Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Что вы можете сказать о радио ONE FM?

If you have fallen victim to a crypto scam and lost a significant amount of money, it is crucial to take immediate action to recover your funds. One recommended approach is to seek assistance from reputable recovery companies that specialize in dealing with crypto scams. These companies have the necessary expertise and resources to guide you through the recovery process effectively. The only reputable recovery company i know is Genuine Hackers, contact them via email as GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM or message them on WhatsApp at +1 (260) 218-3592.
Anonymous @ ceturtdien, 2024. gada 30. maijā 14:19
If you have fallen victim to a crypto scam and lost a significant amount of money, it is crucial to take immediate action to recover your funds. One recommended approach is to seek assistance from reputable recovery companies that specialize in dealing with crypto scams. These companies have the necessary expertise and resources to guide you through the recovery process effectively. The only reputable recovery company i know is Genuine Hackers, contact them via email as GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM or message them on WhatsApp at +1 (260) 218-3592...
Anonymous @ ceturtdien, 2024. gada 30. maijā 14:19
Sveiki!
Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Esmu reģistrēts un uzticams aizdevējs, mēs piedāvājam no 3000 eiro līdz 500 000 000 eiro cilvēkiem, kuriem ir finansiālas grūtības, cilvēkiem, kas cenšas nomaksāt skolas rēķinus, tiem, kas mēģina iegādāties automašīnu vai uzsākt savu biznesu, darbuzņēmējiem un valsts iestādēm. Lai iegūtu vairāk informācijas vai aizdevuma pieteikuma veidlapu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (sude32068@gmail.com)
Vadība. whatsapp: +48691506201
Sazinieties ar kredītu Speedy tūlīt!!!
Gerard W @ ceturtdien, 2024. gada 6. jūnijā 15:47
Aizdevuma piedāvājums @2% likme !!!

Mūsu uzņēmums ir juridiska organizācija, kas izveidota, lai palīdzētu cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, piemēram, finansiāla palīdzība. mēs esam ASV bāzēts finanšu uzņēmums. Tātad, ja jums ir finansiālas grūtības finanšu nekārtībā un jums ir nepieciešama nauda, ​​lai sāktu savu biznesu, vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nomaksātu parādus vai samaksātu rēķinus, sāktu labu biznesu vai ir aizņēmies Grūtības vietējās bankās, sazinieties ar mums šodien E-pasts:(alicjaskowroska@outlook.com)

Alicja Skowroska
Alicja Skowrońska @ otrdien, 2024. gada 2. jūlijā 13:25
Laba diena no šīs puses, esmu Flora Skotas kundze, privāta aizdevuma aizdevējs. Mēs piedāvājam steidzamus aizdevumus privātpersonām par pieņemamām likmēm. ja jūs interesē steidzams aizdevums jebkādu finansiālu iemeslu dēļ, tad nevilcinieties sazināties ar mums, izmantojot (flora_scott@outlook.com), lai iegūtu plašāku informāciju par šo aizdevuma darījumu.
Ar cieņu
Floras kundze
Flora Scott @ otrdien, 2024. gada 9. jūlijā 00:52
Sveiki visiem, man jums visiem ir labas ziņas!
TAGAD JŪS VARAT PIETEIKTIES JEBKURA VEIDA KREDĪTAM UN SAŅEMT APSTIPRINĀJUMU VIENĀ DIENĀ!!!
Vai jums steidzami nepieciešams aizdevums?
Vai jums ir slikta kredītvēsture un banka ir noraidījusi jūsu aizdevuma pieteikumu?
Vai jums ir nepieciešams biznesa aizdevums?
Vai meklējat medicīnisko aizdevumu?
Vai jums ir nepieciešams studentu kredīts?
Vai meklējat parāda konsolidācijas aizdevumu?
Vai jums ir nepieciešams hipotēkas kredīts?
NEPIECIEŠAMS AUTOMAŠĪNAS KREDĪTS?
Vai jums šodien ir nepieciešams mājokļa kredīts?
Vai jums ir nepieciešams personīgais aizdevums?
Nosūtiet e-pastu uz anshloans@gmail.com, lai tajā pašā dienā saņemtu ātru un uzticamu aizdevumu. E-pasts: anshloans@gmail.com
KOVAC KLIN @ pirmdien, 2024. gada 29. jūlijā 20:23
Sveiki

Kundze / kungs, vai jūs meklējat aizdevēju vai investoru saviem projektiem: biznesa aizdevumi, privātie aizdevumi, nekustamā īpašuma aizdevumi, automašīnu aizdevumi, studentu aizdevumi, parādu konsolidācija, nekustamā īpašuma finansēšanas aizdevums, investīciju aizdevums, kredītlīnija, otrā hipotēka, kredīta atmaksa. Ja jums nepieciešami papildu līdzekļi ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumiem no 5000 eiro līdz 80 000 000 eiro un vairāk, aizdevuma apstrāde aizņem aptuveni vienu stundu pēc pieteikuma aizpildīšanas. Lai iegūtu sīkāku informāciju, sazinieties ar mums pa e-pastu pumbergerloanservices@yahoo.com vai whatspp pa e-pastu +491636460925

mēs gaidām jūsu pastu

Pumbergera kungs
Pumbergera kungs @ svētdien, 2024. gada 11. augustā 21:04
Do you need a business loan? we give out loans to interested customer that are seeking for loans to improve their businesses, we can assist you with a loan up to €15 Million euros. we offer loans at 3% interest rate. email us today

johnohunyon43@gmail.com
john @ trešdien, 2024. gada 21. augustā 14:04
Do you need a loan? we offer all types of loans, and our offer is fast, safe and very reliable. profit from 2000 euros to 10 million. contact us now to get a loan at a good rate2%. Kindly contact us for more information on how to get started: no matter your location sumitihomelend@gmail.com (WhatsApp) number +918131851434 Mr. Damian Sumiti
loan Offer @ otrdien, 2024. gada 3. septembrī 10:07
Labdien, mēs esam privāti aizdevēji un piedāvājam steidzamus personīgos/komerciālos aizdevumus par pieņemamām likmēm,
Ziemassvētku aizdevumi un visa veida aizdevumi.
Ja jūs interesē steidzams aizdevums jebkādu finansiālu iemeslu dēļ, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu (Loanwestlake@gmail.com), lai iegūtu plašāku informāciju par šo aizdevuma darījumu.
Ar cieņu
Loanwestlake@gmail.com
telegramma___https://t.me/loan59
Westlake Loans @ svētdien, 2024. gada 8. septembrī 18:42
Sveiki

Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Mēs sniedzam personīgos aizdevumus? Uzņēmējdarbības aizdevumi; Mājas kredīti? Aizdevumi lauksaimniecībai? Kredīti izglītībai? Kredīti parādu dzēšanai? Kravas automašīnu aizdevumi? Auto kredīti? Viesnīcu kredīti? Refinansēt kredītus? un vēl skolas kredīti? Starta aizdevumi? .Piedāvājam 2% procentus! Sazinieties ar mums: (alicjaskowroska@outlook.com)

Alicja Skowrońska
Alicja Skowrońska @ trešdien, 2024. gada 18. septembrī 17:53
Are you financially down? Do you need a loan to start up business or pay off bills? we offer all kinds of financial assistance to every individuals "Business loan and personal loan, for investment, debt consolidation and house purchase etc." we will be willing to offer you the loan contact us on our Email: (edgefinancialfirm@gmail.com) for more details.

Kind regards
Wesley Gibson
Finance Administrator
Email: edgefinancialfirm@gmail.com
Wesley Gibson @ otrdien, 2024. gada 24. septembrī 13:04
FINANCIAL INVESTMENT GROUP
OFFICE - Building 5 Horsham, PA 19044 United States,
Email ..(financialgroupinc1990@gmail.com)
-------------------------------------------------
Laipni lūdzam FINANŠU IEGULDĪJUMU GRUPĀ
Mēs izsniedzam aizdevumus no USD 1 000 līdz USD 90 000 000 USD ar 2%
procentu likme. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, un mums ir maksimāla drošība
prioritāte,

Mēs piedāvājam visus zemāk uzskaitītos aizdevumu veidus -

* Projektu aizdevumi
* Aizdevumi privātpersonām
* Parādu konsolidācijas aizdevumi
* Auto kredīti
* Uzņēmējdarbības aizdevumi
* Aizdevumi izglītībai
* Hipotekārie kredīti
* Refinansēt kredītus
* Mājas kapitāla aizdevumi

Lūdzam pieteikties un atbildēt pa e-pastu.

INFORMĀCIJA PAR KREDĪTA PIETEIKUMU
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pilns vārds:_________________________________
Summa, kas nepieciešama kā aizdevums:____________________
Aizdevuma termiņš:_________________________
Aizdevuma mērķis:___________________________
Dzimšanas datums:________________________________
Dzimums:___________________________________
Ģimenes stāvoklis:______________________________
Kontaktadrese:____________________________
Pilsēta/pasta indekss:______________________________
Valsts:___________________________________
Nodarbošanās:________________________________
Mobilais tālrunis:______________________________

PALDIES
GILLIS
E-pasts ..(financialgroupinc1990@gmail.com)
FINANŠU IEGULDĪJUMU GRUPA
Loan Offer @ otrdien, 2024. gada 8. oktobrī 08:45
Finansiāls atbalsts
Jums ir finansiālas grūtības uzturēt sevi vai īstenot savus projektus, un jūs meklējat risinājumus.
Sazinieties ar mums, lai iegūtu labas biznesa iespējas.
E-pasts: promfinances@gmail.com
Paldies

Jums ir nepieciešams finansējums savai mājai, biznesam, automašīnas iegādei, motocikla iegādei, sava biznesa uzsākšanai, personīgajām vajadzībām vairāk nekā šaubas. Aizdevumi privātpersonām no €5000 līdz €800000 ar nominālo procentu likmi 3% neatkarīgi no summas. Kredīta pieteikumos, lūdzu, norādiet precīzu summu, kas jums nepieciešama un cik ilgā laikā būs nepieciešams tās atmaksa. E-pasts: promfinances@gmail.com

Mēs piedāvājam šādus pakalpojumus: Mēs piedāvājam uzņēmējiem, uzņēmumiem un organizācijām iespēju iegūt nozīmīgu finansējumu, piemēram, sākuma kapitālu, paplašināšanās kapitālu, nekustamā īpašuma aizdevumu, viesnīcu finansēšanu, kuģu finansēšanu, stingras naudas aizdevumus, eksporta finansējumu, iegādi, akreditīvus un bankas garantijas.

Mūsu galvenais uzdevums ir atbalstīt Jūs finansējuma iegūšanā no mūsu privātajiem, korporatīvajiem vai institucionālajiem investoriem, investīciju un komercbankām, trastiem vai citām cienījamām kredītiestādēm. Kā līderim kapitāla piesaistē mūsu patiesais spēks slēpjas mūsu izstrādātajās meklēšanas metodēs un mūsu kontaktos ar daudzām bankām, aizdevējiem un investoriem visā pasaulē. Šis starptautiskais kontaktu tīkls piedāvā klientiem vislabāko iespēju saņemt apstiprinātus aizdevumus vai ieguldījumus ar izdevīgiem nosacījumiem.

Sazinieties ar mums, lai iegūtu sīkāku informāciju: promfinances@gmail.com
Maria del Carmen Nieto Domingo @ ceturtdien, 2024. gada 10. oktobrī 04:48
Es vēlos novērtēt Debra Sabine aizdevumus 8000 eiro apmērā man. Ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, izvairieties no viltus aizdevēju apkrāpšanas un piesakieties, izmantojot īstu aizdevuma firmu, izmantojot e-pastu sabinhelps@gmail.com vai telegrammu: https://t.me/Debra_loan_services
Patricia kruger @ trešdien, 2024. gada 16. oktobrī 01:40
Steidzami aizdevuma piedāvājums.

Vai jums ir nepieciešami steidzami aizdevumi? Piedāvājam 2000 eiro par 500 000 000 eiro. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums: richardcosmos5@gmail.com
Richard @ svētdien, 2024. gada 20. oktobrī 20:02
Steidzami aizdevuma piedāvājums.

Vai jums ir nepieciešami steidzami aizdevumi? Piedāvājam 2000 eiro par 500 00
Richard @ svētdien, 2024. gada 20. oktobrī 20:14
Sveiki, vai jums ir nepieciešams aizdevums, es iesaku uzlabot aizdevumu, tas ir valdības apstiprinātais aizdevumu uzņēmums, likumīgs un cienījams naudas aizdevējs. Mēs esam uzņēmums ar finansiālu palīdzību.
Mēs aizdodam līdzekļus privātpersonām, uzņēmumiem, valdībai, kam nepieciešams aizdevums, pat ja jums ir slikts kredītvēsture vai jums ir nepieciešama nauda rēķinu apmaksai,
lai ieguldītu biznesā, mēs esam jūsu labā.
Gaidu jūsu atbildi ar a
JĀ.
upgrade loan commercial bank @ pirmdien, 2024. gada 21. oktobrī 19:57
JŪSU FINANSĒJUMA VAJADZĪBĀM

Kā GROUP FINANZAS klients es iesaku jums apmierināt visas jūsu finansējuma vajadzības ar likmi 2%.
Jums, kam nepieciešams aizdevums, nevilcinieties sazināties ar viņu tāpat kā es, un jūs būsiet apmierināts: lopezfinanzas95@gmail.com
GRUPFINANZAS @ ceturtdien, 2024. gada 24. oktobrī 20:04
Vai meklējat steidzamu aizdevumu? vai: atsākt savu finanšu darbību? Atjaunot sava dzīvokļa, mājas, ēkas interjeru? Izīrēt? Vai jūs pērkat automašīnu kāzām? Uzlikt parādu? Vai jūs vadāt projektu? Vai citu iemeslu dēļ, ja jums ir nepieciešams aizdevums, lūdzu, informējiet mūs pa e-pastu.
andreafrasca1@yahoo.com
Andrea @ svētdien, 2024. gada 3. novembrī 17:31
Ikvienam, kuram ir interese saņemt kredītu, laipni jāsazinās ar Greisu Lilles kundzi...

SAZINIETIES AR VIŅU, izmantojot informāciju
Vārds: Greisa Lille
E-pasts: gracelillw322@gmail.com
Whatsapp: +49 176 34215369
WhatsApp: +1 (386) 268-8539
Grace Lille @ piektdien, 2024. gada 15. novembrī 10:51
ARE YOU A VICTIM OF INVESTMENT OR NFT SCAM? DO YOU DESIRE CREDIT REPAIR (ALL BUREAUS)? SCHEDULE A MEETING WITH AN ETHICAL HACKER ASAP TO GET STARTED.

Workmanship fee is to be settled AFTER recovery completion.

Let us show you the art of Ethical Hacking….!

Asore Hack Corp. is a financial regulator, PRIVATE investigation and funds recovery body. We specialize in cases as regards ETHICAL HACKING, CRYPTOCURRENCY, FAKE INVESTMENT SCHEMES and RECOVERY SCAM. We are also experts in CREDIT REPAIR, we analyze what’s impacting your score.
All software tools needed to execute RECOVERIES from start to finish are available in stock.
Kindly NOTE that the available tools does NOT apply to CREDIT FIX.

Be ALERT to FALSE reviews and testimonies on the internet, the authors and perpetrators unite to form a syndicate.

Contact our team as soon as you can via the email address below to book a mail meeting with an ethical hacker.
asorehackcorp (@) gmail (.) com

Stay Safe out there !
Hacking Intel.... @ otrdien, 2024. gada 19. novembrī 14:19
Sveiki visiem, es esmu Tanja Haviny
Diena, kuru es nekad neaizmirsīšu, ir 01/12/2024...

Esmu šodien laimīga, paldies Grace Lille Finance par man piešķirto aizdevumu. Es tiku vairākas reizes maldināts, mēģinot saņemt aizdevumu, līdz es sastapos ar Grace Lille Finance, kas man izsniedza aizdevumu 23 000 USD vērtībā, lai rūpētos par savu slimo bērnu. Ja jums šodien ir nepieciešams īsts aizdevējs, sazinieties ar Grace Lille, sazinieties pa e-pastu: gracelille322@gmail.com
Whatsapp: +1 (386) 268-8539 vai Whatsapp: +49 176 34215369
Tanja Haviny @ trešdien, 2024. gada 11. decembrī 03:43
Labdien, mani sauc Klaudija Kleina, es esmu finanšu darbinieks, izsniedzu aizdevumus un citus finanšu pakalpojumus, kā arī pārstāvu Spotcap Global Financial Services.

Spotcap Global Financial Services ir visaptveroša un uzticama aizdevumu kompānija, kas piedāvā visa veida aizdevuma pakalpojumus, piemēram; Personīgais aizdevums, biznesa aizdevums, hipotēkas aizdevums un daudz kas cits. Ja jums ir ļoti nepieciešami jebkādi aizdevuma pakalpojumi, es ieteikšu sazināties ar manu uzņēmumu pa ( spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtīt īsziņu WhatsApp pa: +31642117819 ) un saņemt aizdevumu savā kontā 24–48 stundu laikā. jo mēs sniedzam lieliskus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

Mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kredītus ar ķīlu un bez ķīlas, kā arī Jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro ar procentu likmi 3% gadā un atmaksas termiņu no 1 līdz 30 gadiem. Mans uzņēmums palīdzēs jums sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevumu produktu klāstu.

Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt akciju aizdevumu no vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda attiecība pret ienākumiem, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti – jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā.

Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem/jautājumiem? - Nosūtiet e-pastu uz ( spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet īsziņu vietnē WhatsApp, izmantojot: +31642117819) un nekavējoties saņemiet atbildi.

Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums, un jūs saņemsiet aizdevumu.

Jūsu finansiālā brīvība ir tavās rokās!!
Claudia Klein @ piektdien, 2024. gada 13. decembrī 12:40
Labdien, mani sauc Klaudija Kleina, es esmu finanšu darbinieks, izsniedzu aizdevumus un citus finanšu pakalpojumus, kā arī pārstāvu Spotcap Global Financial Services.

Spotcap Global Financial Services ir visaptveroša un uzticama aizdevumu kompānija, kas piedāvā visa veida aizdevuma pakalpojumus, piemēram; Personīgais aizdevums, biznesa aizdevums, hipotēkas aizdevums un daudz kas cits. Ja jums ir ļoti nepieciešami jebkādi aizdevuma pakalpojumi, es ieteikšu sazināties ar manu uzņēmumu pa ( spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtīt īsziņu WhatsApp pa: +31642117819 ) un saņemt aizdevumu savā kontā 24–48 stundu laikā. jo mēs sniedzam lieliskus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

Mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kredītus ar ķīlu un bez ķīlas, kā arī Jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro ar procentu likmi 3% gadā un atmaksas termiņu no 1 līdz 30 gadiem. Mans uzņēmums palīdzēs jums sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevumu produktu klāstu.

Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt akciju aizdevumu no vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda attiecība pret ienākumiem, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti – jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā.

Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem/jautājumiem? - Nosūtiet e-pastu uz ( spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet īsziņu vietnē WhatsApp, izmantojot: +31642117819) un nekavējoties saņemiet atbildi.

Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums, un jūs saņemsiet aizdevumu.

Jūsu finansiālā brīvība ir tavās rokās!!
Claudia Klein @ piektdien, 2024. gada 13. decembrī 13:45
Nepieciešams steidzams aizdevums? Kredīti, lai iegādātos māju, automašīnu, atgrieztos skolā un samaksātu rēķinus un parādus? Ja tā, sazinieties ar mums
pa e-pastu: firstinlandloans07@gmail.com
Vārds:
Nepieciešamā summa:
Valsts:
Valsts:
Tālrunis:
Aizdevuma ilgums:
first inland @ svētdien, 2025. gada 12. janvārī 02:21
Šī ir vienīgā vietne, kas man sniedz pareizo meklēšanu. Es šeit uzzināju par Greisu Lilu, pirms mana dzīve mainījās. Lai pieteiktos aizdevumam, lūdzu, sazinieties ar uzņēmumu šādu informāciju!!! gracelille332@gmail.com/+4917634215369.
Elsa Mark @ svētdien, 2025. gada 26. janvārī 04:04
Esmu privātā kredīta aizdevējs. Jūs varat veikt jebkuru aizdevuma pieprasījumu pēc savas izvēles no summas no 5000 eiro līdz 1 000 000 eiro. Šī ir ļoti laimīga iespēja saņemt aizdevumu bez ķīlas maksas. Sazinieties ar mums pa e-pastu lewisscottonlineloan@gmail.com vai whatsapp sazinieties ar +2347011291322.
Lewis Scott @ trešdien, 2025. gada 29. janvārī 15:18
Sveiki, jūs varat saņemt ātro kredītu pie mums jau šodien, lai atrisinātu savas finansiālās problēmas ar zemām procentu likmēm

Lai iegūtu papildinformāciju, noklikšķiniet uz šīs saites
https://wa.me/message/7VAAX6SE3MYTI1
Anna @ svētdien, 2025. gada 2. februārī 01:00
Sveiki visiem, vai jūs steidzami meklējat aizdevumu, lai nomaksātu parādus vai izveidotu savu personīgo biznesu? sazinieties ar mums šodien, lai saņemtu savu aizdevumu no mums ar zemām procentu likmēm vairāk informācijas e-pasts: annasmith0663@gmail.com
Anna @ svētdien, 2025. gada 9. februārī 15:12
I got cured miraculously from HPV Virus using herbs by Dr. Guba who sent me some herbal medicines and I used them as instructed within two weeks. Before I knew I was totally healed, I visited my doctor for a medical examination. Behold, I am negative. I introduced this great doctor to a couple of infected friends who also tried the medication and they were cured as well . Please if you have this virus and you have tried so many things or have been deceived severally, here is your final solution for you send him an email via: Drgubahealingherbs@gmail.com or WhatsApp: + 234 816 238 8034 or website: https://drgubahealingherbs.wixsite.com/guba-healing-herbs
Oliver James @ otrdien, 2025. gada 11. februārī 17:15
Aizdevuma iespējas bez priekšapmaksas

Kādas ir jūsu finansējuma prasības? Mēs piedāvājam aizdevuma summas, sākot no vismaz 2 000,00 € līdz 10 000 000 000 eiro, ar elastīgiem aizdevuma termiņiem no 1 līdz 30 gadiem, kā arī ar konkurētspējīgu procentu likmi 3%. Lai uzzinātu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: marcel.rocketloans@gmail.com.

Vai jums ir nepieciešams biznesa aizdevums?
Vai jums ir nepieciešams personīgais aizdevums?
Vai apsverat transportlīdzekļa iegādi?
Vai vēlaties refinansēt?
Vai jūs meklējat hipotēku?
Vai jums ir nepieciešams ievērojams kapitāls, lai uzsāktu vai paplašinātu biznesa piedāvājumu?

Ja jūtaties satriekts un uzskatāt, ka jūsu finanšu problēmām nav dzīvotspējīgu risinājumu, iesakām sazināties ar mums, lai izpētītu iespējamās finansēšanas iespējas. Lai saņemtu papildu palīdzību, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: marcel.rocketloans@gmail.com
Marcel Loans @ piektdien, 2025. gada 28. februārī 14:44
Ātrā kredīta piedāvājums

Nepieciešams aizdevums? Aizdevumi privātpersonām? Komerciālie kredīti? Mājas kredīts? Lauksaimniecība un projektu finansējums? Piedāvājam visu veidu kredītus ar 2% procentiem! Saziņas e-pasta adrese: richardcosmos5@gmail.com
Richard Cosmos @ sestdien, 2025. gada 1. martā 01:49
I was among several other victims of a crypto investment scam and just like others, I was hugely invested in this and ended up falling victim to a million-dollar scam. All efforts to recover our funds through the authorities proved unsuccessful and we could only wait till they can apprehend these people physically. While I was suffering in silence, a friend of mine got a hold of a Crypto recovery team Morphohack Cyber Service, he sent them all the information and their service fee was fair considering how much we have all invested into this investment. Morphohack Cyber Service was able to trace and recover our crypto investment funds and gave us the address of the culprit which we handed over to the authorities, we were amazed at how quickly we were able to recover our crypto investment funds. It’s disheartening how low people could go to defraud another but I’m hugely grateful for the services of Morphohack. They were very helpful and professional.
Thier Contact: MORPHOHACK@CYBERSERVICES.COM
Whats App: +1 2 1 3 6 7 2 4 0 9 2
Gary Mullins @ trešdien, 2025. gada 5. martā 05:41
If you have been scammed by a crypto investment group and are looking to retrieve your funds, it is important to take action as soon as possible. One option you can consider is reaching out to a reputable company like SUPERIOR HACK .

SUPERIOR HACK RECOVERY specializes in cybersecurity and digital forensics, and they may be able to help you track down and recover your scammed funds. They have experience in dealing with crypto scams and can provide you with the necessary expertise and tools to assist you in your recovery efforts they carry out all kinds of hacking such as Remote phone hack
2. Crypto Recovery, Upgrade gpa, School Grades Change,Increase credit score, Database hack, Facebook, Whatsapp hack,Remote phone Hack, Remove criminal records all kinds of hack .

contact Them via Email: ( SUPERIOR.HACK@GMAIL.COM )

W h a t s a p p : +1 4106350697
armand kermani @ trešdien, 2025. gada 5. martā 10:28
RECOVER YOUR LOST CRYPTO ASSETS WITH CNC INTELLIGENCE.

CNC Intelligence is a team of Cyber Intelligence, Crypto Investigation, Asset Tracing and Offshore Legal experts. Working together to form a boutique cyber and crypto intelligence group focused on providing results.
Using the latest Cyber Tools, Open Source Intelligence (OSINT), Human Intelligence (HUMINT), and cutting edge technology, we provide actionable intelligence to our clients.
WHY CHOOSE CNC INTELLIGENCE?
- Expert Cyber Investigation Services ---Our cyber investigators are certified in the US, UK and experienced with investigations spanning 6 continents.
- Cryptocurrency And Digital Asset Tracking --- We are able to track the movement of several different cryptocurrencies and assets. If the cryptocurrency has been moved, we are able to follow it.
- Strategic Intelligence For Asset Recovery --- The first step to recovery is locating recoverable assets. Our experienced team will be able to walk you through the process.

Schedule a mail session with our team of professionals today via - cncintel247 (@) gmail (.) com to get started immediately or visit - cncintel (.) com

BEWARE of FABRICATED reviews and testimonies endorsing fraudsters, do not get scammed twice.

Disclaimer: CNC Intelligence is not a law enforcement agency and not a law firm. Like all investigators, we cannot guarantee specific results, but we apply our expertise and resources to every case professionally and ethically.
CNC Intelligence @ sestdien, 2025. gada 8. martā 22:03
Lapa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums