Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

1.Biznesa rādio Vidzemē

Skatos,ka šamējie Vidzemē galīgi nolaiduši apraidi uz grunti..Valmierā jau neskan kopš pagājušā gada,Smiltenē arī švaki skan,vienīgi Cēsīs normāli pagaidām skan.Šad tad ieslēdzu paklausījos,bet tagad ar to uztveršanu šiem ir traki.
Laikam arī šis būs viens no tiem,kas drīz beigs raidīt,ja jau nespēj nodrošināt normālu apraidi.
carlos3 @ pirmdien, 2016. gada 29. februārī 03:02
Es joprojām brīnos uz ko šamie turas ... Varbūt 1 reklāma tur paretam, reitingi tuvi 0 ... Varbūt gaida kādu labu piedāvājumu tīkla pārdošanai?
marss @ pirmdien, 2016. gada 29. februārī 03:59
To Biznesa radio pat Rīgā minimāli klausās, kur nu vēl reģionos.
Latviešu biznesmeņi pārsvarā klausās LR1, savukārt krievu-Baltkom Radio.
ivo @ pirmdien, 2016. gada 29. februārī 05:19
Viņi laikam arī nav ieinteresēti,lai viņus klausītos,jo tad viņi būtu sakārtojuši savu apraidi vismaz reģionos,tad varbūt kāds viņus kādreiz klausītos.
carlos3 @ otrdien, 2016. gada 1. martā 00:01
Lai darbotos ar radio tas ir jāmīl.Vitāļiks ir vienkārši prasts,tups krievu uzmetējs un viss.Parādus nav atdevis joprojām un te nu ir...karma vecīt karma...
dans @ trešdien, 2016. gada 2. martā 03:21
Nedaudz arī ieminēšos par Top rādio Vidzemē,viņiem arī kautkas nav kārtībā ar raidīšanu,jo 100,9 bieži vien neskan.
Esmu iecienījis Top rādio mēdzu klausīties,tapēc esmu ievērojis sevišķi pirms brīvdienām Tops pazūd tieši īstajā laikā:D Tas atkal Ruslanam jāpadomā par šo problēmu.
carlos3 @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 00:35
carlos ,Pladies ! Zinu.
TOPruslan @ ceturtdien, 2016. gada 3. martā 07:07
Jā par businesa radio,agrāk sekoju Fb,tagad atsekojos,totāls sviests urlu gaumē,viss notiek prasta krievu mēle...ipašnieki totāli analfabēti no laukiem brinos kā viniem ir ko maksāt par apraidi nu neklausas to radio neviens
Davis @ trešdien, 2016. gada 9. martā 06:45
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums