Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Topradio un Super FM raidītāja gļuki

Kad beidzot tiks savests kārtībā Topradio raidītājs Cēsīs 100.9? Vakaros ap 23:00 uzslēdzu un dzirdu ka skaņa skan raustīdamās ar trokšniem pa starbu. Tāpat apnicis ka Super FM raidītājs Mazsalacā 90.3 skan ar pārtraukumiem. Piemēram skan dziesma un dziesmas vidū pēkšņi klusums un pec klusuma noskan džingls un skan nākamā dziesma. Citreiz pēc reklāmas kad jāskan nākamajai dziesmai ir klusums līdz nākamajai reklāmas pauzei. Tātad pauzes ap 2-4 minūšu garas. kas tas pa sviestu vai tad visiem vienalga kas skan ēterā un neviens nesūdzas? Absurds totāls!!!!
ricis @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 05:24
Tas ir Lattelcom inets
Juris @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 06:51
Internets buferojas? Nebūtu nekāds brīnums. Valmieras radio ar bija tādas problēmas ar netu.
ricis @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 06:59
EHR tak netiek strīmots, nets vnk tiek izmantots lai sakačātu dziesmas, reklāmas, džinglus utt., un tad tos atspēlētu jau playlistē, kas tiek likta kopā Elijas ielā. Nu vismaz man liekas, ka tā viņiem tā sistēma strādā. Uģis protams varēs pateikt precīzāk.
Janka @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 07:07
Super FM tak ir SIA latviešu radio, vai tad viņi kopīgi ar EHR visu veido?
ricis @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 07:11
:D Super FM grupā ietilpt gan EHR, gan Super FM, gan KHR. Visiem vienādi veidošanas principi.
Janka @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 07:55
"vai tad visiem vienalga kas skan ēterā un neviens nesūdzas?"

Ja runājam par Topradio un Super FM, tad jā. Ir vienalga.
Bonifācijs Paulāns @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 10:39
Man par Topradio ar vienalga vienkārši pastāstu savus novērojumus. Super FM man personīgi ir svarīgi lai kvalitatīvi varētu klausīties.
ricis @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 11:07
Ha ! Paldies par info. Man veselo nedelju bombarde par šo te ,kas tur kaut ko neskan. Bet demžel nebijā laika braukt tur. Var but silpera pakit karstak vaj kaut ko ar ventelaciju notiks... Labi,redzesim kas tur .... Paldies
TOPruslan @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 11:27
Boņuk, tev neviens neprasa
es parast nepīpēj @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 11:48
100,9 raidītājam tādas pašas problēmas ir bijušas arī zem iepriekšējā radio nosaukuma!
eves @ trešdien, 2013. gada 29. maijā 14:14
Man arī neviens neprasa, bet vienalga es izsakos... kādu laiku jau LV raidstacijās vairs nevaru atrast mūziku no kuras skudriņas tek pāri kauliem (relaksēties var LR3 "Klasikā"), mana mūzika jāmeklē tīklā nevis raidviļņos. Kas attiecas uz aktuālajiem pop-topiem, tad youtubē noskatos kompilācijas - un skaidra situācija populārākajā galā...
raitis_sametis @ ceturtdien, 2013. gada 30. maijā 08:54
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums