Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Two auto manufacturers have plans to drop AM/FM radio from their dashboards.

GM un FORDs, kaadas bus domas?
radio @ otrdien, 2013. gada 12. martā 11:26
Pirmkārt drošu avotu studijā
Otrkārt - šeit valoda ir LV !
Treškārt - pat ja tā ir taisnība, būs vēl viena lieliska iespēja izvēlēties citu marku auto
marss @ otrdien, 2013. gada 12. martā 13:03
varbut seit? http://ericrhoads.blogs.com/ink_tank/2013/03/a-cold-harsh-reality-for-radio.html
vital @ otrdien, 2013. gada 12. martā 14:37
Nez, tiešām ir vēl kāds, kas mašīnā klausās AM?
ggg @ trešdien, 2013. gada 13. martā 03:14
šeit runa cik noprotu iet arī par FMu ...
marss @ trešdien, 2013. gada 13. martā 03:37
Fufels ! Vissur Pasaule strada FM raiditai .
TOPruslan @ trešdien, 2013. gada 13. martā 13:20
>> Otrkārt - šeit valoda ir LV !

Šo tu varētu iestāstīt tiem subjektiem, kas neprot lietot diakritiskās zīmēs vai vispār raksta kaut kādā austrumu svešvalodā. :D
Bonifācijs Paulāns @ ceturtdien, 2013. gada 14. martā 10:35
Nebūs tāda FMa pēc 5 - 10 gadiem točna! Interneta tehnoloģijas uzvarēs..
eves @ piektdien, 2013. gada 22. martā 03:36
Palasiet kādas tehnoloģijas tiek izmantotas jaunajos autiņos! Primāri visur ir internets, līdz ar to i-radio un visas ar tām saistītās lietas :)
eves @ piektdien, 2013. gada 22. martā 03:38
Kā arī ir nopērkami parasti virtuve rādžiņi ar wifi kur var visu pasauli klausītiem.
ricis @ piektdien, 2013. gada 22. martā 06:34
Nevajag pat datoru ieslēgt lai savu mīļāko staciju paklausītos :)

Gan jau nākotnē būs arī kabatas rādžiņi ar sim kartes ielikšanas iespēju jai var brīvā dabā klausīties neta radio :)
ricis @ piektdien, 2013. gada 22. martā 06:36
Sorry FM entuziasti, bet pārmaiņas sāksies ar brīdi, kad būs pieejams stabils 4G pārklājums... Cik zināms tad jau ar 2014. gadu!
eves @ sestdien, 2013. gada 23. martā 06:12
Protams tie būs papildus izdevumi, bet uz to visa pasaule iet un tā ir nākotne ;)
eves @ sestdien, 2013. gada 23. martā 06:14
http://karte.lmt.lv/
Tas ir labākais šobrīd pieejamais 4G pārklājums. Pārējiem operatoriem nav pat normāla 3G pārklājuma, par 4G nemaz nerunājot. Viena gada laikā uzbūvēt labu tīklu visā valstī, sorry, nav reāli, tāpēc interneta radio mežā tuvākajos gados bus tikai kā izklaide fanātiķiem.
FM skaņas kvalitātes un reģionālas piederības priekšrocību negribu apsptiest, man tas ir acīmredzams.
Vovanich @ sestdien, 2013. gada 23. martā 15:09
Visu cieņu kungi, es esmu arī FM fans, pat vēl šodien ..! Kādreiz arī radio pirāts biju, bet izskatās ka attīstītajās valstīs viss iet pavisam citā virzienā, jautājums tikai cik ātri mēs tam visam sekosim. Peace!
eves @ svētdien, 2013. gada 24. martā 16:36
Nu 3G mežā ir pieejams uz telefona jo klausos radio Skonto pastaigājoties. Mazsalacas tornis laikam spēcīgs :D
ricis @ pirmdien, 2013. gada 25. martā 02:52
varat pastāstīt naxer man radio klausīties caur netu ja ir FM ? dzīt ar 50kB/sec (LMT laikam vienīgie piedāvā unilimtu?) To pat būs grūti pa stereo nosaukt ...
marss @ pirmdien, 2013. gada 25. martā 11:18
a naxer man pa FM jāklausas? FM jau aizmirtsts ar saviem + un - . Jāiet uz priekšu un drīz tiks iegādāts virtuves radio ar WiFi. Nu skonto man uz tunein aplikācijas iet 128 kB/sec. Nez varbūt nepareizi dati bet kādu tur stereo var dzirdēt uz maza skaļrunīša, pat ja arī raida stereo. Labāk 32 kB/sec mono tapat atšķirības nejutīs uz telefona. :)
ricis @ pirmdien, 2013. gada 25. martā 12:26
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums