1.Biznesa radio ir uzsācis šodien tiesvedibas process par dalības maksas atgriešanu no NEPL, konkursam par Jēkabpils frekvenci, kura rezultāta piešķīra SWH GOLD , kurš mūziku lai no maģīša.Nu Jekabpiliešiem sausmīgi vajaga vecu mūziku .
nav @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 04:37
:D
Tad jau labāk SWH Gold ar maģīti nevis 1BR, kuram nav pilnīgi nekādas koncepcijas un jēgas par radio. Kā ieslēdzu, vai nu tur tiek runāts kaut kas pilnīgi bezjēdzīgs un garlaicīgs + raidītājs čakarējās un bieži kluss. Par mūziku mērķauditorijai jau esmu runājis. :D
Starp citu, teica taču, ka Salacgrīvā frekvenci ieguva. Nu ko tad tur vēl neraida?
Janka @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 04:48
Koncepcija nav saprotama tāpēc,ka radio ir biznesa cilvēkam ,un nevis izklaides radio,par tehniskām problēma, visiem radio tādas ir , Skonto nesen 30 min bija klusums .
Amber @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 05:05
Tu man pasaki kas koncepcijā biznesa radio iet kopā ar Calvin Harris un tāda tipa CHR mūziku, kas vakaros tur skan? :D Tur džezs, blūzs, vai kaut kāda tāda "biezā" mūzika būtu visticamāk jāspēlē.
Janka @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 05:09
Skonto 107,2 Rīgā neskanēja 30 minūtes? Neticu. Reģionos raidītāji nosprāgst visiem, tas ir normāli.
Janka @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 05:10
Nu nedomaju ka biznesa cilvēks klausiesi masina džezu vai blūzu , to vins baudīs koncerzāle.
Amber @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 05:12
Un tajā pašā laikā biznesa cilvēks klausīsies Will.I.Am, Justin Bieber un citu popmūziku? :D Tas vienkārši neiet kopā. Bet nu labi, kāda jēga to stāstīt, reitingi visu saka paši par sevi! Bet nu Merkurs ir apsteigts, urrā! :D
Janka @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 05:21
Kādi reitingi....
Visi zina TNS nav istie reitingi dati , jo tas dienasgrāmatas efekts nav patiess,nu cik klausos Biberu nesmu dzirdejusi
Amber @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 05:25
Kuri tad ir tie īstie dati, uz kuriem mums paļauties? Nuu neesmu redzējis nevienu cilvēku, kurš klausītos 1BR (nepazīstu laikam buzinesmeņus :D ). Taču visi līderi (Skonto, LR-1, LR-2) gan ir dzirdami gan ejot pa ielu, gan kafejnīcās. Nu gan jau, ka tajā pašā lejgalā ar 1BR ir, nu kur tad citur?
Janka @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 05:38
Ja jāizvēlas starp SWH Gold un 1BR, lielākā daļa stabili izvēlētos 1.varinantu, jo arī es cik esmu bijis Rīgā, visās publiskjaās vietās, kā arī dažādos uzņēmumos (advokātu biroji, piemēram), tur pārsvarā skan Skonto/LR1/star FM un nekāds 1BR tur neskan.
107.2 Skonto neesmu novērojis, ka viņiem tehniskas problēmas, taču 102.3 frekvencē Skonto gan bieži ir klusums. viņiem tas klusums ir savdabīga "fīča", jo kopš raidītāja palaišanas, tā arī nav novērsuši tehniskās ķibeles.
Misters @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 09:08
es kā ieslēdzu 1BR, tā tur tikai gudri runā un runā, tad jau labāk 94.5FM klausīties. Taču 1BR ir apsteidzis Merkuru, tas jau ir progress:)
mikus @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 09:10
Ar 5-7 FM (!!) raidītājiem pa visu valsti neapsteigt Merkuru (AM Rīgā) laikam būtu noziegums. :D
Janka @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 09:31
Un joprojām paliek lielais jautājums, uz ko tas viss pasākums turas
marss @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 11:10
Janka pilnīgi pareizi saka par rtingiem. Tas programas,kuras ir pirmaja pieciniekā, reāli arī visur skan. Gan jau apakšas galā rētingi nav precīzi, jo klausītāju auditorija nepopulārajām stacijām ir vienkārši smieklīgi maza. Kārtīgā Rīgas skolā vietējam radiomezglam klausītāju būtu vairāk :). Vārdu sakot, kāda tir starpība, vai 16,vai 19 vieta, tāpat tavu staciju neviens neklausās.
Minivat @ otrdien, 2014. gada 15. jūlijā 12:34
Cik saprotu seit ir tauta , kas neko nesaprot kāds jautājums ir pacelts , un Janka , cik saprotu ,arī nav lietas kursa , pieradis klausīties tūgadiņ, tāgadiņ.
Amber @ trešdien, 2014. gada 16. jūlijā 04:16
Amber: Laikam jau te nav tā īstā vieta, kur PR savai darbavietai vai projektam bīdīt :).1br ir wannabe projekts, kurš droši var pretendēt uz LV radio sfēras jocīgākā pasākuma statusu, sākot ar mūzikas izvēli (runā, ka tur savu gaumi liek lietā radinieki) un beidzot ar darbinieku meklēšanu, zvanot uz dullo. Bet ,protams ,kamēr $ ir - skanēs.
Vinage_DJ @ trešdien, 2014. gada 16. jūlijā 15:37
Man nav nekada sakara ar PR vai ar projektu ,man vienkarsi tracina tas ka cilveki runa par to ko nesaprot !
Amber @ ceturtdien, 2014. gada 17. jūlijā 05:35
...vai arī apliek manu darba vietu. :D Kaut kā ļoti pro-1BR ieraksti visos topikos no Tevis nāk.
Janka @ ceturtdien, 2014. gada 17. jūlijā 05:53
Prasmīgi tieku ierauts ne savā tēmā, nu, niez nagi uzrakstīt...
Godātie kungi, izturēsimies ar lielāku cieņu pret dāmām nekā paši pret sevi, un Amber, lai arī satracināta, tomēr ir viena no ļoti retajām dāmām šajā forumā!
Bet Jums, Amber, savos komentāros laikam tomēr mazliet mazāk vajadzētu piesaukt intelektu, izglītotību un saprašanu, kas no Jums nemaz tā īpaši nestaro. Sāk izskatīties, ka citi Jūsuprāt vai nu neko nesaprot vai arī nemitīgi pārprot. Labāk piestrādājiet pie savas rakstu valodas, kam nākotnē nedaudz uzlabotā veidā varētu arī izdoties par Jums liecināt kā par kaut cik izglītotu personu!
73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2014. gada 17. jūlijā 07:04
Latviešu biznesmeņi klausās Latvijas Radio-1, Krievu biznesmeņi-Radio Baltkom. Un abas grupas lasa žurnālu Forbes, Tā, ka 1.Biznesa Radio neatliek laika:)