Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Nemainigais radio TEV

Radio kuru es maksimums varu paklausities paris dienas un tad jasledz ko citu. Kadas 500 vai mazak dziesmas kas rote kops radio skanesanas Riga un pielisana klausitajam(kas ari atkartojas) ir apniciga un pat kaitinosa. Kad bija Radio Valmiera formats ar kadu skaneja Valmiera likas forss radio daudz interesantas un pozitivas muzikas. Labi Riga 100% tadu formatu saglabat nebija obligati, bet nu.... Cali, atgriezat atpakal top20, LV jaunas grupas, metat ieksa vismaz dalu no muzikas kas jums bija agrak un es domaju ka bus vel labak. Ne nu varbut radio ipasniekiem pietiek ar pelnu ko viņi dabu parazitejot star fm..
opa @ otrdien, 2015. gada 10. februārī 04:26
Nedaudz piekrītu, bet Stārs ir daudz neizturamāks (Sam Smith, Guetta, Ed Sheeran all... the... time). Tur ir 100 dziesmas tad labākajā gadījumā ar šo to iemestu no astoņdesmitajiem pa vakariem un naktīm.
Janka @ otrdien, 2015. gada 10. februārī 04:41
Nuu kad es sāku aktīvi klausīties Tev (kad parādījās +/- FM skalā Rīgā), tur vispār kādas 200-300 dziesmas gāja uz riņķi. Uzrakstīju pat pāris reizes vēstules, šo to pamainīja, un jāsaka protams repertuārs ir nodrillēts, bet jau stingri plašāks.
marss @ otrdien, 2015. gada 10. februārī 05:14
Janka, nu par stāru es nezinu, bet kā var klausīties EHR, kur vispār vienas un tās pašas dziesmas. Normālam cilvēkam fonā iet viena stacija un viss. Ok, stāvot korķī automašīnā var paspaidīt FM viļnus, bet tas ir tikai auto.
vienīgais labums EHR, ka no rītiem saka pareizu laiku.

Un kas vainas Radio TEV? tad jau to pašu var teikt pa Skonto, Star FM utt. šīs stacijas tak arī vienu un to pašu laiž pa riņķi.
Topradio pa dienu ir ok, bet pēc kādiem 22.00 sāk tos miksus vai kas viņi skaitās, tad jāpāeslēdzas uz kādu citu staciju.

tas pats nedēļas nogalēs, liela daļa radiostaciju atskaņo klubu mūziku. Ja es gribētu tādu mūziku klausīties, es ietu uz klubu, nevis sēdētu pie radio:)
hipsters @ otrdien, 2015. gada 10. februārī 07:30
Rādio TEV nav tas sliktākais rādio,tur nav tik traki ar dziesmām,piemēram tas pats Stārs vai Skonto skandina visulaiku vienas un tāspašas dziesmas.Tajās divās rādiostacijās izskatās ka playliste mainās varbūt reizi gadā:D
carlos3 @ otrdien, 2015. gada 10. februārī 07:43
hipster - EHR ir tāds formāts vienkārši. Cilvēki neklausās to visu laiku - ieslēdz bišķi un klausās atkal kko citu. (EHR auditorija).
Janka @ otrdien, 2015. gada 10. februārī 08:52
swh problēmas ar algu izmaksu
bet tai pat laikā @ otrdien, 2015. gada 10. februārī 12:33
Es redzēju sapni, ka Latvijā ienāk globāls spēlētājs, varbūt NRJ.. Paņem frekvenci Rīgas rēģionam, patestē, jai aiziet.. tad izdevīgi pārpērk, vai ilglaicīgi iznomā, jau vislatvijas pārklājumā raidošu tīklu! :)
RadioDejas @ ceturtdien, 2015. gada 12. februārī 12:29
Lai slava e-radio, noliecu galvu līdz ceļiem jūsu visu priekšā, paldies par darbu, man ļoti patīk jūsu pakalpojums, turos pie tā jau kuro gadu....
vilnis @ ceturtdien, 2015. gada 12. februārī 13:35
Vilni, neesi galvu apdauzījis pret ceļiem zemu klanoties.....
bow @ ceturtdien, 2015. gada 12. februārī 13:45
Cik labi, kas ir IT tehnologijas, kas man pašam ļauj sastādīt manas mūzikas listi. Nav jāpiedrazo ar visām EdŠiraniem no radioviļņiem.
raitis_sametis @ piektdien, 2015. gada 13. februārī 06:15
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums