Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

New jingles for Star FM

Star FM got new jingles from ReelWorld Europe: https://soundcloud.com/reelworldeurope/new-from-reelworld-europe-star-fm-latvia

It's a re-sing of Radio 538's package.

I think it fits better to their Hot AC format, than the previous jingle package which was more AC-leaning.
wltw @ ceturtdien, 2014. gada 22. maijā 11:11
Jap, šodien pamanīju.
Labi, ka pārmaiņas, jo savādāk Stāram tā ļoti būtiski džingli nebija mainījušies kopš paša rebrendinga no Easy FM. Nu nedaudz savādāk iedziedāti, bet tā pa lielam nebija. Tagad jauni.
Kas interesanti, ka Igaunijas Stāram atkal džinglu pakete no mūsu pašu Super FM, kuri noteikti arī iedziedāti kaut kur vienā vietā.
Janka @ ceturtdien, 2014. gada 22. maijā 14:44
Labāk paklausāties dzinglus biznesa radio, tie gan māk taisīt .
Duda @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 05:02
Nesmīdini, Duda. Biznesa radio nekas neiet kopā. Džingli vēl - okei, labi, bet tad arī mūziku mērķauditorijai vajadzētu piemeklēt, nevis to Hot AC rosolu, kas tur skan - Timberleiks kopā ar oldies. Kaut ko uz Rīga Radio pusi tad jau vairāk. Reitingiem protams nelīdzēs nekas, bet, tas tik mans novērojums.
Janka @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 05:16
Janka , kādu mūziku tad tu gribetu dzirdēt ?
Duda @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 05:30
Es - nekādu, jo es šo radio neklausos. Kā jau teicu - biznesa radio mērķauditorijai, manuprāt, nepieiet tas, kas skan tur tagad. Bet, es pat īsti nezinu vai viņi paši saprot kas ir viņu mērķauditorija.
Janka @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 05:38
viņi taisa paši sev radio, bet nezina, ka netā vienkārši raidīt būtu stingri lētāk, jo auditorijas tur vispār nav :D
marss @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 06:15
Pat PIK FM laikam reitings ir lielāks, nekā Biznesa radio:D
kaspis @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 07:47
Tak viņu pat paši biznesmeņi neklausās. Tad jau LR1 vai Baltkom rādio ir vairāk klausītāju.
Alex @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 07:59
Vienkārši jūs formatu nesaprotat, jo pieraduši , pie muzikas un viss, paskataties Europa , tur identiski skam biznesa radio
Duda @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 09:19
A bez grādīgo lietošanas var domas sakopot duda ?
marss @ piektdien, 2014. gada 23. maijā 15:07
Ir vēl kāda izmaiņa Star FM ēterā. Jau kādu laiku Rīgas raidītājs neraida radiotekstu.

73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2014. gada 29. maijā 00:56
Bet RadioMerkurs AM 1485 khz arī silda gaisu, jo reklāmas tirgus viñiem vispār NAV :((. Kur RadioMerkurs dabū naudu????
Ainārs @ svētdien, 2014. gada 8. jūnijā 01:07
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums