Šis ir drīzāk jautājums lapas adminam. Kad ir gaidāms kāds lapas uzlabojums? Pilns ar nestrādājošiem linkiem,nevajadzīga-veca info, dizains kā no 80s... Sorry Elviss,bet šī lapa izskatās diezgan nožēlojami salīzinot ar citu valstu līdzīgām lapām.Ja nav pašam vēlme kaut ko darīt, tad var notirgot projektu..
es @ sestdien, 2014. gada 10. maijā 08:24
80tajos tu vēl gulēji autiņos un WWW īsti nebij tādā izskatā ... baidos ka te vairāk uz entuziasmu turās
marss @ sestdien, 2014. gada 10. maijā 09:45
šī lapa nav atjaunota kopš dzimšanas, taču ir vēl sliktākas lapas, piemēram, freefm.lv, tur vispār, ja kāds reizi mēnesī ieraksta kaut ko, tad jau tas skaitās kruti:))
gatis @ otrdien, 2014. gada 13. maijā 04:00
Manuprat seit galvenais ir saturs, neka skaista noformesana.
Alexey @ otrdien, 2014. gada 13. maijā 13:10
Tuvāko mēnešu laikā būs sākumā mazi un tad arī lieli uzlabojumi! :)
eradio.lv @ ceturtdien, 2014. gada 15. maijā 04:00
Gaidam :)
es @ ceturtdien, 2014. gada 15. maijā 04:21
es rakstīja: "... šī lapa izskatās diezgan nožēlojami salīzinot ar citu valstu līdzīgām lapām..."
Neaizstāvu šo, bet ar kurām konkrētām "citu valstu līdzīgām lapām" Jūs šo salīdzinat?
Šeit ir milzīgas "priekšrocības" - nereģistrējoties "aplikt" visu un visus, vai arī vienkārši to, ko ir vēlēšanās "aplikt", bet pēc brīža, piemēram, pārtapt par "apliekamo" un no tās pašas IP adreses turpināt "diskusiju". Tas nu gan būtu jānovērš vispirms.
gatis rakstīja: "... taču ir vēl sliktākas lapas, piemēram, freefm.lv, tur vispār, ja kāds reizi mēnesī ieraksta kaut ko, tad jau tas skaitās kruti:))"
Tātad galvenais "krutums" Jūsuprāt ir vienkārši kaut ko ierakstīt - tā tiešām šeit netrūkst! Kā tik te nav! Bet freefm.lv lapā es arī šodien atļāvos kaut ko ierakstīt: http://freefm.lv/forum/viewthread.php?thread_id=220&pid=3745#post_3745
eradio.lv rakstīja: "... lieli uzlabojumi!..."
Lai veicas! Tas tiešām ir nepieciešams!
73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2014. gada 15. maijā 16:57
Gatis !!! Neej tādās lapās kuras Tev liekas neintresantas.
princ_fm @ sestdien, 2014. gada 24. maijā 06:20
Cik skatojis http://noder.lv/radio arī nav mainijies sen radio saturs, tas laikam tāpēc, ka e-radio vispār vairs nav baigi pieprasīts.