Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio traģēdijas dēļ Zolitūdē

Sveiki!

Visu pirms, vēlos izteikt līdzjūtību, ja kādam no šī foruma aktīvajiem rakstītājiem šajā lielajā nelaimē zudis kāds no tuvajiem un mīļajiem.

Esmu pamanījis, ka ļoti daudz radiostacijas pārgājušas uz daudz "vieglāku" mūziku, kas ir patīkams žests, jo, nu negribās neko aktīvu arī klausīties šobrīd. Star FM sēru dienās netranlēs arī reklāmas pauzes. EHR un Super FM grupa gan ir pa vecam, bet varbūt arī tur kāds to playlisti datoros nedēļas nogalē pamainīs.
Janka @ piektdien, 2013. gada 22. novembrī 13:17
i i, no rīta vēl dzirdēju par kaut kāda kluba atvēršanas pasācienu Capitalā, bet vakarā jau nebija nekāda info, Spins atcēlis piektdienas deju programmu, stars arī pamainījies ... nu jā ļoti skarbi, un galvenais tik stulbi ka prātā neliekas ...
marss @ piektdien, 2013. gada 22. novembrī 13:52
MTG grupa šodien paziņoja, ka uz trim dienām pārtrauc reklāmas rādīšanu tv, tā kā Star FM arī ietilpst šajā grupā, arī tur reklāmas nebūs.

Topradio arī viss pa vecam. Savukārt Europa+ gan izklausās "lēnāks".
elvis @ piektdien, 2013. gada 22. novembrī 14:39
Mix Media Group stacijās arī skan tikai lēnās dziesmas, ēterā netiek atskanotas reklāmas
Elvis @ sestdien, 2013. gada 23. novembrī 01:36
Jāsaka,ka arī ikdienā ļoti gribētos kādu relax music radio, kur 24/7 skanētu kas mierīgs. Rīgā ir tik daudz staciju, kur mūzikas stili pārklājas, bet tāda relax tipa radio nav.Kaut vai Super Fm varēja nevis skriet pakaļ Skonto un Retro, bet izdomāt ko oriģinālu...
es @ sestdien, 2013. gada 23. novembrī 04:21
bija jau kādu laiciņu pirms stara easy fm bet neaizgāja ;) principā pa lielam tas pats skonto vien ir ;)
marss @ sestdien, 2013. gada 23. novembrī 06:08
Radio Rīga atskaņo relax tipa mūziku.
Es @ sestdien, 2013. gada 23. novembrī 10:21
Es polnostju s toboj soglasen, inogda prijatno poslushatj muziku iz ih playlista.
Alexey @ svētdien, 2013. gada 24. novembrī 01:01
Reklāmas SWH un Skonto ēterā šajās dienās...nu kā nav kauna???
Egons @ svētdien, 2013. gada 24. novembrī 05:41
elvis , nu nevajag tagad braukt ar traktoru visiem. Ktraj stacijaj professionala sistema. Un šo sistemu tik atri nevar izmainit. Tapec demžel ka ir,ta ir. Es atcel visus deju programas ,kā ari izklaides konkursu. Visus radio šovus noņemam no ētēra. Bet tas viss nav tik viegli samainit.
TOPruslan @ svētdien, 2013. gada 24. novembrī 09:08
EHR un SFM izskatās, ka vispār laiž ierasto programmu, vismaz piektdien PARTY SERVICE skanēja joprojām, par sestdienu nezinu.
Janka @ svētdien, 2013. gada 24. novembrī 09:40
Kā ir tā ir ..."malači",Īsti profesionāļi:( EHR viss kā parasti, Capital FM arī + reklāmas visādas "Jūsu priekam". SWH jautras dziesmas visu dienu šodien. Skonto visādas erotiskie gabali (Aerosmith - Crazy , Tu saviļņoji mani utt). Eh...pievienojos Egonam - kā nav kauna???
Māris @ svētdien, 2013. gada 24. novembrī 09:58
nezinu kā jūs bet šodien jau radio meklēju kaut ko biku jautrāku ... TV3 arī ik pēc 15 min griež 2 klipiņus, jāsaka apnīk ...
marss @ svētdien, 2013. gada 24. novembrī 10:14
SFM, EHR, un KHR skan viss gluži ka nekas vispar nav noticis ,citiem vardiem sakot gluži ka no citas Valstis tie raida .Ipaši vakar vakara bija smiekligi dzirdet to ko atskaņo KHR -dziesmas ar humora vardiem piemeram U NAS VSJO PUČKOM -KRASIVAJA DEVČONKA S PRIKOĻNIM ČUVAČKOM ! Pec šim dziesmam var saprast tikai vienu ka kompanijas saimniekiem pilnigi vienalga kas notiek apkart ja pie viņiem viss OK !
Zuzik @ pirmdien, 2013. gada 25. novembrī 06:47
Tas tikai vēlreiz pierāda tikai to, cik ļoti nederīga "automatizācijas" stacija ir gatava šādām ārkārtas situācijām. Sorry, bet cilvēku neviens radio aizstāt nespēj. Es gan teikšu, ka mani šāds SFM gājiens nepārsteidz, kaut ko tādu arī gaidīju.
Visa cieņa pārējiem tirgus spēlētājiem, kuri pat neraida reklāmas, nemaz nerunājot par mūzikas izvēli.
Janka @ pirmdien, 2013. gada 25. novembrī 07:42
Un Fredis shodien ...nozheelojami! swh, liekas iet uz grunti aatraak, kaa vareeja gaidiit . es klientu vietaa padomaatu vai tur veerts reklameeties un bojaat savu imidzhu
Striipa @ pirmdien, 2013. gada 25. novembrī 10:11
Interesanti vai arī bija radiostacijas, kas šodien, 25.novembrī, pl 10:00 neievēroja klusuma brīdi?
taalais @ pirmdien, 2013. gada 25. novembrī 11:45
BBC
BBC @ pirmdien, 2013. gada 25. novembrī 17:42
Taalais , ne tikaj BBC ! TOPradio ari....
Veči ! Bēidzet rāudat. Slezami gorju ne pomožeš. Nu jā ,tas šausmas Maksima mūms vīsiem tagad pie sirds. Bet, ko Jūs vīsi vārat tagad izdarit ? Beregite sebja,laj Dievs ar jums !!!
TOPruslan @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 00:35
TOPruslan => seit runa ir par cienjas izradishanu, a "kto i chem i kak pomozhet/nepomozhet" - lai paliek uz katra sirdsapzinjas,- ja reiz esi ieliidis masu medijos, tad izraadi solidaritaati nevis vipendrjozhu, ar to reitingus nepacelsi! Lai miers ar tevi!
peace @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 04:09
Bet Topradio var saprast. Viņam 100% viss kontents sastāv no deju gabaliem. tad jau jāizslēdz raidītājs vispār ārā.
Elvis @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 05:12
šoreiz piekritīšu Ruslanam, pietiks gausties, dzīvojam un ceram uz nākotni!
marss @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 05:29
bet nu 3 minutes klusuma jau vareja ielikt tapatas ari jocigi swh grupa klusej bet spins mochija fuj a par bbc tur jau tiek nemts signals no satelita
bu bu @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 05:49
SFM/EHR gods kas gods, playlistē ir 3min. iztrūkums, tātad klusuma brīdis noteikti bija (pats nedzirdēju). Man fonā darbā skanēja Stārs un ēterā visas 3 minūtes bija klusums, pēc kā aizgāja dziesma. LR stacijām bija metronoma tikšķi. Par pārējiem no info.
Janka @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 06:23
LAtvijas Radio-2 spēlē pašreiz lēnu mūziku. Bet interneta portāli tvnet.delfi,apollo aktīvi ziņo par Maximu, kas jauns
Ainārs @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 08:12
Janka, kas tad nu, esi sācis klausīties Star FM? kādreiz tak teici, ka tur viens un tas pats skan. laikam darba kolēģi piespieda klausīties:))
misters @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 09:00
Joprojām skan tas pats.
Janka @ otrdien, 2013. gada 26. novembrī 12:06
RETRO jau piektiedien izņēma visas izklaides programmas un atstāja tikai "ne jautru" mūziku +ziņas. Kopš sestdienas trīs dienas tika izņemta visa reklāma. Pirmdien 10 no rīta - klusuma minūte. Nesaprotu, kā varēja citādāk.
Regīna @ ceturtdien, 2013. gada 28. novembrī 09:56
Регина, Ваш пост похож на хвастовство! Может стоило хотя бы поскромней рассказать о Вашем солидарном Ретро фм...
Народный арТист @ sestdien, 2013. gada 30. novembrī 14:19
Мой пост похож на информацию и ни на что больше. С уважением.
Регина @ pirmdien, 2013. gada 2. decembrī 09:31
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums