Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Par reitingu līderiem

Šodien, ieraugot pirmās SWH Gold reklāmas, ienāca prātā doma - kāpēc visi tik izmisīgi mēģina kopēt Skonto (škiet, ka SWH Gold būs jau būs kāds 4. mēģinājums), bet LR2 īsti neviens nekopē, lai gan viņi ir Nr.1, pat Super Fm grupa atteicās no Latviešu radio - dīvaini un nesaprotami.Saprotams, ka mūzikas kvalitāte LR2 ir tuvu 0, bet ja raugās no biznesa viedokļa... Any comments?
Deivids @ sestdien, 2014. gada 8. februārī 09:09
Kas vainas LR-2 mūzikas kvalitātei? Ja neskaita tos retro shlāgerus no manas omites jaunības, tap jaunais POP/Shlager ir OK. Nav jau alternatīvas LR-2, vai nu jaklausas, kā ir vai janodarbojas ar MP3 pirātismu. Skumji, ka Latviesu radio likvideja. Tas bija mans favorīts Nr1. Vai tiesam pasmaju muzikas cienitaju ir tik maz, ka nevar kvalitativu staciju uzveidot ar LV mūziku?
ricis @ sestdien, 2014. gada 8. februārī 11:41
Nez ko Ugis ieguva ar Latviesu radio likvidesanu? Vai tad SUPER FM tagad ir lielaki reitingi? Kads ir ieguvums?
ricis @ sestdien, 2014. gada 8. februārī 11:44
Nja arī pamanīju drukātā presē swhgold reklāmu un sāku domāt ... agha vēl viens skonto ! NU ko tauta tagad būs pieci skonto Rīgā! Skonto&Skontovidzeme&Retro&SFM&SWHGolds ... Visi ir neklausāmi s*di, kur skan viens(divi) diski uz riņķi, par kaut ko jaunāku un svaigāku ir jaaizmirst :(
Žēl protams ka tauta nenovērtēja Spinu, nu lūdzu būs tagad Skonto Nr.5, be happy!
Par LR2, nav man spēka ilgi izturēt to sviestu, kas tur iet, paretam iegrimstu nostaļģijā par Latviešuradio laikiem (ieliekot CD ar LV popmuzonu), kad tiešām Latviešu mūzika piedzīvoja ziedu laikus, ballītes gāja uz urrā ... kā teica kāds klasiķis, visas pasakas sākas ar Reiz bija ...
Kopsavilkumā sausais atlikums, lubit nash narod vsekoe gov.., un Rīgā FMā rullēs častuškas un Skonto, pa retam EHRs ar saviem 40 hītiem uz riņķi !
marss @ sestdien, 2014. gada 8. februārī 13:48
Nevaru saprast, kāpēc šeit daži liek Skonto vienā rindā ar SFM un Retro FM un neliek šajā rindā, piemēram Avtoradio.

Skonto ir līderis, tāpēc ka taisa savu programmu, kura atbilst vietai un laikam. Rīgā ir vēl dažas stacijas, kas darbojas pēc tāda paša principa, un, dabiski, atrodas pirmajā desmitniekā jau ilgu laiku (SWH, StarFM, tagad arī TOPradio).

Pārējie ("kopētāji") vai nu kaut ko dara, bet īsti nezin, kāpēc viņi to dara (SFM), vai nu meklē vieglus ceļus (Avtoradio, Retro FM).

Kurā kategorijā nokļūs SWH Gold, to mēs noteiksim pēc ētera satura un auditorijas reakcijas. Pagaidām te nav ko komentēt.

Valsts radio grupa vispār atrodas atsevišķā līgā, gan absolūts līderis LR2, gan līderis starp krievu stacijām LR4 (auditorija 50+, bet tomēr). Un kopēt tos mēģinās tikai tas, kurš nedraudzējas ar galvu. Tur ir cits mērogs pēc budžeta un pēc darba apjoma.

Tagad LV pop mūzikas niša it kā brīva, bet Polis pareizi minēja savā intervijā, ka Eirovīzijas rezultāti paši visu pasaka. Līmenis ir ļoti zems, un kad tas uzlabosies, neviens nezin. Protams, radio kaut kadā veidā var to veicināt, bet pašam radio arī kaut kā jāizdzīvo.
Vovanich @ svētdien, 2014. gada 9. februārī 07:34
Kas tiesi LV POP muzika ir zema limeni? Musu muziki vairs neprot radit kvalitativus darbus? Kautka es personigi neesmu pamanijis, ka LV muzika butu slikta vai neklausama. Paslaik man favorits ir "Dzintara dziesmas" pa LR-2. Kas vispar ir merkauditorija LV muzikai? Tak nejau pensionari.
ricijs @ svētdien, 2014. gada 9. februārī 14:40
Aizmirsāt pieminēt Kurzemes radio, kas arī savu formātu pamainīja ala Skonto pirms neilga laika. Tātad nu jau būs 5 (ja neskaita Skonto2) :))). Kautkur iepriekš viens no foruma rakstājiem minēja, ka Skonto panākumu atslēga ir "mājās sajūta". Mūzika jau sen vairs nav tas galvenais ,kādēļ cilvēki klausās vai neklausās radio. Love is the answer! :)
vintage_dj @ svētdien, 2014. gada 9. februārī 14:41
Ricis Latviešu radio & LR2 bij pavisam dažādas lietas, atceros ka pirmā aptauja Latviešu radio webā bij, vai mums vajag šļāgerus, uz ko 75% atbildēja nē ...
Jā vintage_dj, pareizi 6 skonto ...
Nu nez nez es klausos mūziku ...
marss @ svētdien, 2014. gada 9. februārī 15:00
Nu pietiek jau ar LR-2 slageriem. Domaju, ka tiesi LV POP stacija ir vajadziga! Ar dziviem DJ. Muzikas Topi un dazadi raidijumi par LV POP.
ricijs @ svētdien, 2014. gada 9. februārī 15:19
Pagājušajā vasarā biju Kurzemēs pusē, paklausījos to Kurzemes Radio, rodās priekšststs kā par tipisko reģionālo staciju, ar formātu, kas bija dažām Rīgas stacijām 10-15 gadus atpakaļ - visskautkas vienā kaudzē, pat Bermudu Divstura Rajončiku izdevās noķert :D
Vovanich @ svētdien, 2014. gada 9. februārī 16:02
No kurienes raida "Kurzemes radio" 106.4 MHz? Klausities var, bet neka ipasa. Plailiste tada pati ka visam stacijam - retro + kautkas no jaunajiem hitiem :)

P.S. Vismaz stacija ar dziviem DJ.
ricis @ pirmdien, 2014. gada 10. februārī 00:47
ricis ja nekļūdos no vecām psrs antenām Upīškalnā : http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Upiskalna-tornis/206500
marss @ pirmdien, 2014. gada 10. februārī 01:08
Kas vel no turienes raida? LR-1 91.1 MHz un LR-2 106.7 MHz ari no turienes nak? Kadas jaudas tur ir? Pamaniju, ka signals pa juru pari nak lidz vidzemei. Tad siem lielas jaudas vai kas pa lietu?
ricis @ pirmdien, 2014. gada 10. februārī 04:15
Ceru, ka par "ateju" no tēmas man, grēciniekam, piedos tie, kas ļoti interesējas par reitingu līderiem. Es tikai atbildēšu Ričardam.

1) no turienes vēl raida Super FM 103,2 MHz, Star FM 103,8 MHz un EHR 107,4 MHz, laikam arī Radio Skonto Kurzeme 96,9 MHz (varbūt kāds var pēdējo apstiprināt?)

2) LR-1 91,1 MHz un LR-2 106,7 MHz no turienes nenāk, tie nāk pavisam no citas Kurzemes daļas - no Dundagas novada. No turienes nenāk pat LR Kuldīgas raidītāju signāli, arī SWH un LKR

3) Kurzemes Radio 106,4 tiešām ir ļoti pieklājīga jauda - 11,5 kW jeb 40,6 dBW ERP

4) Lieta tāda, ka no Dundagas līdz Mazsalacai tiešām signāla izplatību veicina Rīgas jūras līcis, jo lielākā daļa ceļa ir pa ūdens virsmu

73!
Rolands Strautmalis @ pirmdien, 2014. gada 10. februārī 06:14
Par jaudām nemācēšu neko pateikt, tikai ka 106.4 ir man domāt jaudīgākais raideklis Kuldīgā un vispār kurzemē
91.1 & 106.7 būs Dundagas
marss @ pirmdien, 2014. gada 10. februārī 06:28
Katra ziņā, es paredzu labus panākumus SWH Gold, kuri noteikti ies šo `mājīguma un sirnsnības` sajūtu ceļu.Jo kāds ir lielāko daļu cilvēku mērķis, kāpēc viņi klausās radio? Tās ir emocijas - pozitīvu emociju gūšana, kas pie mūsu aizvien straujās ikdienas, cilvēkiem trūkst. Un ja radio otrā galā tu jūti to dzīvo cilvēku, tā jau ir radio panākumu atslēga.Kāda jēga klausīties robotu stacijas? Tikpat labi var uzlikt Spotify vai tml servisu...
Deivids @ pirmdien, 2014. gada 10. februārī 07:20
Paldies Roland!
ricis @ pirmdien, 2014. gada 10. februārī 09:06
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums