Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Kantri mūzikas FM radiostacija Latvijā?

Vai Latvijā būtu komerciāli izdevīgi uzturēt kantri mūzikas FM radiostaciju?
Alex @ svētdien, 2014. gada 6. aprīlī 08:21
Es domāju zinot to, ka Rīgā ir 4-5 vienādas AC stacijas, tad vienu no tām mierīgi varētu pārtaisīt par Country mūzikas staciju. Kaut kādu auditoriju jau šāda stacija paņemtu. Ārpus Rīgas gan nē, varbūt vēl tikai Bauskā, kur tas festivāls. :D
Janka @ svētdien, 2014. gada 6. aprīlī 10:00
Ja nekļūdos LR2 labu laiku gāja (mosh vēl iet) country raidījums, man domāt ar to arī pietiek ... tieši tāpat kā ar Topradio kur iet eurodance raidījums ;)
Vai tādam radio būtu panākumi, es domāju pats saproti ka 0, jo ne SpinFMs ne Latviešuradio nebija spējīgi pavilkt POPULĀRu dārziņu, kur vēl tādu nišas produktu kā coutry ...
marss @ svētdien, 2014. gada 6. aprīlī 11:43
Kantrī mīļotāji, lai rullē pie jeņķiem :D
es @ svētdien, 2014. gada 6. aprīlī 15:12
Nu Riga Radio jau kaut kā turās virs ūdens, lai arī reitingi nav nekādi.

LR2 vairs nav kantri raidījuma, jo nav pagarināts sadarbības līgums ar ASV vēstniecību, kura agrāk daļēji sponsorēja raidījumu.
imants @ pirmdien, 2014. gada 7. aprīlī 04:32
Es nesaprotu ko tur sponsorēt - 2 stundas nedēļā nospēlēt dziesmas? Tur vairāk par dīdžeja atalgojumu? Tas nebija no LR-2 štatiem? Atceros tā čaļa balsi, bet nezinu vārdu/uzvārdu.
Janka @ pirmdien, 2014. gada 7. aprīlī 09:23
Tas bij Uldis Ozoliņš. Kas attiecas uz formāta potenciālu - tas ir. Tāpat kā bija Latviešu radio par Spinu nerunājot. Šīs stacijas nobeidza nevis formāta sliktums, bet menedžmenta un mārketinga īpatnības. Tas pats LR spēlēja visu pēc kārtas - attiecīgi no katras otrās dziesmas parastam klausītājam vnk vīta ausis + pilnīga muzikālo žanru eklektika, savukārt par Spina vadību varētu uzrakstīt veselu stāstu ar nosaukumu "Kā nevajag..."
Vinage_DJ @ otrdien, 2014. gada 8. aprīlī 00:32
Es domaju ka labs butu.bet frekvences nav ,varbut kadas 2 brivas.vienigais ja slegtu 12 krievu radio.tad frekvences paraditos.
kaspic @ piektdien, 2014. gada 11. aprīlī 08:57
Latvijā ne viens neslēgts krievu stacijas, citādi tas viss var novest pie Ukrainas likteņa.

Kantri radio vajag Bauskā palaist, tā mums skaitās Latvijas Nešvila:)
imants @ sestdien, 2014. gada 12. aprīlī 06:37
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums