Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

nrj nosaukuma maina uz 97.3 radio hitmusic only.

ļoti interesanti patiesībā. Starp citu nrj tīkla mājaslapā nav info par šāda radio esamību latvijā. Tas ir diezgan nesaprotami. Būs mums drīzumā otrs radio 99.5 fm top nonstop.
tornis @ sestdien, 2015. gada 18. aprīlī 12:43
Vai tad būtu pirmais gadījums, kad letiņi pielāgo formātu un uzmet oriģinālautorus, jo negrib maksāt lielo maksu par licenci? :D :D
Lai gan šeit manuprāt variants, ka tāda kompānija kā NRJ Latvijā jau pastāv. Laikam kāda kopētava vai kas tml. :D
Janka @ sestdien, 2015. gada 18. aprīlī 13:16
Manuprāt tas ir neveikls nosaukums radiostacijai.Un projekts kopumā ir vairāk nekā neveikls .Sveiciens neta radio energy.lv :))))))))))))
Vinage_DJ @ pirmdien, 2015. gada 20. aprīlī 00:18
Tak EHR jau sen ir hitmusic only. Uģis var apvainoties, ja NRJ sāks EHR līst uz papēžiem.
hipsters @ pirmdien, 2015. gada 20. aprīlī 04:29
Man ir labāks piedāvājums - sh*tmusic only :D Bet NRJ nākotne ir stipri miglā tīta, jo tāda EHR kopēšana patreiz vien iet ...
marss @ pirmdien, 2015. gada 20. aprīlī 07:41
janka, tad jau nebūtu arī capitalfm, jo ir tāds veikals capital. Tas nrj ir tāds dīvains, visādā ziņā. Neticu ka tik liels radio tīkls ienāktu pie mums tik klusi.. Kur ir reklāma tv, žurnālos autobusu pieturas? Vienubrīd bija.. Topruslanam laikam taisnība ka šeit tāda radio nebūs. Brīžiem tiešām rodas sajūta ka par nrj latvia nezin paši franči. Viņiem es domāju nav vajadzīgs lai zem viņu nosaukuma skan tāds sūds kā tagad... Atkārtošos būs mums kā ar europa plus tagad. Tikai nevis top nonstop bet hitmusiconly.
tornis @ pirmdien, 2015. gada 20. aprīlī 23:52
Torni - "Capital FM" nav gluži tas pats, kas "Capital". :) Tāpat kā uzņēmums ar nosaukumu "Star" un "Star FM". Taču iespējams viņu starpā arī ir kāda noruna, kas zin.
Jā, cik esmu paklausījies NRJ (sorry - Hit Music Only), tad tur viss diezgan neprofesionāli notiekās - dīdžeji kaut ko pilnīgi bezsakarīgu muld, skaļuma līmeņi kaut kādi dīvaini, utt. 97,3 frekvencei laikam ir tā slava "mainīties" (QBS, Life, Just FM, Retro etc.). Noteikti drīz būs kārtējā maiņa. :D
Janka @ otrdien, 2015. gada 21. aprīlī 03:36
Visas stacijas šai frekvencē (izņemot varbūt reliģiozo qbs, kas arī saņēma savulaik licenci apraidei Mārupē (!), piederēja vienam cilvēkam. Retro ir pirmais viņa projekts, kas nav "beidzies" .Let's see!
Vintage_DJ @ otrdien, 2015. gada 21. aprīlī 06:26
Jaunais NRJ rīta šovs šobrīd izklausās gana labi – labs balanss starp Švāna nosvērtumu un inteliģenci, Roberto dabīgo humoru un visam pavidu nezināmā meitene – Laura.
Šobrīd mans favorīts starp rīta šoviem
ABC @ trešdien, 2015. gada 6. maijā 02:45
Rīta šovs izklausas traģiski - jo visi runā viens otram pa virsu ,nav nekādas sasaistes ar mūziku (Švāns burto nosaukumus ar neslēptu ironiju) un meitene nez kapēc runā paaugstinātā balsī (tas laikam simbolizē enerģiju) :D
Vintage_DJ @ piektdien, 2015. gada 8. maijā 05:52
tur nu tev 100% taisnība, visi kaut murmulē, haoss. Īstenībā vienīgais dj kurš tur kaut ko vairāk mēğina pateikt, ir Švăns... Lai gan šamais ar tāds dīvains palicis ... Man pat liekas nrj nākotne (ja tāda vispār ir) ir dj winamps.
marss @ piektdien, 2015. gada 8. maijā 09:11
Amatieru radio ar amatieru vadītājiem....lol
dans @ pirmdien, 2015. gada 18. maijā 07:03
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums