Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

pavasaris ir klāt. Kurš būs līderos?

pavasarī es domāju ka daudziem mainās radio klausīšanās paradumi tāpēc ir interesanti kurš varētu kļūt par vadošo radio? Varbūt nrj iekaroš klausītājus varbūt ehr? Radio tev arī ir savā ziņā diezgan labs radio.
radio fans @ ceturtdien, 2015. gada 9. aprīlī 12:50
Līderis paliks LR-2. Nekas nemainīsies.
Janka @ ceturtdien, 2015. gada 9. aprīlī 12:53
Pa lielam nekas nemainīsies ... NRJ ir vajadzīgs laiks, lai vismaz kaut kādu publiku savāktu, protams arī es vairāk neesmu optimists runājot par viņiem ...
A tā LR2,Skonto,LR1,SWH, Stars ... Neviena no viņām nav man favoritos starp 6 auto rādžiņa pogām, BET tas viņiem netraucēs turēties līderos. RadioTev ir labs, bet izkustināt vairums radioklausītāju FM tjūneri viņi nav spējīgi ... sad, but true.
marss @ ceturtdien, 2015. gada 9. aprīlī 13:26
mars, kādas tad tev auto rādžinā ir tās 6 radiostacijas? Europa+ vs Topradio?
hipsters @ piektdien, 2015. gada 10. aprīlī 07:44
Un vēl Tev, Capitals, Energy , EHRs vai pieci
marss @ piektdien, 2015. gada 10. aprīlī 09:30
Un kurš saka, ka Latvijā radio noveco? Nu re, vesela virkne staciju, kur spēlē dejojamu mūziku, bez visādiem retro gabaliem.
hipsters @ sestdien, 2015. gada 11. aprīlī 06:15
Tikai visiem tiem "dejojamajiem" retingi ir pēcpusē un tie radio eksistē, kamēr kāds tiem iedod naudu.
47 @ sestdien, 2015. gada 11. aprīlī 22:45
Ak ta ? marss ? Ok ! 90-os gados Diskach sledzu ara ! Speleju tavu muziku ,bet tu kaut kadu NRJ klausas :((( Ne porjadok , marss
TOPruslan @ trešdien, 2015. gada 15. aprīlī 14:02
Nenee Diskach vienmēr! skan :)
marss @ svētdien, 2015. gada 10. maijā 12:56
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums