Topradio nav ne vienas, vienīgi vajadzētu pieņemt darbā kādu dīdžējmeiteni ar seksīgu balsi, domāju reitingi paceltos gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, citādi tie krievu pacani, kas tagad tur pie pults sēž, nav diez ko seksīgi:)
bratans @ trešdien, 2014. gada 10. septembrī 04:56
bratans a ja nezini varbūt nerunā ;)
Svētdienas vakara 90tos vada meitene :P
marss @ trešdien, 2014. gada 10. septembrī 05:42
Jup, pat es TOPu neklausoties vispār (vienu svētdienas vakaru gan biju vietā, kur neko citu nekēra) dzirdēju sievietes balsi - likās, ka pogas spiest māk un fišku arī rubī. Tas pats galvenais rādžiņā. Nevis smukas sejas.
Janka @ trešdien, 2014. gada 10. septembrī 05:48
Ugis , ne budem tut igratj slovami ! Prosto spustisj na zemlju uzhe. A to vedj znaesh kak bivaet ?! Estj pogovorka takaja - Gavno vsplivaet vsegda !!!
TOPruslan @ trešdien, 2014. gada 10. septembrī 06:26
Jup, pat es TOPu neklausoties vispār (vienu svētdienas vakaru gan biju vietā, kur neko citu nekēra) dzirdēju sievietes balsi - likās, ka pogas spiest māk un fišku arī rubī. Tas pats galvenais rādžiņā. Nevis smukas sejas.
Janka @ Šodien, 05:48
Janka , Tu laikam klausas pus gadu atpakalj. Protams mes nesezham un gaidam kamer visi klausitai aizbeg uz citu frekvence. Tagad viss savadak.
TOPruslan @ trešdien, 2014. gada 10. septembrī 07:18
Ruslan, Tu kaadreiz paskaiti cik daudz atklaatu rupjiibu, apvainojumu un draudu ir Tavos tekstos? Vai vari citeet kaut vienu rupjiibu no manas puses? Vai draudu Tev vai kaadam konkurentam. Jaa es dazhkaart ironizeeju par Taviem soliijumiem un draudiem, bet Tu jau pats uzprasies. Aarpus taa es vienkaarshi ar skaitliem un faktiem pamatoju savu viedokli. Piemeeram, mums ar Vovanichu regulaari ir dazhaadi viedokli, bet vai kau reizi mees esam apvainojushi viens otru? Nee. Ja Tev ir savi skaitli un fakti - tad uzraksti, nevis apsaukaajies un meetaajies ar emocijaam un draudiem. Ar to arii mana klastbuutne shajaa forumaa ir nosleegusies.
Uģis Polis @ trešdien, 2014. gada 10. septembrī 16:07
Топрадио слушаю только из за Фана а так перешел на EHR.
Ander @ ceturtdien, 2014. gada 11. septembrī 00:12
Es te domāju dīdžejmeiteni katru dienu pie pults, nevis 1x nedēļā:D
Janka, tu gan zemu kritis. pats vienmēr uzsver, ka Topradio tu neklausies, bet te izblamējies, ka tomēr klausies. Tas, ka neviena cita stacija neķer, izņemot TOP, nav attaisnojums, jo tad var arī klusumā ar savām domām palikt divvientulībā:D
bratans @ ceturtdien, 2014. gada 11. septembrī 05:03
Bratan, vai Tu neproti lasīt ko es rakstīju? Nocitēšu vēlreiz:
"Jup, pat es TOPu neklausoties vispār (vienu svētdienas vakaru gan biju vietā, kur neko citu nekēra) dzirdēju sievietes balsi"
TOPRuslan apstiprināja, ka tas bija pusgadu atpakaļ, un tā arī varētu būt. Šī radiostacija manā mašīnas presetā nav un nebūs, bet tas nenozīmē, ka es nevaru kādreiz tai "uzlekt virsū". Mēs visi šeit noteikti vai nu curiosity, vai hobija pēc esam dzirdējuši ko spēlē VISAS LV radiostacijas, tā kā tas šeit nav arguments. Ikdienā es to neklausos. Lēkāju starp EHR/Tev/SWH/SWH Gold/SFM/Skonto. Kad esmu mājās klausos ārzemju stacijas - M-1 Plius/Smooth/BBC R1/BBC R2/MNM.
Par klusumu un divvientulību neatbildēšu - radio šeit taču neklausamies kā parasti radioklausītāji, right? Klausamies, lai dzirdētu, ar ko tā atšķiras no citām radiostacijām, ko tā spēlē ēterā, utt.
Janka @ ceturtdien, 2014. gada 11. septembrī 05:26
Cik tomer šeit forši var uzlabot omu , palasot šo komentārus,nav skumji :)
???? @ ceturtdien, 2014. gada 11. septembrī 05:40
Un vispār es klausos plates:)
???? @ ceturtdien, 2014. gada 11. septembrī 05:41
A es klausos gliemežvākus ... mosh pietiks pieirst topiku?
marss @ ceturtdien, 2014. gada 11. septembrī 05:52
marss - te jau kādus 40 komentus ir pilnīgs offtopiks - labāk tā, nekā klusums. :D Par tēmu tāpat īsti vairs laikam nav ko teikt. Jāgaida rudens un Piečuka, ceru, pieaugums, savādāk šiem būs grūti.
Janka @ ceturtdien, 2014. gada 11. septembrī 07:49
Jautrākā diskusijas daļa dzēsta, dažiem lietotājiem uzlikts liegums!
eradio.lv @ svētdien, 2014. gada 14. septembrī 08:25
exx visa jautrība beidzās :)
marss @ svētdien, 2014. gada 14. septembrī 08:54
Нене, еще не бэйдзас.
Слышь, Talmanis а ты паровозу сделал предупреждение? :)
Паровоз полюбасу так просто не отделается.
Fedja Imantskij @ svētdien, 2014. gada 14. septembrī 12:42
Jāatdzīst, ka šeit jau viss aizgājis ne-pa-tēmu
gatis @ pirmdien, 2014. gada 15. septembrī 03:23
Te, Mārupē, Jaunmārupē ar labu radio uztvērēju varu uztvert daudz lietuviešu radio stacijas, kā Radio Centras, M-1 , Radio Lietus u.c. Ziniet, lietuviešu radio stacijām ir maz reklāmu, bet ir interesantāks playlist.
Bet TopRadio gan kaitina tās neinteresantās un garlaicīgās reklāmas, kuras atkārtojas
Ainārs no Mārupes @ pirmdien, 2014. gada 15. septembrī 05:27
Droši vien no Vācijas arī labi ķeras ko :D
marss @ pirmdien, 2014. gada 15. septembrī 06:02
marss :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
TOPruslan @ pirmdien, 2014. gada 15. septembrī 10:50
Паровоз, рот не порви
Fedja Imantskij @ ceturtdien, 2014. gada 18. septembrī 04:16