Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Super FM atkal mainās...nedaudz

Playlistei pievienotas dziesmas no 2000+ gadiem. Braucot uz darbu apstulbu izdzirdot Bastille - Pompeii (pagājušā gada dziesma). Arī stundas džingls tagad papildināts ar "stilīgie divitūkstošie... labākā mūzikas izlase jau 65 pilsētās visā LV".
Priekš manis - welcoming change, jo tas naftalīns dažbrīd bija grūti klausāms. Transformācija no Oldies uz AC/Hot AC. Tagad jāgaida vai "Ballītē" (Diskotēkā nu vai kā tas tagad saucas) arī parādīsies David Guetta un tāda tipa dziesmas. Tikai priecātos.
Janka @ piektdien, 2014. gada 22. augustā 01:31
Patīkama pārmaiņa. Arī es no tiem naftalīna radio sāku pagurt :)
es @ piektdien, 2014. gada 22. augustā 02:22
ghe ghe jau domāju cik tie naftalīna radio ilgi vilks (Rīgā jau kādi 4). Nu mosh būs jāieslēdz jānovērtē izmaiņas? Protams maz ticams ka man viņi spēs kaut kā uzrunāt ....
marss @ piektdien, 2014. gada 22. augustā 02:55
Es domāju, ka nespēs, jo vecā muzona daudz joprojām, tiesa, vismaz kaut nedaudz atšķaidīts.
Janka @ piektdien, 2014. gada 22. augustā 03:10
būs jāpaklausās, lai gan agrāk uzskatīju, ka šo staciju var klausīties tikai tad, ja neviena cita radio nav iespējams uztvert, jo tie itāļi jau aknās sēž, tad jau labāk Britniju Spīrsu klausos:D
gatis @ piektdien, 2014. gada 22. augustā 10:04
Nezinu, vai šo tēmu jau var nosaukt "TNS reitingi Vasara 2014 un to sekas" :)

Ja paraizi atceros, tas ir ceturtais "Jaunā SFM" formāts.

1. 11.2011-09.2012. 90tie - līdz mūsdienām, ieskaitot LV. Manuprāt, vizjēdzīgākais formāts tolaik, kuru varēja attistīt.
2. 09.2012-12.2012. Hz kas. Man atmiņā tas palicis kā kārtējais ekperiments un neveiksmīgs mēģinājums iegūt reitingu šeit un tagad.
3. 12.2012-08.2014. Oldies 7x-8x-9x. Salīdzinoši ilgi noturējās. Praktiski tas pats Retro FM, tikai bez krievu gabaliem un izteikti robotizēts. Šajā versijā nekā "tāda" arī nebija, izņemot džinglus no ReelWorld, un mēģinajumus izspiest Retro FM, kas pagājušajā periodā negaidīti "pašlikvidējās". Bet pekšņi parādījās SWH Gold, kuru, pēc personīgiem novērojumiem, tauta pamazām ieslēdz (~30-60). Redzēsim, kā tas atspoguļosies reitingā.
4. 7x - mūsdienas. Jāatzīmē, ka tas ir praktiski pirmais mēģinājums vēsturē ielīst Skonto lauciņā, ja to var tā nosaukt. Nu redzēsim, kā tas izdosies ar jau ierasto SFM "robot oriented thinking" :)
Vovanich @ sestdien, 2014. gada 23. augustā 12:30
Papildinot Vovanich
Skonto ir dzīvs radio ar dzīviem moderatoriem un dzīviem ikdienas notikumiem. Man no rīta ir svarīgas gan laika ziņas, gan tas vai kāds nav uzrāpies Vanšu tiltā ar visām no tām izrirtošām sekām. Lūk arī atšķirība un reitingi.
Plus vēl LV izpildītāju neesamība un nenormāli uzbāzīgā reklāma.
Te pat nav ko salīdzināt. Skonto klausījās un klausīsies...
Super FM tik maina formātu...
robis @ sestdien, 2014. gada 23. augustā 14:59
http://tvertne.org/blogi/?itemid=3734 :D
marss @ sestdien, 2014. gada 23. augustā 15:21
Jau 1x šo minēju, bet vērts piebilst. Ieslēdzot Skonto rodas mājas sajūta, (līdzīgi kā LR2), ko veido DJ un radio atmosfēra, tas ir tas pats, kā aizbraukt pie vecmāmiņas un ēst viņas gatavotās kotletes un pankūkas :) Neviens to nepārspēs. Lai kā SFM censtos, viņi nedabūs šo auru, ko Skonto izkopis gadiem. Kungi, radio ir ne tikai mūzika, bet arī psiholoģija, ņemsim vērā arī šo aspektu.
es @ svētdien, 2014. gada 24. augustā 01:58
Man personīgi patika Latviešu rādio,kas bija pirms superfm.Jo vismaz vajadzēja divas rādiostacijas,kur skanētu tikai latviešu dziesmas.
carlos3 @ svētdien, 2014. gada 24. augustā 02:33
carlos nesip solj na rani ...
marss @ svētdien, 2014. gada 24. augustā 04:26
Vovanich - 2.fāze, jeb 09.2012 - 12.2012 bija tas pats pirmais formāts, taču jau ar jaunajiem džingliem un Radio Dejām "Ballītes" vietā.
Janka @ svētdien, 2014. gada 24. augustā 14:49
+ parādījās Laika Tunnelis, un dažādas citas programmas, tipa 3 no 1 un daudz kas tml. No rīta pat voice-tracked Patriks Grīva starp dziesmām runāja.
Janka @ svētdien, 2014. gada 24. augustā 15:14
Jā, kaut kas tāds bija. Un tas viss sakrita ar viszemāko reitingu (1%) un Retro FM populāritātes pīķi. Varēja to visu turpināt attistit, tolaik jau bija skaidrs, ka Retro FM ir īslaicīga parādība. Nezinu vai pārēja uz Oldies bija histerija, vai tiešām līdzekļu trūkums, jo KHR arī strauji degradēja. Tagad izskatās, ka vienīgi EHR ir vismazāk cietis no tām visām pārmaiņām.
Vovanich @ pirmdien, 2014. gada 25. augustā 02:45
EHR jau īsti nav ko mainīt - viņi ir vienīgie LV, kas dara CHR. Vienīgais, apgrieza dažādas tematiskās programmas, kā lēnos hītus, dance tracks utt., bet tas jau notika senāk par 2012. Tolaik 09.2012 EHR arī pamainījās ētera noformējums, un varbūt KHR arī - es to neklausos, tāpēc nezinu.
Janka @ pirmdien, 2014. gada 25. augustā 05:03
Es tā vispārīgi esu ievērojis- katrreiz jauna radiostacija iesākumā virpirms sabāž savu programmu ar visādiem autorraidījumiem, bet tad nāk "atsijāšanas periods". Un pēcām nonākam pie amerikāņu standarta- "mainstream" popmūzika un reizēm 3 teikumi ziņas pa vidu.
raitis_sametis @ trešdien, 2014. gada 27. augustā 05:39
Super FM būtu nepieciešams tiešām sākt raidīt ziņas un laika ziņas, jo taču radio klausītājam ir nepieciešams arī uzzināt jaunumus. Dēļ ziņām es klausos SWH , jo SWH ir interesants ziņu bloks.
Tāpat Latvijas Radio-2 raida ziņas, kuras ir apmēram 5 minūtes. Tas ir pozitīvi.
Ainārs @ trešdien, 2014. gada 27. augustā 05:50
100- gadus kādam caur SFM vajadzīgas ziņās un laika ziņas/tā sacīt. Pirmējās visiem kantis rīvē LTV un LRadio, otrējās - Toms Bricis tais pašos medijos.
raitis_sametis @ trešdien, 2014. gada 27. augustā 07:46
Pamanijat super fm atkal ir atgriezusies lenie hiti darba dienu vakaros gulta ar super fm:)
martins @ pirmdien, 2015. gada 9. februārī 04:34
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums