Šodien jau dzirdamas kādas skaņas šajā frekvencē. Laiku pa laikam raidītājs izslēdzas, droši vien vēl testē. Šobrīd gan atkal klusums.
Signāla līmenis Ogrē ir kā Star FM 87,7 un kopumā nav labāks par Rīgas 106,8. Bet vertikālajā polarizācijā 92,5 skan ievērojami labāk.
Vovanich @ ceturtdien, 2014. gada 1. maijā 07:27
Dzīvoju Lielvārdē,bet tā i neesmu sapratis,kur tos raidītājus slien. Inspekcijas mājaslapā nevar, kā cilvēki, kordinātes ielikt. Figurē tikai kautkāds nosaukums stāvlaukums Dzelmes. Dzelmēs vispār nav stāvlaukumu.
Varbūt kads zin,kur tad atrodas Star FM un Radio TEV raidītāji?
Minivat @ piektdien, 2014. gada 2. maijā 02:47
Minivat, šī ir ierobežotas pieejamības informācija. pats zini, sabotāžas, terorisms, utt:)
imants @ piektdien, 2014. gada 2. maijā 03:06
Tas Radio TEV arī Bauskā ticis pie frekvences. Jāgaida, kad sāks raidīt.
misters @ piektdien, 2014. gada 2. maijā 03:17
Ja info par Dzelmēm ir patiesa, tad vienīgais, ko es tur redzu, ir mobīlo sakaru tornis ~1km aiz Dzelmēm virzienā uz Aizkraukli. 56.635467, 24.933887
Ja tā ir, tad var būt nemaz nav tik slikta apraides zona tiem "Lielvārdes" raidītājiem.
Vispār tā vēsturiski sanācis, ka reģions Lielvārde-Aizkraukle bijis tāda "nāves zona", kur komerciālas apraides faktiski nebija. Agrāk bija 101MHz Capital FM, pēc tam atnāca TOPradio, tagad vēl 2 stacijas. Civilizācija! :)
Tikai par civilizāciju tur jau ir cits jautājums...
Vienīgais ieguvums šīm stacijam ir tas, ka varbūt RDS AF funkcija strādās korekti šajā reģionā.
Vovanich @ piektdien, 2014. gada 2. maijā 04:00
Tas tornis ir Tele2 un taja nav nevienas FM raidošās antenas. Vismaz, garām braucot uz fikso, ieraudzīt nevar. Dažādu torņu jau tai rajonā saradies ka biezs, bet antenas es kautkā ieraudzīt nevaru. Tīri sportiska interese,kur tad raiditājs stāv un kada jauda? Vismaz man Lielvārdē nekāds diži spēcīgais signāls nav. Es gan ļoti labi autiņā uztveru Rīgas raidītajus un baigo jēgu no jaunajiem nejūtu. Ja jaunie raidītāji orientēti uz autobraucējiem, tagad tak visi autiņi novirzījušies uz jauno Maskavas ceļu un tur gan būtu jēga kādu raidītāju uzlikt. Nu jā,raidītāju licēji laikam palaiduši garām,ka Daugavpils šoseja tagad ir "izmirusi".
Minivat @ piektdien, 2014. gada 2. maijā 12:37
Hmm cik tam radioTev pietiks naudas ... neticu ka katrā miestā uzslies pa raidītājam ...
marss @ sestdien, 2014. gada 3. maijā 00:44
Tauta jau runā, ka Tev pēc smuka tīkla izveides gatavojas pārdot kādam pa normālu kāpostu ;)
es @ pirmdien, 2014. gada 5. maijā 08:59
Lielvārdē var bez traucējumiem Radio TEV var uztvert uz FM 106,8 Mhz. Kāpēc vajag tik daudz raidītājus?
Ainārs @ otrdien, 2014. gada 6. maijā 14:14
Kopš 3. maija jau piecas diennaktis esmu pievērsis pastiprinātu uzmanību šai frekvencei, ik pa brīdim to pārbaudot, bet nekādus testus neesmu novērojis. Ņemot vērā, ka 87,7 manā namā skan tuvu ideālam, arī 92,5 vajadzētu būt līdzīgi, ja vien tur kaut kas skanētu. Šorīt frekvencē ļoti labi skan ZIP FM no Klaipēdas.
Vladimir un Didzi, ceru uz jums, ka mīklainā raidītāju atrašanās vieta Lielvārdes novadā drīzumā tiks atšifrēta.
73!
Rolands Strautmalis @ ceturtdien, 2014. gada 8. maijā 01:42
Jā, ar to atrašanās vietu ir interesanti, pilnīgi neviens vietējasi neko nezin.Kad saku, jums tak jauna radiostacija uz 87,7MHz parādījusies, tad brīnās un saka, bet mums jau Star FM tāpat skanēja, nafig vēl viens raidītājs. Vārdu sakot, visiem ir pilnīgi pofig, ir tur kāds jauns raidītājs, vai nav. Protams, es varētu nopeilēt torņa atrašanās vietu, bet mūsdienās, GPS laikmetā, tā stulbi būtu ar ko tādu nodarboties :) Raidītāju īpašnieki un direkcija arī klusē kā partizāņi.
Minivat @ ceturtdien, 2014. gada 8. maijā 03:08
Šodien, īsi pirms 4-iem pēcpusdienā bija izslēgts raidītājs 87,7 MHz. Cik ilgi un iemeslu nezinu. Varu tikai minēt, vai tam ir kāds sakars ar 92,5, vai nav, bet 92,5 tobrīd nekas nemainījās.
73!
Rolands Strautmalis @ piektdien, 2014. gada 9. maijā 09:19
Radio TEV ir ēterā 92,5 MHz. Konstatēju 14:34 pēc Latvijas laika. Vakar vēl nebija. Skan spēcīgāk kā Star FM 87,7 MHz.
PI: 906A
PS: RadioTEV
RT: Radio_TEV_Reklama_27200022
73!
Rolands Strautmalis @ trešdien, 2014. gada 14. maijā 07:01