Vasara strauji atdziest, atgriezīsies arī kaut kādas aktivitātes šajā forumā...:) Man mieru joprojām neliek tas radio, uz 101 FM, kas iepriekš bija hipsterīgs, tad vienkārši pa riņķi laida mūziku, tad, 10.jūnijā sāka jaunu dzīvi ar iepriekšējo Žigatu, Valteru no Putnu Balles un Volfa kundzi, kuras vīram un citiem DJ cik tur ilgi naudiņa nebija maksāta... Pēc mēneša arī šie noplauka, Volfa kundze pateica, ka materiālu pretenziju neesot, bet solidaritātes pēc... Toties palika ziņu lasītāji. Sākumā likās, viņi kā tādi streiklauži, tomēr to fišku pamazām saprotu, radio kļuvis ļoti interesants tieši ar analītiskajiem raidījumiem, intervijām. Nekad neklausos LR1, bet šis nesāk veidoties kā valsts radio konkurents?!...:) Tur pat Velta Puriņa, mediju veterāne novākta, intervē baņķierus un sanāk tā neko:)Tēmas dienas garumā aktuālas, plašs spektrs. Nepiekrītu, kā citā tēmā kās rakstīja, ka tikai gaušanās. Par muzikālo formātu: ir palicis pamats no iepriekšējās stacijas, mīnuss, ka pietrūkst hipsterīgu jaunu gabalu no Grēviņa, Reitera, pluss, ka tomēr kopumā formāts ir reti sakarīgs un sabalansēts: gan britpops, gan 90to gadu hiti, LV mūzika, šis tas no pēdējo gadu mūzikas, patīk! Es būtu priecīgs par šādu staciju kā ilglaicīgu projektu, bet te reklāma neskan vispār. Vai arī tā Velta un Co. tāpat kā Volfs un Co. stacijā strādā bez maksas?...:) Kāds tam Pleskavas vai kādam tur krievam, kurš staciju nopirka, no tā rezons? Kur te bizness? Varbūt Poļa k-gam, Ruslanam, vēl kādam ir kāda ideja, ar ko rēķināties turpmāk?!
n-dy @ pirmdien, 2013. gada 12. augustā 15:44
Nja kāds tam jaunam īpašniekam rezons no tā visa nezinu ... reklāmas neskan, znachit nepelna,bet vienkārši dod pa mīnusiem ... formāts - LR1+, jāsaka nav mans jo pārsvarā pa dienu klausos mūzikas radio (tāpat problēmu pietiek ;)
Ideja - tiek gatavots kāds RU projekts? Šis izgāžās, un hops ru radio :)
marss @ otrdien, 2013. gada 13. augustā 00:21
Es kā klausijos Europa+ un Rīga radio, tā arī turpinu klausīties. A radio 101 vietā drīz būs DFM :D(jo Jumor/Retro/Europa+/Ruskaja radio/autoradio jau ir).
Ivo @ otrdien, 2013. gada 13. augustā 04:19
Piekrītu n-dy! Man ar šis radio ir vienmēr konkrēti besījis ar Volfa atrasts-pazudis utt. nekur nezināmās mūzikas meklētāju fanu klubam. Tagad 101 IR palicis inteterants. Pat man las pa politiku neinteresējas, uzslēdzot radio ir par ko paklausīties. Tiešām ļotoi interesanti un tas kad katru stundu kaut kas mainās.. pat vakaros un brīvdienās. Es domāju ka reklāmas tikai sekos, ja būs pacietība. Jo šitāds projekts galu galā privāti latviešu mēlē nav! Man liekas ka tur ir ko rakt.., tikai vajag turpināt ;)
eves @ otrdien, 2013. gada 13. augustā 12:52
Ivo , tebe vsjo ne xvataet blin cego to. Tjanet na russkie stancii navernoe. Ne budet tut DFM i Record tozhe ne budet !!!
Poverj :) Xvatit mechtatj. Rinok ne viderzhit boljshe igrakov. To chto estj do 10-oj pozicii ,eto igraki. Vsjo ostaljnoe nagrevanie vozduxa. Zabudj mechtatj i vkljuci TOPradio ili chto to,chto tut delajut. n-dy , ne znjaju komu nado zanimatjsa mazoxizmom. Povtorju skazannoe ne tak davno " Na rinke ostanetsja siljnejshij igrok ili neskoljko. Ostaljnie budut tratitj denjgi i gretj vozdux.
TOPruslan @ otrdien, 2013. gada 13. augustā 13:26
Topruslan, kad Bauskā sāks skanēt Topradio FM 96.5?
Gatis @ trešdien, 2013. gada 14. augustā 04:42
Tikmēr rusofobija attiecībā pret 101 frekvenci turpinās... Rīgā pietrūkst tikai Radio Šanson! :DDDDDDDDDDDDDD
Vovanich @ trešdien, 2013. gada 14. augustā 17:32
Nedod viņiem idejas, Vovanich! :D
Janka @ ceturtdien, 2013. gada 15. augustā 00:48
šanson101 :D hipsteri man liekas šis būtu bomba :D
marss @ ceturtdien, 2013. gada 15. augustā 04:10
šanson var klausīties tikai, ja esi zem grādiem, turklāt konkurents būtu avtoradio:D
Ivo @ ceturtdien, 2013. gada 15. augustā 04:29
Krievu "šanson" ir tas pats mūzikas formāts, ko spēlē LR2, tikai citā valodā. Tie, kas te smejas par 101, vienkārši nesaprot, ka Open radio NEKAD nekļūs par krievu staciju. Open radio tagad uz mūžu būs latviešu staciju konkurents. Reklāma tur arī drīz būs. JAU ir? tikai netradicionālā veidā.
Open @ ceturtdien, 2013. gada 15. augustā 12:33
Biznesa modelis tur nav nekāds. Formāts mainās nepārtrukti.Darbinieki ar katru mēnesi citi . Nav pat jēgas te izplūst garos memuāros.
artis @ piektdien, 2013. gada 16. augustā 03:23
arti, neņemot vērā kontekstu vienmēr var izplūst memuāros. Tas, ka darbinieki mainījās noteikti nebija aiz menedžementa nezināšanas ko darīt. Vienkārši ar radošajiem cilvēkiem ir kā ar bitēm. Konkrētais ieturētais virziens (vien dienas vidum kvalitāte jāuzlabo) ir diezgan mērķtiecīgs solis biznesa auditorijas virzienā. Muzikāli man ši stacija kļuvusi stipri garlaicīgāka, tomēr nākas atzīt, ka informācija diezgan bieži ir ļoti saturīga. Tur ir ko rakt un lai šim, kā jebkuram citam vietējam produktam, veiksmes konkurences cīņā!
dipols @ piektdien, 2013. gada 16. augustā 04:45
А это радио только в Риге?
яяяя @ sestdien, 2013. gada 17. augustā 00:56
Рига
Лиепая
Цесис
Валмиера
Смилтене
Лимбажи
open @ otrdien, 2013. gada 10. septembrī 03:06
1br.lv
1br.lv @ piektdien, 2013. gada 20. septembrī 05:52