Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

EHR politiskās skalošanas reklāmas

Darbā nereti skan EHR foniņā, bet pēdējā laikā konkrēti ir izbesījuši audio faili, viņi tās sauc par "intervijām" ar Andreju Mamikinu kaur visu laiku vienu un to pašu katru dienu skan ēterā cik slikta ir EU, ka tā noteikusi sankcijas pret RUS utt.

POLI kamoon?? Pats esi paklausījies? Nekrīt uz nerviem?? Tieši tā pat kā tavas regulārās žēlošanās radio ēterā??
Būsi jau dvēseli arī pārdevis? :D :D
Es @ ceturtdien, 2015. gada 19. novembrī 03:29
Sorry par kļūdām, jo ātrumā rakstīju! Ceru, ka domu saprati - jaunieši tādus sūdus neklausās un viņiem tas neinteresē! Tas tikai padara sliktāku tavu radio!
Es @ ceturtdien, 2015. gada 19. novembrī 03:32
Un tev patiesība kož acīs ko?
Stūmeklis @ ceturtdien, 2015. gada 19. novembrī 03:53
Stūmekli te jau nebija runa par politiku, bet gan par radio. Tu jau te vienmēr kā tāds kremļa trollis kaut ko stūlbu viemnēr iedirs..
Es @ ceturtdien, 2015. gada 19. novembrī 04:01
Lietotāj Es neapvainojies uz katru idiotu. Te ganās daudz plānprātīgu personu, kurām būtu nepieciešama steidzama ārsta palīdzība. Bet tā kā te reğistrācijas nav, lien visādi dīvainīši, kuru vienīgais prieks dzīvē ir te kādam kaut ko uztaisīt uz galvas. Par radio runājot, EHRu uzslēdzu auto reti, un galvenokārt lai paklausītos kādu dziesmu. Tā tas pats ehrs, tikai bez plūtīšanas ir energy, arī nedaudz capitals vai pieci.
marss @ ceturtdien, 2015. gada 19. novembrī 07:49
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums