No pagājušās svētdienas swh priekšnams ir atpakaļ. Savulaik šim raidījumam pateicoties daudzas jaunās grupas par kuram neviens īsti nezināja kļuva populārās. No šī raidījuma gaidu daudz jaunas labas interesantas mūzikas. Iespējams arī šis tas pamainīsies swh mūzikas listē. Katrā ziņā forša iespēja jaunajām grupām parādīt sevi. Un tas tiešām ir vajadzīgs jo lv ir kaudze jaunu talantīgu grupu par kuram neviens nezin jo viņu mūziku radio neatskaņo. Arī pats swh kurš ir pamatīgi iesūnojis savā skanējumā iespējams atgūsieš.
Ir @ ceturtdien, 2015. gada 21. maijā 23:31
Vai tad LR5 ar to nenodarbojas?
Viņiem taču ir atsevišķs kanāls jaunajai LV mūzikai, kā arī sabiedriskajām mēdijam ir pienākums spēlēt kaut kādu procentu dziesmu, kas vietējais materiāls
Zoe @ piektdien, 2015. gada 22. maijā 07:08
cits jautājums vai to LR5 daudzi klausās ...
marss @ piektdien, 2015. gada 22. maijā 08:02
Salīdzināt 5 un SWH ir kā salīdzināt pirkstu ar... paši ziniet, ko :D
47 @ piektdien, 2015. gada 22. maijā 09:24
Pieci lv klausās tiešām diezgan maz cilvēku un vispār es neuzskatu ka projekts ir izdevies. Valsts nauda ir vienkārši izmesta. Un otrs... Ir nopietna atšķirība vai lv jaunās grupas skan kautkādā interneta kanālā vai lielā radiostacijā.
Klausulis @ piektdien, 2015. gada 22. maijā 09:40
Runājot par SWH: Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) 22. maija sēdē, konkursā par apraides tiesību piešķiršanu komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai vietējas radio programmas veidošanai Ventspilī 93,7 MHz frekvencē, par uzvarētāju atzina AS “Radio SWH” (programma “Radio SWH Gold”).
Drīz LV viļņi būs viens vienīgs VINTAGE :D
ABC @ sestdien, 2015. gada 23. maijā 01:47
Ir jau ...
http://www.eradio.lv/forums/?disc=1773
marss @ sestdien, 2015. gada 23. maijā 03:59
47 es nesalīdzinu stacijas.
Es par pašu ideju.
Iepriekš Priekšnamu vadīja Žigats, tagad Ligita Mieze, Ralfs Eilands un Liene Šomase.
Ja pirmajam, dzenājot grupas ar mietu, bija kaut nedaudz saprašanas par to, kas jādara, lai šīs grupas sadzirdētu, lai tām būtu iespēja skanēt netikai 1x pa radio, bet arī kaut kur dzīvajā, tad par jauno sastāvu es stipri šaubos.
Ja Priekšnams nodrošinātu, ka tās dziesmas skanētu kaut vai B kategorijas rotācijā, tad tas būtu jau nedaudz ok. Savādāk es neredzu tam jēgu.
Kā jau daudz atzīst še forumā, jaunatne neklausās radio tradicionālā veidā. Kā arī maz ticams, ka 35 - 45 gadīgie, kas ir SWH auditorija, metīsies izķert biļetes uz zaļknābju koncertu.
Runājot par popularitāti un radio.
Gabals var būt #1 stacijas topā, bet patiesība ir pārdotajās biļetēs uz koncertu.
Spilgts piemērs grupa Ēnas, ja kāds to vēl atceras
Zoe @ sestdien, 2015. gada 23. maijā 06:48
Re, kur swh lapā nolikums - publicitāti jaunajām grupām taisīs:
6.1. Pēc 4 nedēļu "Priekšnama" raidījumiem, saskaitot nedēļu Topos ieņemtās vietas,
dziesma, kurai ir vismazākais ieņemto vietu kopskaitlis, tiek izvietota vienas vai
vairāku AS „Radio SWH” staciju ēteros
6.2. Pēc 3 mēnešu Priekšnama raidījumiem, saskaitot nedēļu Topos ieņemtās vietas,
5 grupas, kuru dziesmām ir vismazākais ieņemto vietu kopskaitlis, piedalās
Priekšnama kvartāla koncertā Latvijas 1. Rokkafejnīcā.
nolikums @ pirmdien, 2015. gada 25. maijā 03:25
Vadītāji nenopietni...šādi cilvēki nevar vadīt Priekšnamu.Tur vajag stingru roku un cieņu mūziķu vidū!