Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

top adio

Я хачю узнать пачему в видземе пропало вещание топ радио и пакакои причине .
А я вот што думаю в видземе латышы
не хотят вещание на русском языке. А ни дбоятся маладое паколение слушает .
Вот и ани и написал в думу в валмиере и цесисе
пачему вещает радио на русском языке
игорь @ sestdien, 2015. gada 13. jūnijā 14:22
Būtu mana vara, es visām krievu stacijām muti aizbāztu. Ja dzīvo Ltvijā, mācies lattviešu valodu. Kautkas nepatīk, ar varu tak te nevienu nespiež dzīvot.
Minivat @ svētdien, 2015. gada 14. jūnijā 18:59
Būtu mana vara, es visām krievu stacijām muti aizbāztu. Ja dzīvo Latvijā, mācies latviešu valodu. Kautkas nepatīk, ar varu tak te nevienu nespiež dzīvot.
Atvainojie, kautkas uzkārās pirmajāziņojumā
Minivat @ svētdien, 2015. gada 14. jūnijā 19:02
Hehe Miniwatt uzvilkās ;)
Bet par tēmu runājot, mosh 100.9 vienkārši uzkāries/izslēdzies? Prasiet taču Ruslanam ! Kontakti mājaslapā ...
marss @ pirmdien, 2015. gada 15. jūnijā 03:25
Es nekad "alā neesmu dzīvojis" un savu viedokli atklāti, arī šajā forumā, esmu paudis. Nu nav tas normāli,ka Rīgā puse radiostaciju vervelē krievu mēlē. Tai pat laikā visi bļauj,ka trūkst brīvu frekvenču. Man nekas nav pret krieviem un lai tak viņi klausās ko grib. Mūsdienās ir tik daudz tehnisku iespēju to dartīt, bet FM viļņi tomēr būtu jaizņem stacijām,kuras runā latviešu valodā. Vot pasakiet,kur man nav taisnība?
Minivat @ pirmdien, 2015. gada 15. jūnijā 03:40
VArbūt tu zini, ar ko beidzies ir kašķis par to 2016.gadu, kad būs jāpāriet uz LV raidīšanu :)
http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/no-2016.gada-radiostacijam-bus-jaizvelelas-vienu-valodu-raidiish.a103550/
marss @ pirmdien, 2015. gada 15. jūnijā 04:42
un atkal Igors izceļas ar zināšanām dzimtajā valodā :)
EC_HEKO_HECAnPOmY @ pirmdien, 2015. gada 15. jūnijā 06:25
Игорь ! По закону лицензия "Saule Iela" не может быть свыше 20% вещания на другом языке. Потому мы не можем рисковать. Там ничего не пропало и вещает настоящее TOPradio со своей программой , но без ведущих на русском языке. Плей лист тот же ! Пока так. Дальше посмотрим... Мы работаем над этим.
TOPruslan @ pirmdien, 2015. gada 15. jūnijā 09:18
maars ! Nē ! 100.9 bus TOPradio LV Cesim un Valmieraj.
TOPruslan @ pirmdien, 2015. gada 15. jūnijā 09:20
AAA nu skaic :)
marss @ pirmdien, 2015. gada 15. jūnijā 10:04
Сейчас в Латвию завезут много беженцев и я посмотрю как они будут учить латышский язык :)

Bet visi krievu cilvēki, kas dzīvo Latvijā, zin latviesu valodu. Var but ne vis augstaka limeni, bet es varu runāt un saprast tevi. A tas ir galvenasi man prat...Un man šķiet tas ir svarīgi
СЕРЁГА МАТЬ ЕГО :) @ otrdien, 2015. gada 30. jūnijā 09:37
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums