Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Topradio Bauskā, būs vai nebūs?

Jau vairākas nedēlas ir izslēgts raidītājs FM96.5.
Ruslan, tā arī neko neizdevās sataisīt? Kas tur īsti ir par problēmām? Līdz vecgada vakaram izdosies Topu palaist 96.5 frekvencītē?

Pārfrāzējot slavenu klasiķi, jāprasa, Topradio Bauskā, būs vai nebūs? tāds ir jautājums :D

P.s. Citādi jāklausās radio TEV.....
misters @ trešdien, 2014. gada 12. novembrī 05:07
Sandi - tak ķer Tev arī 91,9, beidz te kaukt visu laiku par Topradio.
Janka @ trešdien, 2014. gada 12. novembrī 07:56
Klausies Biznes radio , tas gan tur labi skan, un laba noderiga informācija .
&&&&& @ trešdien, 2014. gada 12. novembrī 14:58
101 FM
&&&&& @ trešdien, 2014. gada 12. novembrī 14:58
TAs tur tiešām skan "IDEĀLI" :D Drīzāk kādu leiti noķersi nekā to nīkoni ...
marss @ ceturtdien, 2014. gada 13. novembrī 00:51
Janka, teiksu kā vienā filmā, beidz līst visām pudelēm par korķi:)

Man vienkārši neliek mieru šī problēma. Sapņoju, ka klausos TOPu, tad nakts vidū pamostos sviedriem noklāts un skrienu slēgt 96.5, bet tur tikai čarkstoņa. Aizmigt vairs nevaru, nākas skaitīt aitas līdz rītam.
+vēl tam, ka iekš esd.lv norādīts, ka tajā frekvencē jāskan rādžiņam....

Līdz manīm tas Biznesmeņu rādio nevelk, kā jau marss teica, es tajā frekvencē varu klausīties Lietuvas Rādijas.

P.s. Ruslans, klusē kā partizāns:D
misters @ ceturtdien, 2014. gada 13. novembrī 04:44
Misters , drīzuma sākam tur normali stradat. Paruztveršana tur "ne prokatilo"
Viens raiditajs tur spame uz visu diapazonu un ESD tas ne maz ne interese. Es vairak teikšu , vini viss par zini par traucijumiem bet ne ko nedarā !!! žel kā šeit nevar palaist foto,šaja saita. Labi ! Lidz ši meneša beigam bus. Domaju kā 21-26 datumā
TOPruslan @ svētdien, 2014. gada 16. novembrī 07:08
Es laikam zinu, par kādu raidītāju tu runā. Viņš rada nelielus traucējumus arī 90.0 (SWH Goldam) un 95.5 (KHR).
misters @ pirmdien, 2014. gada 17. novembrī 03:36
Misters , Bauskā strāda nelecinzets raiditajs !!! Tā pēc problemas visiem.
TOPruslan @ pirmdien, 2014. gada 17. novembrī 08:37
Ruslan, kāds vēl nelicenzēts raidītājs? Kādā frekvencē?
misters @ otrdien, 2014. gada 18. novembrī 03:21
91.9
marss @ otrdien, 2014. gada 18. novembrī 04:53
marss, smieklīgi, smieklīgi :)
misters @ otrdien, 2014. gada 18. novembrī 05:52
Ja ruslainis Bauskā ir uztaisījis pāruztveršanu no Rīgas, tad tās ir tikai viņa problēmas. Nekas vairāk kā amatierisms tas nav. Un tagad meklēt vainu kādos mistiskajos nelicenzētajos raidītājos ir tipisks šī "speciālista" gājiens. Kāds bija tas teiciens par sliktu dejotāju un olām.
Liepa @ trešdien, 2014. gada 19. novembrī 14:50
Par olām es īsti nezinu, bet vairāk kā četrus mēnešus solīt, pasolīt, atkal nedaudz solīt, varbūt pat pa purnu, tomēr neko nemainīt, beigās atrast šķietami vainīgo, vienlaicīgi vienmēr prast kritizēt citus, pašam esot, protams, pareizam un baltam, un noteikti neaizmirst kādu necenzēti nolamāt - tai nevajadzētu būt neviena vizītkartei...

Tātad līdz mēneša beigām (nevajag ne 21., ne 26. pietiks ar 30.) Bauskā TOPradio 96,5 MHz raidīs pilnīgi normālu signālu - tā 7 ierakstus augstāk rakstīja TOPruslan (IP adresēs neiedziļinoties)!

Apsveicu Sandi un citus TOPradio klausītājus!

73!
Rolands Strautmalis @ trešdien, 2014. gada 19. novembrī 15:58
Pirms vairākiem mēnešiem, kad TOPs palaida savu raidītāju pilsētā, viss bija kārtībā, skanēja viss normāli. Taču pēc kāda mēneša savu raidītāju palaida arī EHR un tad nu sākās.....
Topradio vietā tikai kaut kāda neskaidra "burbuļošana".
Biju sazinājies ar EHR, viņi vaino TOPradio, jo ESD nekādas problēmas nav konstatējis un viņi nevienam netraucē.

Kad sākumā (šogad)palaida radio TEV, šamējiem bija problēmas ar skaņu (ļoti klusa). Sazinājos ar TEV vadību. Apsolīja, ka nedēļas laikā visu izdarīs un būšot OK. Pēc nedēļas tiešām, malači, visu noregulēja (vēl man uzjautāja vai viss esot OK, jo viņi Rīgā vienkārši nedzirdot Bauskas raidītāju un ja rodoties kādas problēmas, kai droši viņiem ziņojot.

Tikai ar nabaga Topradio kā neiet tā neiet:D
misters @ ceturtdien, 2014. gada 20. novembrī 04:02
Par tiem,kas šeit smejas un kaud ko rakstā uz manu puse .... Man piedirs visas tas jus trolešana. To ka ESD ne informe mums par traucijumiem Bauskā , uzradā savu atsaucibu viņa klienta.
Protams ka EHR tik steidzas palaist tur savu raiditaju un sakas traucijumi. ESD par to zini bet nereage ! OK ,pofig. Tagad bus citadak. Protams man vajag meklet citu risinajumu. To es atradu un tagad gaidu specialo atslegu programaj HASP KEY. 2-as nedeļas atpakaļ Citrus kaut ko dara torni un saboja mums antenu. Tikaj šodien viņi to atpakaļ sataisija bet pirmdien japartaisa pareizi. Es domaju kā visiem tagad ir saprotams , kas notiek ?
TOPruslan @ sestdien, 2014. gada 22. novembrī 17:19
Jā ruslan, tagad viss ir skaidrs. EHR vainīgi, jo ieslēdza ātri raidītāju. Otrkārt ESD jūs neinformēja par traucējumiem par kuriem jums jau sūdzējās klausītājs. Tad atslēga vainīga. Tam visam klāt vēl Citrus pamanās antenu salauzt. Taisīja un protams nepareizi sataisīja. Un tagad nāksi tu un visu savedīsi kārtībā. :) Minhauzens
Liepa @ sestdien, 2014. gada 22. novembrī 18:45
liepa ir īstens Lātvietis
Ābrams @ svētdien, 2014. gada 23. novembrī 03:55
Ruslan, nav noliedzams, ka esi profesionālis radio jomā, bet nafig visu laiku solīt, ka šas, šas viss būs kārtībā, ja ne kas nav kārtībā.
Lai nu kā, šodien, 23.11 uzliekot automeklēšanu, man uzrāda, ka tagad kaut kāds raidītājs ieslēgts uz FM 96.4 (pirms tam bija 96.5).

FM96.4 frekvencē tagad skan EHR kopā ar radio TEV. Varat iedomāties, kāds "rosols":)
misters @ svētdien, 2014. gada 23. novembrī 09:34
Nu tur ka tik nespēlē lomu arī, ka Sandi dzīvo netālu no torņa, iespējams. Viesītē savulaik, kad sāka strādāt LR-3 raidītājs arī bija kas līdzīgs novērojams - dažās frekvencēs (piemēram 99,3 - toreiz tur no Biržai nāca Power Hit Radio) bija dzirdams visu 3 radiostaciju mikslis. Un tas uz normāla radioaparāta nevis ķīniešu sūdiem. Pabraucot pa pilsētu varēja konstatēt, ka tā skan visur, nedaudz pabraucot ārā no pilsētas traucējumi pazuda.
Janka @ pirmdien, 2014. gada 24. novembrī 03:26
šodien jau 27 datums, bet joprojām nekas nav sataisīts.
Starp citu, pirms kādas nedēļas-divām bija atbraukuši puiši no Elekrosakaru inspekcijas (ES). Topradio raidītājs bijis izslēgts.
Tāpat tika veikti EHR un SFM signālu tehnisko parametru mērījumi, pašlaik dati tiekot apstrādāti.
==========================
Daini, dzīvoju apmēram 10km no torņa.
misters @ ceturtdien, 2014. gada 27. novembrī 04:42
Joprojām nekas nav uzlabojies. laikam Ruslans gaida tehniķus no Vjetnamas, kuri nāk ar kājām.
misters @ piektdien, 2014. gada 12. decembrī 05:03
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums