Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Rīgā raidošiem radio trūkst dažādības mūzikā

Jā mazliet gribēju izraudāt sāpi ...
Nupat startēja Energy, jā viss forši u.t.t BET ... nedēļu paklausoties nonācu pie secinājuma ka liste ir
pāris simts dziesmas kuras iet uz riņķi vien :(. Ok nerunāsim pae STaru, Skonto, EHR kur iet vēl mazāks skaits dziesmu uz riņķi. Tādā ziņā piem. Tops vēl cenšās kaut ko mainīt, bet tur ir cita problēma, paši zinat kāda ...
Arī RadioTev slimo ar to pašu slimību ...
Ok mājās un darbā iet netradio, bet tā kā labs laiks ir jāpavada auto, un slēgt CD roka neceļas... Pat pieci vairāk maina pleilisti. Varbūt es esmu tads dīvains kuram prasās daudzveidība ... bet cmon man uz prasta ārējā hdd mētājas ~10k dziesmas .
marss @ svētdien, 2015. gada 15. martā 08:50
@marss - paga, koaa? Tavs tik ļoti gaidītais NRJ zem sava CHR tipa formāta nespēlē daudzveidīgu playlisti? No waaay! Told 'ya.
Bet ja nopietni, ir pieprasījums - ir piedāvājums. Playlistes ir visu radio pamatā un atkārtošanās ir normāla parādība. Cita lieta - cik liela atkārtošanās. Ja runājam par variety, tad Rīgas un Latvijas ētera viļņos tādas nav. Kāpēc Lietuvā var izdzīvot gan Džeza, gan lēnās mūzikas, gan citu stilu radiostacijas? Cita mentalitāte, lielāks tirgus I guess. Tiesa - jāpaskatās mums pašiem arī uz sevi. Bieži vien ņirgājamies šajā pat forumā par 1BR, Rīga Radio, Merkuru utt., un jā, šīm stacijām reitingi ir nožēlojami, bet tās kaut nedaudz atšķaida ēteru ar citu formātu. Bet nu jau vairs nav 94,5.
Janka @ svētdien, 2015. gada 15. martā 09:24
Nu jā 94,5 laikam bija kaut kas cits, protams es viņu neklausījos ... Merkurs jā tas IR kaut kas citādāks, BET, AM Rīgā baigi mirst nost vietās kur ir trolejbusa vadi :( 1BR, baigi daudz pļāpu ...
marss @ svētdien, 2015. gada 15. martā 09:37
Stūmekli, ja Marss palaidīs savu radio uz FM ar tavu ieteikto fm transmitters, tad tajā pašā dienā tiks sašņorēts. Rīga stukaču pietiek un tautība te nespēlē lomu.
Janka Energy šobrīd taustās un sāk kopēt savu blakus frekvences kaimiņu.
DM @ svētdien, 2015. gada 15. martā 10:27
marss, Rīga Radio nepietika naudas. Svarīgi pirmajā gadā radio atsist visuus izdevumus, tas ir atgūt ieguldīto naudu.
DM @ svētdien, 2015. gada 15. martā 10:50
Stūmekli garīga rakstura problēmas ārstē Tvaika ielā.
Bet par tēmu, pirmā gadā atsist visus! ieguldījumus, izklausās fantastisks scenārījs. Bet sāpe ir tāda, ka 10-15 stacijas no 30 spēlē gandrīz to pašu, vēl 10 slāvus, un pārējie ir LR brīnumi. A ko lai klausās?
marss @ svētdien, 2015. gada 15. martā 11:34
Marss, tas ir par mazajām radiostacijām,lielās radio grupas strādā pēc cita biznesa modeļa norakstot zaudējumus.
Vairākas reizes esmu rakstījis, ka Latvijā radio auditorija kļūst vecāka un mūzikas klausīšanās gaumes mainās, līdz ar to lai nākotnē izdzīvotu radio būs jāpiedāvā muzikālā daudzveidība un uz to jau norādā reitingi.
DM @ svētdien, 2015. gada 15. martā 11:52
@marss, kur tad problēma iepirkt automagnetolu ar usb? Varēsi savas 10k dziesmas no usb drillāt kamēr nelabi metas. Mūsu valstī vadošie ir LR-2 un Skonto! Nevienu tak neinteresē kāda tev gaume, jo te nemanu nevienu domubiedru Tev! Acīmredzot esi tāds dīvainītis kam nosliece uz radio formātu kuru pasaulē vairāk neviens neklausās.

Ok, tad vari te izstāstīt sava ideāla radio būtību. Kādam tam būtu jābūt, lai tas būtu Tavs labākais radio pasaulē!
ricis @ svētdien, 2015. gada 15. martā 12:05
Ricis man ir tikai 1 ideja, ierosinājums, u.t.t. ... DA_ŽĀ_DĪ_BA!
Jā, lai nav katru rītu jāgroza FM skala, mēģinot atrast kaut ko labu laiku neskanējušu, jaunu, mazliet piemirstu ... Bet cik noprotu es esmu vienīgais dīvainīts. Exx
marss @ svētdien, 2015. gada 15. martā 13:14
Nu no LV komercstacijām ikdienā klausoties, liekas, ka vislielākā playliste ir SWH. Šad tad tur ilgi nedzirdētu "džemu" var saklausīt, it īpaši nakts stundās. Protams, augstākajā rotācijā griežas jaunāki gabali un biežāk, tas ir tikai pilnīgi normāli.
Janka @ svētdien, 2015. gada 15. martā 14:31
SWH pēdējā laikā paliek par Skonto līdzinieku - tik daudz 80.-to gadu mūzikas viņi agrāk nespēlēja, tagad tas jau ir palicis diezgan uzkrītoši. Tā viņš ir, jaunatni radio interesē aizvien mazāk un radio auditorija noveco, SWH tam ir uzskatāms piemērs.
47 @ svētdien, 2015. gada 15. martā 16:40
Marss vari pameeginat uzstadiit sev auto magnetolu ar bluetooth un iekachat sev Xiia Radio no marketa tur ar magnetola taustiniem var visu kontrolet un nevajag pat mobilniku no kabatas noniemt. Staciju ineta pats zini loti daudz, bet ja gribi to klausities par briivu, tad lieto okartes 64 kb.s lenu internetu, acc+ skan bez problemaas gandriz visur Latvijaa. NICE AND SIMPLE
D-pils online @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 05:37
Jūs rīdzinieki gan esat izlepuši. Varat izvēlēties no n-tajām radiostacijām. Ja nepatīk viena dziesma, pārslēdzies uz citu, bet ko darīt citu pilsētu iedzīvotājiem, kuriem radiostaciju piedāvājums ir n-tās reizes mazāks?
raidītāji šādās pilsētās ir tikai pāris, tad nu jāklausās kas tur skan.

Droši vien tā ir, ar laiku pierod pie visa. ja es pārceltos uz Rīgu, droši vien arī pēc kāda laika būtu apnikušas tās nt-ās stacijas, kā jums:)

Bet ja patīk kāda dziesma, tu vari viņu klausīties vairākās reizes dienā. Pēc tādas shēmas strādā tas pats Skonto un šķiet ir atradis cilvēku gaumei piemērotāko mūziku.
hipsters @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 05:46
Dpils man ir integrētais auto audio un kaut ko ķimerēt papildus nestāv :) protams ir iespēja diskos mp3 sadzīt, kas arī tiek izmantots ...
Hipsters tas gan fakts, ārpus Rīgās ir diezgan bēdīgi, lai gan dažas stacijas (kaut vai RadioTev) liek raidītājus katrā ciemā, tāpāt kā SuperFM un EHR.
Tikai vai tur ir ko klausīties, un cik ilgi klausīties, vot tas jau ir labs jautājums
marss @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 08:04
@marss, kādu softu lieto priekš mp3 dzīšanas CD ? Parastu audio CD caur windows media player tūli rakstu. Nav bijusi vajadzības pēc mp3 uz CD ....
ricis @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 10:28
Latvijā, kur bizness tāpatās nav (ja neshēmo, negriež ārā rokas tantiņām un maksā visus nodokļus)- tad visi raujas uz reitingoto mūziku. Kas ir nekas cits kā 20% no top40, 50% "oldies but goldies"; 15% runas šovi; 15% viss pārejais (ko var atļauties, ja konkrētā radiostacija ir tikai apakšstruktūra kam cita/ vai atmazgā naudu).
raitis_sametis @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 10:38
Dzenu diskos ar visprastāko CdburnerXP :) Ja lasa mp3, tad dzīt parastā audioCD, tas ir neprāts :)
marss @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 11:45
Vai tur var tos mp3 sadzīt tā, lai ir pa albūmiem. Ja visas dziesmas vienā putrā un nevar uzlēgt konkrētu albūmu , tad tas man nekam neder. Tad jau www.di.fm būs man labāks!
ricis @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 12:03
Nu nāksies sagrupēt pa albūmiem ... Citādi varētu būt gigantisks bardaks ...
marss @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 12:34
ta nu tas ar rigas radiostacijam. savulaik es daudz ko gaidiju no radio valmiera tagad radio tev kad tas saka skanet Riga, bet pec paris dienam sapratu ka tas pats CHR bus. vienkarsi ar sadu muziku ir visdrosak nopelnit.iespejams ari pasreizejiem radio viriem trukst izdomas vai drosmes kaut ko mainit. Tas kas tagadskan to visi klausas un tapec tatas ari bus. Lielas ceribas ir uz radio swh atdzivinato prieksnamu, kur bus jauno lv grupu veikumi. tam vajadzetu atsvaidzinat radio eteru. parjauno NRJ nav verts pat runat, nekur viņi netiks lai ari koizdomatu un nav jau ari kam izdomat es seitdomaju raidijumus. arvieniem raidijumiem tapat neizvilks.tiesa gan spriezot pec ta kas tur pagaidam skan, varetu but liels procents dejumuzikas kas ir patikami pec topradio formata mainas. piemeram tadiem radioka pik, avtoradio, europaplus lv vajadzetu beigt skanet viņi nav vajadzigi. es brinos ka vinus kāds klausas.
vairvai @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 13:17
@vairvai, kas tev tur ar SWH ? Kur tu tādu infu rāvi?
ricis @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 13:39
tv net bija raksts par to
vairvai @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 14:17
Būs, būs SWH atkal "Priekšnams" - viņi paši ēterā stāstīja par to.
47 @ pirmdien, 2015. gada 16. martā 15:08
Rīgā raidošiem radio trūkst dažādības mūzikā - Hahahaaaa :))))))))))))
Pāti sāpratat ko šeit jus meģinajat apspriest ? Demžel neviens no jums neziņ kā strāda radio. Kas maksa par jusu dažadibu mūziku ? Pec tam , kā ne viens tos neklausas ! Umm ?
TOPruslan @ otrdien, 2015. gada 17. martā 08:33
Ja nezina, tad pastāsti, kā strādā radio? Labāk padomā, kāpēc jau otro ceturksni pēc kārtas topradio krītas reitingi un tie ir jau zem 100k?
DM @ otrdien, 2015. gada 17. martā 08:53
Priekš tādiem Marsiem nebūvē raidstacijas...sorī....tas ir bizness un ar to pelna naudu. TAs tev nav "pilns hdd ar mp3". :-) Un ar vaimanām Forumos točno nekas nemainīsies.
Sōre @ otrdien, 2015. gada 17. martā 09:12
Latvijā ir pārāk mazs tirgus priekš nišas radiostacijām+mentalitāte.
Lietuvā nav tik daudz krieviski raidošu staciju, un tur tādam nišas radio ir lielāka iespējas iespraukties.
hipsters @ trešdien, 2015. gada 18. martā 05:09
Paldies, bija ļoti interesanti lasīt.
Radio Skonto @ piektdien, 2015. gada 20. martā 07:39
Jusu dazhadiba muzikaa - radio tev!
nu nu skonto @ piektdien, 2015. gada 20. martā 09:29
dažādība mūzikā ir patiešām interesanta lieta. Latvijā visas radio stacijas domā kā nopelnīt un to izdarīt bez lieka riska ir spēlēt popmūziku. Un tomēr popmūzikā ir tas ko cilvēki klausās un grib dzirdēt. Alternatīvo formātu mūziku protams arī klausās bet tas nav ilgu laiku. Saklausāš kādu brīdī un viss. Jo tā ir garastāvokļa mūzika. Bet popmūzika ir tas ko klausīsies vienmēr un kas ir piemērots fons visam. Gan darbam, gan atpūtai, utt. Būs kautkas alternatīvs apniks tikpat ātri kā populārā mūzika.
radio fans @ piektdien, 2015. gada 27. martā 15:06
DM Tu gribi man teikt ,kā ar šo "kāpēc jau otro ceturksni pēc kārtas topradio krītas reitingi un tie ir jau zem 100k?"
ja povjolsja ? Tas korupcijas deļ viss notiek. Par visiem pariem lietam radio nerunašu. Klausities ka ir !
TOPruslan @ ceturtdien, 2015. gada 2. aprīlī 14:33
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums