Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Super FM vs. Kaimiņš vai kas Polim aiz ādas?

http://kaiminssaeima.lv/base/
Ar ko Kaimiņš izpelnījies šādu uzmanību, ka SuperFM grupa ir gatava ieguldīt līdzekļus mājaslapas uzturēšanai?!?!
Šādi atspoguļot deputātu darbu Saeimā ir laba doma, bet to varēja darīt jau sen ar citiem spilgtiem jau izbijušiem Saeimas deputātiem! Bet kāpēc tieši Artuss?
vs. @ svētdien, 2014. gada 12. oktobrī 15:50
Vissmieklīgākais tai visā ir fakts, ka pats Kaimiņs visu noliedz
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/530466-kaimins_zelojas_ka_pret_vinu_sakta_angazeta_melna_kampana
marss @ pirmdien, 2014. gada 13. oktobrī 01:38
Polis TVNetā teica, ka tas tiek darīts, jo viņš iesaistījis politiskajos procesos EHR mērķauditoriju, tāpēc uzskata par pienākumu sekot viņam līdzi. Man gan tas izskatās pēc nekā cita, kā reitingu celšanas, that's all.
Un kas tur ko uzturēt? Paņemam praktikantus un aiziet.
Janka @ pirmdien, 2014. gada 13. oktobrī 02:10
Diez ko domā EHR mērķauditorija, ka viņus tā vnk sāk iesaistīt Politiskajos procesos :-)
Bet jautājums paliek atklāts: kāpēc tieši Artuss?!?
vs. @ pirmdien, 2014. gada 13. oktobrī 02:38
Un vēl, cien. A/S Super FM: ja zem EHR zīmes sekojat līdzi Kaimiņa darbībai Saeimā, tad likumsakarīgi būtu, ja zem KHR logo Jūs sekotu arī piemēram: Nikolajam Kabanovam (gana skandaloza personība)! www.kabanovssaeima.lv
Tagad gan deputāti mainīsies, bet skandalozu personību neiztrūks :-)
vs. @ pirmdien, 2014. gada 13. oktobrī 02:53
vs. - Nu tak jau atbildēju - Artuss tāpēc, ka viņš piesaista jauniešu auditoriju.
Janka @ pirmdien, 2014. gada 13. oktobrī 03:12
bet viņš taču piesaista latviešu jauniešu auditoriju. Ja es esmu krievu jaunietis, es varu apvainoties, jo tā ir tīrākā diskriminācija :D
osis @ pirmdien, 2014. gada 13. oktobrī 04:34
Tas ir tikai lai augtu reitingi,cik tas ir netīri,nav godīgas spēles,bet nu katrs dara kā māk,karā un milestība visi ieroči ir labi,žel tikai ka tautas kā aitu bars pavelkas uz to.
???? @ pirmdien, 2014. gada 13. oktobrī 04:56
Protams, ka reitingu celšanai. Man no aizlaikiem atmiņā ir (tas vēl tad, kad laikraksts "Labrīt" eksistēja) t.s. aktieur un mūziķu "strīds". Pirms satikās hokeja laukumā ar piepildītām tribīnēm. Arī tagad varbūt ir uzspēlēts "strīds", bet beigās visi mieru salīgs- ieguvējas būs abas puses: abiem reitings piepacelts.
raitis_sametis @ trešdien, 2014. gada 15. oktobrī 04:21
http://kaiminssaeima.lv/base/
Tikai 26,2% EHR Padomdevēju atbildēja “Jā” uz jautājumu: Vai Tevi interesē Artusa Kaimiņa darbība Saeimā? Par maz. Projekts tiek slēgts.
kaimins @ trešdien, 2014. gada 5. novembrī 07:40
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums