Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio 7

Sveiki visiem. Kadas ir juusu domas par jauizveidoto Radio7? Es personigi to radio paklausities nevaru, formats ir paredzets absolutiem melomaniem nevis parastam radioklausitajam. Liekas ka kopets vecais 101 kurs nospraga. Kas attiecas uz skanjas kvalitati, tad vismaz FMa ir pilnigas auzas, nu jau mono rezimaa. Apraide ari vareja mierigi but lielaka. Starpcitu vai kads vispar ir dzirdejis kadu Rju dzivaja etera?
Es @ pirmdien, 2013. gada 28. oktobrī 12:59
Un? Vispār šitās tēmas te visu laiku tiek maltas pa apli uz pāri ar aināra garadarbiem.
perfekta diena @ pirmdien, 2013. gada 28. oktobrī 19:22
Lai jau ņemās, ja pašiem ir entuziasms un resursi tādai nodarbei. Nav jau obligāti viņus jāklausās, ja nepatīk.
77 @ otrdien, 2013. gada 29. oktobrī 05:59
ieslēdzu pēc inerces to radio, bet kad pārtapa par radio7 vairs kautkā neskan, slikts signāls palicis ,stereo man ar vairs nav. Bet ir tak stacijas kuras var klausīties, tākā nav ko satraukties visa Rīga nāk te iekšā.
siguldietis @ otrdien, 2013. gada 29. oktobrī 08:55
Ja runājot par signālu tad tas viņiem tiešām ir vārgs.
carlos3 @ otrdien, 2013. gada 29. oktobrī 09:45
Man personīgi tagad patīk Biznesa rādio,labprāt klausos.
mixer @ otrdien, 2013. gada 29. oktobrī 12:28
a uz ko tas biznesa radio turas ? tieši tas pats jautājums par radio 7 ...
marss @ otrdien, 2013. gada 29. oktobrī 13:38
biznesa rādio turās uz biznesmeņiem, kas klausās biznesa radio, bet radio7 turās uz entuzismu.
zentis @ trešdien, 2013. gada 30. oktobrī 05:32
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums