tad viņam pat eksperimentēt nesanāk :) Komercstacijas gan nevarētu atļauties šādus "raidījumus".
Es šaubos, vai viņam tādā gadījumā vispār der radio DJ amats. Labāk viņam būt par pavāru, kurš pa 5 sekundēm liek katru garšvielu :)
Artis @ piektdien, 2016. gada 4. martā 14:11
Bet toties viņs sēž pie pults, kamēr jūs tikai gudri spriedelējat:D
Droši vien skauž. nez kāpēc tas pats Topruslans tā gudri nespriedelē, ak jā, viņs tak strādā radio.
jurčiks @ sestdien, 2016. gada 5. martā 06:12
Jurčik nebiji vēl papētīt labierīcības?
Aizej, vieglāk paliks .
marss @ sestdien, 2016. gada 5. martā 07:30
marss, a tev vēl nav apnicis malt vienu un to pašu? Tu gandrīz katrā tēmā kritizē kaut ko, ta nevari klausīties to staciju, tad šito utt. Tāda sajūta, ka tev pie galvas kāds pielicis ieroci un liek klausīties pret paša gribu.
Tak uztaisa pats savu radiostaciju FM'ā un spēlē tādu mūziku, kāda pašam patīk. Nafig vajag visu kritizēt.
jurčiks @ svētdien, 2016. gada 6. martā 02:42
Eh, labi. Nestrīdēsos vairs. Vienkārši zinu, ka dažs labs no Pieci.lv un Capital FM (un vēl no dažas labas radiostacijas) lasa šos komentārus un smīkņā par jūsu komentāriem kas ir labi un kas ir slikti.
Peace.
jurčiks @ svētdien, 2016. gada 6. martā 03:16
Protams... sanāk, ka mana ģimene maksā nodokļus, lai kādi man nezināmi cilvēki par maniem komentāriem smīkņātu un pelnītu naudu bezjēgā par "raidījumiem", kuriem kvalitāte tuvu 0 (pieci.lv) un kurus tāpat neviens no man zināmiem cilvēkiem neklausās... Stulbā demokrātija rullē, kārtējo reizi :( Bet vienkāršā, godīgā tauta tikmēr savelk kopā galus, lai kaut kā varētu tikt uz priekšu dzīvē :(
Un neskauž, jo man ar radiopirātismu, no tā, kas man ir, laimei pilnībā pietiek.
Artis @ svētdien, 2016. gada 6. martā 04:42
Tajā TNS nekas jauns nav. visu laiku vienas un tās pašas radiostacijas turas augšgalā, savukārt saraksta apakšā- arī ne kas nemainās, bet jūs te tikai komentējiet komentēšanas pēc.
Vairs nav interesanti.
jurčiks @ piektdien, 2016. gada 4. martā 05:12
Latvietis ... klasiskais. Te viņš nīd ka mēs lejam beztēmu, te viņš lasa visu pēc kārtas, neaizmirstot uzirst savu viedokli ... Nu tak saproti ko tu īsti gribi, ar riteni braukt vai iet atviegloties ...
marss @ svētdien, 2016. gada 6. martā 04:59
Bet kur is skonto + reitings?
ainars @ svētdien, 2016. gada 6. martā 06:33
Tik tiešām prieks par TOPradio! Tā tik turpināt uz augšu! Ļoti laba playliste, par to paldies Ruslanam! Spasibo za pozitivnoe nastroenie vsegda :)
Māris @ svētdien, 2016. gada 6. martā 07:36
Es arī tagad pamanīju, ka Skonto+ nav reitingos, kaut gan tas jau ilgāku laiku skan, tātad - TNS vairs nemin katru Rīgas staciju atsevišķi, kā viņi to ir darījuši, kad jauna radiostacija parādās. Tas nozīmē, ka RML reitingos arī būs pie citām stacijām.
Laikam slinka palikusi tā brīnumaģentūra :)
Artis @ svētdien, 2016. gada 6. martā 07:42
...vai arī Skonto+ ir tik sūdīgs reitings, ka atsevišķi neminēt ir izdevīgāk... :)
Janka @ svētdien, 2016. gada 6. martā 08:58
Topradio vairāk sācis atskaņot krievu deju mūziku. Viņiem vajadzētu darīt kā Pēterburgas Metro FM, viena dziesma angliski, vieni-krieviski.
ivo @ svētdien, 2016. gada 6. martā 09:55
Artis rakstīja: "... Un neskauž, jo man ar radiopirātismu, no tā, kas man ir, laimei pilnībā pietiek"
Ja varētu, lūdzu, precīzāk. Nav obligāti šeit un publiski. Uzrakstot man personiski, pirāti apdraudēti netiek. Manu e-pastu var viegli atrast.
73!
Rolands Strautmalis @ svētdien, 2016. gada 6. martā 09:56
Roland, es jau nenodarbojos ar tādu radiopirātismu, es vienkārši retranslēju vienu holandiešu radiostaciju, kas man patīk, un, tā kā man tikai 15, tad nekāda iespaidīga ekipējuma, atšķirībā no īsta radiopirāta Londonā, man nav, un es atļauties nevaru...
75 omu sistēma (ej nu sazini, kā ir ar omiem automašīnas antenai uz balkona, kurai pielodēts 75 omu kabelis), lēts ķīniešu FM stereo raidītājs + kabeļtelevīzijas pastiprinātājs un bez nekādas filtrācijas. Nezinu, bet minu, ka man pāri 1W, ko tāpat diezgan bloķē apkārtesošās daudzdzīvokļu mājas... Praktiski sevis pēc un ļoti neregulāri, bet ar to pietiek. Ja man tuvākā "vīru melnā" antena (bļoda) Valdlaučos (10 km), tad tie noteikti nekasīsies.
Īsāk sakot - nenopietns man tas radiopirātisms :) Bet no elektronikas var kaut ko pamācīties eksperimentālā ceļā, izmantojot to, kas mājās mētājas. 73!
Artis @ svētdien, 2016. gada 6. martā 16:26
@marss, Tu tiešām esi profesionāls foruma trollis. Tā vietā, lai noklausītos visu raidījumu, Tu noklausies 1 minūti un meties appļūtīt. Salīdzinājumam - tas būtu tāpat, kā uzslēgt pavāru šova sākumu un žēloties, ka "tur tikai griež sastāvdaļas, nevienu gatavu ēdienu neredzēju, pēc minūtes izslēdzu".
Volfs vienu no iesūtītajām dziesmām katru dienu nospēlē, no pārējām - fragmentus.
Neesmu Volfa fans, man liekas, ka viņam laiks atpūsties, bet muldēt "minūti paklausījos, nepatika, sūds" ir trollisma paraugdemonstrējums.
Uranus @ pirmdien, 2016. gada 7. martā 03:41
Arti, ņem vērā, ka pirātiskās raidstacijas mūžs ir apgriezti proporcionāls izejas jaudai, un raidlaika ilgumam. Nu vismaz Latvijā. Tā, ka pieticīgs ekipējums (jaudas ziņā) nav nemaz slikti :)
87.5-108 @ pirmdien, 2016. gada 7. martā 23:00
@marss, Tu tiešām esi profesionāls foruma trollis. Tā vietā, lai noklausītos visu raidījumu, Tu noklausies 1 minūti un meties appļūtīt. Salīdzinājumam - tas būtu tāpat, kā uzslēgt pavāru šova sākumu un žēloties, ka "tur tikai griež sastāvdaļas, nevienu gatavu ēdienu neredzēju, pēc minūtes izslēdzu".
Volfs vienu no iesūtītajām dziesmām katru dienu nospēlē, no pārējām - fragmentus.
Neesmu Volfa fans, man liekas, ka viņam laiks atpūsties, bet muldēt "minūti paklausījos, nepatika, sūds" ir trollisma paraugdemonstrējums.
Uranus @ otrdien, 2016. gada 8. martā 09:03
Nav droši vien pilnībā pa tēmu, bet izteikties jau nav aizliegts:) Tie FM staciju reitingi, ir tur par ko iespringt, cepties?:)Viņiem, radiostaciju cilvēkiem jā, bet mums- ierindas klausītājiem, kam radio "pa lielam" tāds fona pasākums. Katram personīgi droši vien ir kaut kādi ieradumi, kas vairāk vai mazāk, liek pieturēties pie dažām stacijām, neatkarīgi no reitingiem utt. Mans piemērs: dažus gadus, kopš nav Radio 101, ir savā ziņā "diskomforts", pilnībā mīļa nav neviena stacija. Fragmentāri ir kaut kas pietuvināti no Radio Tev (ja vien varētu abstrahēties no masīvās Prāta Vētras dragāšanas reizi stundā, neizturami...), mazākā mērā - Capital FM, kā 40gadniekam, pieņemamas ir arī stacijas, kas atskaņo iepriekšējo desmitgažu muzonu. Tomēr realitāte ir, ka mājās FM stacijas ir noiets etaps, nav tādas nepieciešamas... Darbā fonā šobrīd pamīšus ir Pieci FM un SWH Gold FM, it kā nesavienojamas lietas, bet ļoti vienkārši- kolīdz ieskanas kaut kas pārmērīgi senils, var uzgriezt uz to Volfa & Co staciju, un, kad viņu muldēšana piegriežas, atpakaļ:) Bet tas viss ir darbā, visādi citādi iespējas neiedomājamas- spotify, interneta radiostacijas no jebkuras vietas pasaulē, jebkurā formātā, ir bluetooth tumbiņas, viss notiek:)