Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

NEPLP lēmumi

Pavisam nejauši izdomāju palasīt par NEPLP lēmumu attiecībā uz Jēkabpils frekvenci 94.1.
http://neplpadome.lv/lv/assets/documents/Konkursi/Konkursa%20rezultati_Jekabpils.pdf
Biju izbrīnīts, mazliet pat šokēts par argumentiem kāpēc viena vai otra stacija netika/tika izvēlēta:

SIA Solegro (Capital FM)-„...Padomes locekļi izteica šaubas par lietderīgu vietējā programmā Jēkabpilī iekļaut raidījumus par Ķīnu...”

Tas raidījums skanēja sestdienās 1h, vai tiešām tas ir arguments kāpēc neizvēlēties šo radio?!

Radio SWH Gold - ...Padome SWH Gold koncepciju novērtēja kā interesantu (!!!) un sevi jau pierādījušu programmu ... Jēkabpilī šāds formāts ir pieņemams un nepieciešams (!!!) ... Programma SWH Gold ir sevi pierādījusi un sasniegusi salīdzinoši augstus (!!!) reitingus un parādījusi klausītāju interesi par šādu programmu...

Interesanta programma: Jā, 24h diennaktī skan tikai 80s,90s mūzika, tas ir ļoti interesanti.
Jēkabpilī ir nepieciešama: Jā ir gan, tas nekas ka tur skan gan Skonto, gan Super Fm, nu vajag taču vēl trešo kopiju.
Sasniegusi salīdzinoši augstus reitingus: TNS aptaujā 25.vieta?!

A.Ungura piedāvājums par radio Jēkabpils ziņas. Programma tiek noraidīta, jo ir jau 2 vietējās stacijas, kuras piedāvā arī vietējās ziņas un diez vai varēs sasniegt auditoriju un konkurēt.... Kas ir pilnīgi pretrunā ar to, ka viņi saka par SWH Gold.

Vismaz pirms publicēt konkursa rezultātus, varēja pārlasīt ko paši sarakstījuši un tad bāzt kabatās SWH naudu :)
Secinājums: Korupcija, savi cilvēki utml. Tādā veidā LV tiek iegūtas frekvences. Skumji.
DW @ otrdien, 2014. gada 12. augustā 02:01
Pārāk liels cepiens par tik mazu frekvenci. SWH Gold tas ieguvums būs ļoti minimāls.
Janka @ otrdien, 2014. gada 12. augustā 02:48
BTW, Skonto Jēkabpilī nav klausāms, jo uz 94,7 viņi laikam padod kaut kādu pārkompresētu interneta strīmu - skan briesmīgi.
Janka @ otrdien, 2014. gada 12. augustā 02:49
Interesanti, kā Skonto Vidzmeme skan citās pilsētās, jo Rīgā 102,3 arī stipri pārkompresēts, un īpaši kad iet pārraide no Rīgas studijas.
Vovanich @ otrdien, 2014. gada 12. augustā 03:27
Jēkabpilī būs 3 skonto, būs ko izvēlēties :D TAd jau labāk būtu Capitāls ticis ...
marss @ otrdien, 2014. gada 12. augustā 03:45
man personīgi labāk patīk SWH Gold, nekā Super FM. nezinu kādēļ, bet tā ir.
gatis @ otrdien, 2014. gada 12. augustā 05:23
Gold ir roķīgāks par Super FM + kurā arī manuprāt pārāk daudz "saldu" gabalu skan. Par itāļiem un tādu drazu es nemaz nerunāšu.
Janka @ otrdien, 2014. gada 12. augustā 05:28
Janka, par to es arī tieši runāju. Tie čelentāno un toto cutugno, kurus SFM laiž, jau aknās sēž:)
gatis @ otrdien, 2014. gada 12. augustā 07:20
Beidzot kāds tomēr ir pieversis uzmanibu šai iestaidei NEPL,cik lasiju prese ir uzsākti procesi pret NEPL,business radio
un Ungura k-gs
drosmigais @ trešdien, 2014. gada 13. augustā 05:37
Pamēģiniet kādu mēnesi bez šīm stacijām,vai būs lomkas, man liekas, nē...:)Man it kā neatbilstošs vecums, tomēr šobrīd noskaņojums labāk fonā darbā klausīties Radio Tev vai Capital FM, jo ar tiem adult contemporary variantiem pēc maniem novērojumiem, un diez vai kaut kas ir mainījies, ir sekojoši: 1) Radio Skonto - neder subjektīvu iemeslu pēc: nu, nevaru ciest Reiniku, tāpat negribas meiteni zelteni, putnu balles, tumsu un visu to pārējo, kamēr pluss viņiem ir rīta bloks ar DJiem; 2) Super FM- jā, par to vairākkārt esmu izteicies: tie Diskoteka 80ih varianti ar čingishaniem, Kutunjo,AlBano utt. ir senili un tādēļ neizturami... Itāļu estrāde pati par sevi ir klasika, tomēr kāpēc atskaņot tikai to, kas bija aktuāls CCCP teritorijā?... Apbrīnojami, bet neviena LV radiostacija nekad neatskaņo 80to gadu sākuma itāļu zvaigznes- Alice hītus "Per Elisa" vai "Una Notte Speciale"...; 3) SWH Gold- sākumā likās perspektīvi, tomēr ar laiku šķiet, ka repertuārs vēl ierobežotāks nekā Skonto, diendienā viens un tas pats, cik var?...:)
andy: to gatis, Janka @ trešdien, 2014. gada 13. augustā 16:15
He, ja jau mūsu NEPLP var mierīgi piešķirt 2 dažādas frekvences vienai radiostacijai vienas pilsētas robežu ietvaros, (ceru, ka zināt par ko runāju), tad es vairs nebrīnos ne par ko:D
mikus @ sestdien, 2014. gada 16. augustā 04:15
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums