Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio SWH Gold (FM90.0)

Radiostacija patīkami pārsteidz. Vismaz pagaidām. mazliet atšķiras no Skonto. Salīdzinot ar Super FM, SWH Gold šķiet klausāmāks. Būs jāpievieno pie favorītiem.
gatis @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 04:25
Paklausoties, liekas līdzīgs
Lietuvas M1 Plius stacijai.
zigis @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 04:43
Kapec SWH-GOLD nav dzirdams interneta ?
Zuzik @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 06:47
Man arī tas mūzikas mix liekas labāks. Par SFM/Retro šansonu un itāļiem/francūžiem točna. Lai izdodas. Skaņa arī smuka uz 90,0.
Janka @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 06:52
Kā jau minēju citā pavedienā meklēju citu favorīta frekvenci , skontoswhrockretro mikss, pa vidu vēl ziņas (varètu vēl lv pieciest bet ne jau ru valodā) ... kārtējais nāftalīnradio .... nav pa daudz ?
marss @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 07:37
Jā, RU ziņas gan varētu izravēt.
Janka @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 08:02
@Zuzik site ir - http://80.232.162.149:8000/gold96mp3
ricis @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 08:42
Aha, es arī nesaprotu, nafig daļa reklāmu un ziņu izlaidumu ir krievu valodā. Nē, nu skaidrs, ka Latvijā ir divvalodība, par to jau nav ko diskutēt, bet, tāpat tas ir mazliet dīvaini.
Piemēram tas pats Autoradio,Europa+, PIK reklāmas ta nav latviski, tikai krieviski.
Iznāk, ka latvieši kā parasti, lien pēcpusē dažam labam:)
zigis @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 09:25
Lai buutu pirma LV radiostacija, kura apvienos visus Latvijas iedzivotaajus. Liels respects jums.
A @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 13:52
Tātad pirmā SWH Gold raidīšanas diena.
Pleiliste ir diezgan spēcīga. Programmu pagaidām nav, bet ir vismaz ziņas. Acīmredzot stacija orientēta gan uz latviešu, gan uz krievu auditoriju, kas Rīgas apraides gadījumā ir pilnīgi loģiski.
Vienīgāis, tagad sāk paradīties arī latviešu gabali, kas gan ir neloģiski ņemot vērā iepriekšējo faktu.

Rīgas robežās SFM robots visticamāk paliks aizmugurē un SWH grupai ir ļoti labas izredzes atgūt līdera poziciju starp mediju grupām. Ar Retro FM un mazākā mērā ar Skonto arī ir iespēja pacīnīties. Bet ir aizdomas, ka no tām visām pārmaiņām Skonto būs ieguvējs.

Skaņa ir palikusi no Spin FM, daudzmaz ir OK, bet manuprāt tā jāuztaisa nedaudz maigāka, jāpārskaņo nedaudz uz SWH pusi. Protams, ka Orban 8200 un Omnia One ir principiāli dažādi aparāti, bet tā pati Omnia One spēj daudz ko, spriežot pēc Retro FM. Kā etalons joprojām ir Skonto. Nezinu, kāda apstrāde viņiem ir, liekas, ka arī kaut kas no klasikas kopā ar Composite kliperi, bet viņi vēl izmanto "klasisko" signāla padeves shēmu. Ja procesors atrastos tieši blakus raidītājam, tad rezultāts būtu vēl labāks.

Kopumā sākums ir interesants, skatīsimes, kā tas attistīsies, un maija beigās redzēsim pirmo auditorijas reakciju. Neaizmirstam, ka pēc Retro FM pieredzes, reitinga sprādziena varbūtība ir ļoti maza, bet tā tomēr ir.
Vovanich @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 14:29
Neesmu gan klausījies, bet nu man klausoties piem. E+ vai kādu citu Ru staciju nav nekādu pretenziju ja izkan kāds Ru hīts. Varbūt citiem ir otrādi.. nezinu..
es @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 14:40
Vot man gan ir pretenzijas, 95% no ru hītiem ir ... nu jūs jau sapratāt.
marss @ ceturtdien, 2014. gada 13. februārī 15:24
Vienīgais, lai nesāk paši kanibalizēt savu citu turpat vilnī esošu staciju - 89,2, t.i. GOLD nevajag pārvērsties par ROCK2, protams, šo to roķīgāku ik pa brīdim iespēlēt vajag, bet ne ļoti, jo SWH Rock principā jau arī spēlē tikai klasisko roku.
Bet playliste tiešām lieliska. Kā jauna elpa pēc Super FM/Retro/Skonto. Daudzi sen nedzirdēti gabali.
Janka @ piektdien, 2014. gada 14. februārī 03:11
Vovanich, drosmīga prognoze. Shobrīd SFM grupa ir priekšā SWH grupai ar 381k:315k. No tās Spinam 12k unikālie. Atliek 303k.Tas nozīmē, ka SWH Gold ir jāsavāc 80k+. Tu tiešām tam tici? Es neesmu vēl dzirdējis (man te Dienvidindijā internets radio strīmu nevelk), tikai redzējis playlisti. Gaumīgi. Ja pēc 6 mēnešiem būs virs 25k, tas jau būs izcils rādītājs. Ja būs.
Ugis Polis @ piektdien, 2014. gada 14. februārī 07:17
Piebilde. 80k kas neklausās ne SWH, ne SWH+, ne SWH Rock. Nu ko, Tava prognoze joprojām spēkā?
Ugis Polis @ piektdien, 2014. gada 14. februārī 07:20
Ugis , labak pasaki visiem kad beigusies jusu SFM bezpredels ?!
TOPruslan @ piektdien, 2014. gada 14. februārī 13:55
Uģi, mana prognoze attiecas tikai uz Rīgas pilsētu. Dabiski, stacijai ar vienu raidītāju būs grūti savākt tos 80k, pat neunikālos, vēl ņemot vērā, ka pilsētas nomalē iekštelpās ar parasto miļņicu без плясок с бубном to grūti kvalitatīvi uztvert.

Ja runāt par to, kāds cipars reāli būs. Spin FM startā savāca 30k neunikālos, tuvāk beigām regulāri bija 22-23k. Tad SWH Gold būs ap 40-50k un vienalga tas paliks otrā desmitnieka galā. Kas tad sanāk? Nebija jēgas vispār programmu mainīt?
Vovanich @ piektdien, 2014. gada 14. februārī 15:21
Protams, ka bija. Taapat kaa bija jaamaina Latvieshu Radio, jo radio ir bizness, kam jaanes pelnja. Vai No shii aspekta Latvieshu Radio nomainja uz Sfm attaisnojaas? Jaa, jo samazinaajaas izdevumi, bet reach un share jau paarsniedz Latvieshu Radio liimeni, kas arii bija jaapieraada. Vai Gold paarsniegs SpinFm reach? Buus gruuti. 30-35k buutu loti labs raadiitaajs. Tachu cik no tiem buus unikaalie? Paredzu,ka mazaak kaa SpinFm. Paredzu, ka pirmkaart tie buus Swh klausiitaaji. Rezultaataa Swh klausiishanaas laikam buutu jaasamazinaas. Taapeec sanaak kanibaalisms. Maakslu redzu. ( kaut gan Modern Talking un Fancy to bojaa). Biznesu neredzu. Bet ...bagaats dara kaa grib, nabags kaa var.
Ugis Polis @ sestdien, 2014. gada 15. februārī 02:06
Ruslan, bezpredels ir tas ko Tu esi izdariijis ar Top radio unikaalo formaatu un draivu. Romkinu atlaidi! Superiigaako dj... Obidno...Tas ko dara Sfm ir - nothing personal, just business. A shto delatj... Relax! Aizbrauc atvalinaajumaa. Uzkraaj speekus. Noderees :)
Ugis Polis @ sestdien, 2014. gada 15. februārī 02:42
SWH Gold var klausīties, bet man personīgi joprojām topā ir vecais Europa+, nezinu kādēļ, bet patīk. Arī krievu deju gabali, tā nu tas ir.
imants @ sestdien, 2014. gada 15. februārī 05:06
Uģi, bet vai TOPradio tā laika draiva un mākslas formātā bija pietiekama biznesa daļa? Es domāju, ne vairāk, ka tagadējam SWH Gold.
Vovanich @ sestdien, 2014. gada 15. februārī 11:24
Pagaidaam vieniigaa veertiiba Gold ir burti SWH. Top saviem klausiitaajiem bija veertiiba, liidz kurai Gold meerojams loti taals celsh. Probleema ir citur. Top bija vairaak klausiitaaju un lielaaka tirgus dala kaa Radio 101, vai ne? Bija. Bet kam mēneša ienākumi bija 2-3 reizes lielāki? Radio 101. Secinājumus vari izdariit pats. Ne jau SFM , masoni vai kaads cits traucee Ruslanam. Vai manaas rokaas Top buutu bizness? Ar veco formaatu jaa. Ar jauno - nee. Bet es buushu pirmais, kas Ruslanam paspiediis roku, ja vinsh pieraadiis, ka jaunas formaats sekmees biznesu.
Ugis Polis @ svētdien, 2014. gada 16. februārī 01:23
Sausais atlikums (kā es to redzu ;)
Winners? Capitals+EHR ... mosh vēl kāds
Arī es pārprogrammēju radio, izņemot 90.0 no favorītiem :)
Losers? Droši vien Skonto&SFM&retro jo potenciālie klausītāji staigās pa šiem viļņiem ... mazā apraide varētu nedaudz spēlēt lomu. No Uģa rakstītā pasmaidīju par 101 ienākumiem, protams salīdzinot ar tagadējo biznesa? radio tie bija :D topradio raida kalbasu, pa retam pat tagad uzslēdzu ;) Baidos ka neko tur mainīt nav iespējams ;)
marss @ svētdien, 2014. gada 16. februārī 02:08
Marss, velti smaidi par 101 ienaakumiem. Tie nebija sliktaaki, kaa ir Retro shobriid. Un Retro nevajadzeetu buut miinusos. Tieshi otraadi, Retro vajadzeetu buut vienam no labaakajiem peļņas procentiem tirgū.101 nogremdeeja krediītsaistiibas un paaraak lielie izdevumi personaalam. Savukaart, kas gremdee Topu domaajiet pashi.
Kas attiecas uz winners, tad tas viennoziimiigi ir EHR un SFM grupa. Bet vieniigais reaalais zaudeetaajs ko es redzu ir pats SWH, jo mentaali tas repertuaars ir vistuvaak tieshi SWH. Bet es arii neesmu Nostradamuss. Laiks raadiis.
Ugis Polis @ svētdien, 2014. gada 16. februārī 04:00
Uģi, kādēl Super FM nevarētu sākt spēlēt kantri mūziku? šī niša latvijā ir brīva:D
gatis @ svētdien, 2014. gada 16. februārī 08:22
Tik kruti mees neesam. Bet potenciaals shai idejai ir.
Ugis Polis @ svētdien, 2014. gada 16. februārī 11:28
Uģis,tās kās man skan ētēra vākāros,klāusas auditorija 15-22 gadigas "tusovshiki"... Negrib ne viens klubs Riga un Latvija ! Un pār -> bezpredels ir tas ko Tu esi izdariijis ar Top radio unikaalo formaatu un draivu. Romkinu atlaidi! Superiigaako dj... Obidno.. " Es uzstveru šadus vardus kā prikols no Tevis :)))) Tagad par biznesu...
To ,ko mes izdarijam ar formatu,izskatas kā tas kadam nepatik ?! Bet kas notiek ? Formats ir tas pats kad bija :) Visi programi sāva vīeta un tas ir viss ! Uģis , atcereis Denisu kas strada pie Tevis ? Ar Romkinu cita fignja bija. Un protams ne viens klubs vaj citi pasakumi negrib viņu "Dance FLOOR" pirkt .Jo cilveks 4-s gadus ne kur ne strada , tikaj radio. Klubi saka "Nam takoj ne nuzhen" ko mums darit ? Teret naudu ? Tas ir biznes.
TOPruslan @ pirmdien, 2014. gada 17. februārī 08:44
Es piekrītu Uģim, Dj romkeen bija labs un talantīgs Topradio darbinieks, bet Ruslans to nenovētēja. Vēlāk Facebook.com Ruslans diemžēl Romkinu apmētāja ar dubļiem, par Romkinu tur izplatot melus. Vai normāli cilvēki šādi rīkojas?
Ainars no Mārasciema @ otrdien, 2014. gada 18. februārī 06:01
Lieliska intervija ar Šipkēvicu par visu notiekošo radio nozarē šobrīd LV:

http://lv.ejo-online.eu/2804/mediju-ekonomika/radio-swh-starp-spozam-bet-kritosam-kometam
Janka @ otrdien, 2014. gada 18. februārī 07:01
Paldies, Janka. Iedvesmojosha intervija. Nu kruts tas Polis, spriezhot peec intervijas, ja viens pats var dzekiem aiz kuriem staav iiru un skandinaavu miljardieri /SWH, StarFM/ radiit probleemas BIZNESAA. Latvija var!
Ugis Polis @ otrdien, 2014. gada 18. februārī 08:37
Uģi , tavu Super-Fm nemaz nevar salidzinat ar to SWH-gold. Es vispar nesaprotu kam patik tas stulbais radio ar ziņam kas vispar ir lidz vemšanai . Un muzons tur nekam neder . Tavs radio tiešam ir super-profesionals. Ipaši patik tavs šovs kas skan katru piektdienas un sestdienas vakaru es rakstu par šovu tauta dejo -muzons vienkarši super. Un vispar katru dienu ir patikami klausities tavu Super-fm ,tas tiešam ir SUPER . Ta turpini un neklausies citus oponentus kas raksta kaut ko stulbu. Malacis esi ists lietpratejs sava biznesa.
Beibut @ otrdien, 2014. gada 18. februārī 09:15
Ugi, tiesam tas sovs "Tauta dejo" ir SUPER! Vismaz forsas deju dziesmas un tagad aizvieto "Radio dejas" kas loti man pietruka. :)

Paldies Ugi!

P.S. Neko gan no radio biznesa nesaprotu, bet vai nevar vel kadu forsu deju muzikas sovu izveidot, papildus ikdienas programmai???
ricis @ otrdien, 2014. gada 18. februārī 09:32
...bet, Ugi, visu ko Tu dari ir Super (fm)!
neko nesaprotu @ ceturtdien, 2014. gada 20. februārī 11:48
Paklausījos SWH GOLD. Izteikšos krieviski: ПОЛНАЯ ХЕРНЯ.
Regīna @ piektdien, 2014. gada 21. februārī 16:20
Izteikšos vispārīgi- tas man ir zināms. Ja: 1) nestrādā uz ārzemēm, 2) ja godīgi maksā nodokļus; 3) ja vēlies saviem padotajiem maksām normālas/"rietumu" algas; 3) ja izej cauri vietējai birokrātijai - TAD BIZNESS TE NAV. "Biznesiņš" varbūt sanāk- ja 1)"shēmo" jeb daļēji nemaksā nodokļus; 2)ja maksā personālam latvbiski zemās algas; 3)ja kaut daļēji strādā uz ārzemēm. Tas attiecas arī uz Radio lietām. "Lielie spēlētāji" ir atklātās vai slēptas ārzemju priekšnieku meitfiliāles. "Mazie spēlētāji" radio jomā ir ne-biznesa (ambīciju vai cita biznesa "blakus" produkti) projekti. Tas tamdēļ, ka Latvijas iedzīvotāji (tostarp radio patērētāji) ir mazā skaita- jeb 1/4 no Londonas skaita, turklāt caurmērā ar 4x zemākiem ienākumiem kā Lielbritānijas galvaspilsētas cilvēkiem.
sametis @ sestdien, 2014. gada 22. februārī 05:12
Sameti, no 6 "Lielajiem" speeleetajiem mazajaa Latvijaa - LR grupas, SFM grupuas, SWH grupas, Mix grupas, Skonto un StarFm - tikai SWH un StarFm nepieder vieteejiem. Kas attiecas uz " rietumu " algaam, tad arii tur taas ir atkariibaa no stacijas ieneemumiem un proporciju zinjaa "lielie" maksaa "rietumu" algas.
Ugis Polis @ sestdien, 2014. gada 22. februārī 05:33
Regiina, kaapeec tik skarbi? Na vkus i cvet tovarishchei net :). Vai tad konkurentiem buutu labaak, ja tas buutu super-puper produkts? Maija beigaas redzeesim pirmos reitingus, bet augusta beigaas jau praktiski viss buus skaidrs.
Ugis Polis @ sestdien, 2014. gada 22. februārī 05:42
Es attiecībā uz reitingiem reti kad kļūdos:)nebūs tur reitingu. Tāpat kā SPINs bija bērnudārzs.
Regīna @ sestdien, 2014. gada 22. februārī 14:13
Kas pietrūkst pēc spina pazušanas , ir dažādIba pèdējo gadu mūzikai fm viļņos, izņemot capitalu un ehr (pleilistes uz riņķi) nav īsti ko izvēlēties, ok vēl e+ un tops, bet ka tur sāk gaudot slāviski, viss prieks pazūd ... reitingi šim brīnumam? varbūt 30k savāks ...
marss @ svētdien, 2014. gada 23. februārī 00:49
Nekas, marss, drīz LR-5 ies gaisā. Gan jau nespēlēs tikai hipsterhimnas. Jau tagad viņi palaiduši arī savu hītu kanālu - hiti.pieci.lv
Janka @ pirmdien, 2014. gada 24. februārī 04:44
Lapa: 1 2
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums