Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Radio Skonto Vidzeme biežāk neskan,nekā skan

Kādēļ regulāri radio Skonto-Vidzeme Rīgā (FM 103.2) ir klusums? vai tiešām nevarēja šo mēnešu laikā novērst visas nepilnības?
Laikam viņiem vajadzēja dabūt tikai frekvenci, lai kāds cits to neiegūst.
Protams, teiksiet, ka var klausīties 107.2, bet, ja jau viņiem norādīts 102,3, tad nafig tur nekas neskan.
elvis @ trešdien, 2013. gada 21. augustā 08:06
Tpu, sajaucu, domāju 102.3:)
elvis @ trešdien, 2013. gada 21. augustā 08:06
Piekrītu, vajadzētu anulēt un piešķirt kaut vai PIECI, vai kādam citam medijam, kas grib kaut ko veidot tepat un neretranslēt Moskvu. Un jā, nemainīt arī koncepciju pirms darbības uzsākšanas. Bet probably won't gonna happen.
Janka @ trešdien, 2013. gada 21. augustā 09:53
Nevajag vispar nekas retranslet. Tas boja musu tirgu
TOPruslan @ trešdien, 2013. gada 21. augustā 11:21
Top-Ruslan ,tu nemaz nepaskaidro kapec boja tirgu tie kas retransle ? patiesiba tu baidies ka tie boja vienigi tavas kabatas un drizuma tie bus iztukšoti ,tieši par to tu uztraucies visvairak un pedejo laiku tu man atgadini onkuliti-Skrudžu no Disneja-multenes, jo viņš ari uztraucas tikai par savam kabatam . Ja tev tas rup-tad iesaku tev nomainit profesiju un but par nekustamo-ipašumu firmas vaditaju -vienalga par kadu no firmam Riga jo tas ir daudz. Bet vienu teikšu gan . Tie kas kaut ko retransle -ari ir vislabakie ,jo parejie kas neko netransle-SEN RAŽOTI ATKRITUMIEM UN NEKAM CITIEM Paskatities paši uz šim milišiem LR-4,SWH+/RADIO-PIK -sen vieta miskaste un nekur citur . Tu savu TOP-radio-sauc par avto-radio-bei istais AVTO-RADIO-daudz labak un profesionalak par tavejo-jo tas domats NOPIETNA VECUMA CILVEKIEM-bet tavs kam ????????-školotam un nevienam citam ,jo tavie raidijumi vienkarši neprofesionalie un krit pa nervam stulbie jociņi-TIPA JA NE DOSTIG ORGAZMA . Tapec tev vienkarši skauž profesionali kas nedarbojas pie tevis
Beibut @ ceturtdien, 2013. gada 22. augustā 08:37
Te ir cita problēma. vietejiem ir pašiem jārada produkcija uz vietas, kas nozīmē ieguldīt līdzekļus, savukārt retranslētajīem radio viss ir jau gatavs, ieliec tikai vietējās reklāmas, un ar stundas nobīdi (laika starpība ar Maskavu) laid ēterā.
runājot par PIK FM, viņi jau n-tos gadus reitingos ir apakšā, bet joprojām spītīgi turās:)
Gatis @ ceturtdien, 2013. gada 22. augustā 09:57
Beibut ,tu man nestasti ne ko ! ej pats strada kur tu gribi. Savus starpjoru radio tu vari klausities cik tev gribas. TOPradio viena no labakiem un professionalakiem radio tirgu produktiem. Xochu tebja obradovatj , skolnieki klausas to ,ko vini grib.
"TOP-radio-sauc par avto-radio-bei" - Tu vecajs palaid garam kaud ko.... Man tada tema viss labak gaja 2007 lidz 2010 gada kamer dibinaju tiklu. Kapec un kas - ne budem ! Klausies savo Auto vaj kastur bija...Retro radio un DOSTIGAJ ORGAZM vruchnuju ,raz babi ne dajut.
TOPruslan @ piektdien, 2013. gada 23. augustā 11:31
Protams es ka klausijos lidz šim ,ta ari turpmak klausišos AUTORADIO un RETRO-FM ,tapec neraksti ka Nevajag vispar nekas retranslet -tieši tas mani sadusmoja ,bet par parejo kur tu strada un ko darisi man nospļauties . Un ari nesaki ka nebus šeit ne RADIO-RECORD vai DI-FM -atkal teikšu kas zin-varbut drizuma kads atradisies kurš tiešam bus spejigs palaist kaut vienu no šim vai citiem stacijam .Un ja runajam par tirgu -kas zin kurš tad bus pirmaja vieta un kurš pedeja ,jo visiem patik ne tikai jaunas mantas bet ari jaunas radio stacijas . Bet ja tu vienmer raksti ka esi par vietejo tirgu -tad iesaku tev palaist kaut daži raidijumi latviešu valoda-tad varesi sevi saukt par tiri vietejo produktu . Jo pagaidam ka ir ta ari ir .
Beibut @ sestdien, 2013. gada 24. augustā 07:34
Beibut , tu man nestasti tadas muljtibas. Ja nezini ne ko,tikaj stasti savas domas. Beidz sapnjot. Par cito vispar negribu runat.
TOPruslan @ sestdien, 2013. gada 24. augustā 12:39
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums