Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

LR 5 kārtējais miljons

http://sunubuda.tv/lr5-noteikti-vajag-iedot-miljonu/
Kā jums patīk tas ka LR5 atkal saņem finensējumu?
radiuss @ ceturtdien, 2015. gada 26. novembrī 07:56
Un kāpēc tas ir kaut kāds jaunums, ka radio saņems finansējumu? Un par ko tad radio strādāt? Par baltu velti? Cilvēkiem, kas radio ir nodarbināti algas ir jāmaksā. Tāpat, kā par FM apraidi/serveriem utt.
Tieši tāpat kā visiem pārējiem LR kanāliem, kuri saņem finansējumu.
Es protams zinu šī foruma noraidošo attieksmi pret LR5, kuri 93,1 vietā gribētu dzirdēt kārtējo krievu retranslāciju vai EHR robotu, bet lai tak jaunieši darbojās. Pats neklausos (lai gan esmu mērķauditorijā), jo liekas, ka kaut kā tas viss aizgājis baigajā pašplūsmā (Volfs ir briesmīgs, sorry, viņam neiederas būt jauniešu radiostacijā). Var jau pajokot par dziesmām, bet ja katrā Top 40 viņš tulko dziesmu tekstus (jau SWH laikos bija tāds stulbs niķis) un tad saka "Seriously?", tad Tava vieta nav jauniešu radiostacijā.
Bet atpakaļ pie tēmas - mazāk klausies Artusu. :)
Janka @ ceturtdien, 2015. gada 26. novembrī 08:04
Labāks par pokemonu CapitalFm pieci.lv ir!
Lai darbojas. Man personīgi nav pretenziju.
Kaimiņš varēja nomierināties, ne jau pieci vainīgs, ka BoomFM nekas nesanāca.
ap @ ceturtdien, 2015. gada 26. novembrī 11:02
ap kape CapitalFm ir pokemoni ? :)
Home @ ceturtdien, 2015. gada 26. novembrī 14:04
Home - kad netīšām uzslēdzu(tas bija gan pasen), tur bija sporta ziņas , kuras lasīja meitene, kas nemācēja pat izrunāt normāli NHL klubu nosaukumus. Mani tas ļoti, ļoti uzjautrināja-tāpēc arī pokemoni:)
Atvainojos, ja kādu esmu aizskāris, nosaucot šo ļoti profesionālo radio-par pokemonu radio:)
ap @ ceturtdien, 2015. gada 26. novembrī 14:57
Daļēji gan 5.lv ir vainīgs. Frekvenci viņi pievāca pašvaļīgi.
Un par finansēm.. Artusam taisnība ir tajā, ka radio nav sasniedzis nevienu mērķi. Kam to radio vajag?
Rādiuss @ ceturtdien, 2015. gada 26. novembrī 17:04
ap nu aizskaris neesi, bet visas radiostaciajs jau parsakas
:)
Home @ ceturtdien, 2015. gada 26. novembrī 23:27
viņu vajag, lai popularizētu jaunāko latviešu mūziku.
ivo @ piektdien, 2015. gada 27. novembrī 05:12
Kaut gan ieraugot jaunākos reitingus-abas pieminētas stacijas, toč silda tik gaisu. Falšais NRJ pat šos apdzinis
ap @ piektdien, 2015. gada 27. novembrī 08:08
Lai jaunieši darbojas, kas tad liedz. Tikai par savu naudu, nevis manējo un pārējo. Kaut vai kā pieminētais Capital FM. Nav dažu wannabe radio zvaigžņu hobijs jāapmaksā no nodokļu naudas.
Uja @ pirmdien, 2015. gada 30. novembrī 13:59
Beidziet vārīties visu laiku par sabiedrisko mediju itkā slikto darbu... Jaunieši strādā, bet komercstaciju lobisti tikai mēģina graut visus, kam ir dota iespēja normāli darboties. Ja nepatīk, ieslēdziet kaut ko citu, bet rokas nost no pieci.lv Apnicis jau viss tas, kas tiek apmelots pret lrpieci. Pieci.lv ir vienīgā stacija, kurā darbojas dzīvais ēters visu nedēļu. Ļaujiet ļaudīm pilnveidoties. Beidziet apzināti graut viņu darbu. Izdariet kaut ko labu paši, tad sāciet kādu kritizēt. Tad kad Kaimiņš par mūsu un jūsu naudu sēž politiskajā elitē, opuzīcijā un neko, izņemot visu nomelnošanu, nedara, tas redziet ir labi un pieņemami, bet kad pieci.lv kaut ko atļaujas vairāk nekā šķietami ir pieņemts, tā visi sāk sprēgāt, pretīgi šito lasīt.
Edijs @ sestdien, 2015. gada 5. decembrī 13:20
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums