Viena no iepriekšējām tēmām, priekšstas par Latvijas komercradio radīja sekojošu secinājumu. Visur skan viens un tas pats, tikai ar citiem džingliem, citu secību, citām balsīm ēterā. Vai tiešām Latvijā nav neviena cilvēka ar maisu naudas kurš radītu progresīvu radio ar dažādu mūzikas formātu? Visticamāk, ka šāds radio nedabūtu atļauju raidīt fm frekvencē. Spēcīgās radio korporācijas samaksās kam vajag un projekts nonāks miskastē., lai tikai potenciāls konkurents netiktu pie skanēšanas FM. Galu galā kāpēc Radio101 savulaik nevis centās caur konkursu dabūt atļauju, bet nopirka CapitalFM frekvenci? Pavisam nesen par raidīšanu Ventspilī uzvarēja SWH. Bet bija taču citi kandidāti. Kāpēc TOPRadio līdz pat 2007. gadam raidīja pirātiski? Tad viņus piežmiedza un tad ar grūtībām viņi tika pie atļaujas raidīt. Tāpēc ka tas bija bīstams radio projekts, īpaši Polim, kuram patīk savu radio ēteros sūdzēties par visādām netaisnībām pret viņu. Tādi radio kā TEV, CapitalFM, utml, nekad nebūs drauds StarFM, SWH, EHR. Parasti gaisa sildītāji. Ir potenciāls, bet nav izaugsmes. Arī radioreitingi, kas atspoguļo radio klausītāju skaitu, liek padomāt, cik tas viss ir objektīvi. Arī noviltojot reitingus var ietekmēt citas radiostacijas reklāmu un peļņas apjomu, līdz ar to bloķējot tās izaugsmi. Tāpēc arī Latvijā dzīvo vienādi radio.
Skala @ trešdien, 2015. gada 11. novembrī 06:11
Es lasu un domāju - a tev nav apnicis te spamot katru otru dienu ar jauniem topikiem?
Par tēmu runājot - tevi kāds spiež klausīties tos topa līderus??? Es, piemēram, klausos gan Tev, gan Capitalu, gan topradio, ignorējot gan SWH, gan Staru, gan Skonto.
Gribas kaut ko citādu? Nu tad nesēdi un nenīdi, bet investē miljonu Eiriku un bliez ko vēlies!
marss @ trešdien, 2015. gada 11. novembrī 14:49
Labākais topiks, ko esmu šeit lasījis :)
raitis_sametis @ svētdien, 2015. gada 15. novembrī 06:13
Nav nemas miljons vajadzīgs, teiksim youtubē taisi tādas listes - par velti. Protams, mīnuss- nebūsi ēterā, bet apritē ar savu vārdu gan.
raitis_sametis @ svētdien, 2015. gada 15. novembrī 06:15
Vai arī- aizeju uz http://www.live365.com/ un pa freiju klausos ko tik vien velos. Man nav problēmas ar radiostacijām.
raitis_sametis @ svētdien, 2015. gada 15. novembrī 06:18
vismaz vienam cilvēkam liku aizdomāties.
P.S. Marss, beidzuzbrukt visam. uztaisi pats tēmu