Nedeļas nogale biju nepatikami parsteigts kad gribeju sesdienas vakara noklausities raidijumu radiodejas kura vienmer bija dzirdami superigi deju gabali no 90-tiem lidz pat musdienam,bet tas vieta sadzirdeju hitus no muzeja . Nesaprotu kam tas ir vajadzigas ? it ka nepietek mums muzeju stacijas Skonto + Star-fm ,tagad ari SFM raida to pašu . Manu prat tas ir nepareiza izvele ,jo ka jau teicu muzeja stacijas pie mums ir parak daudz ,bet programmas kas atskaņo hitus no 90-tiem lidz musdienam vispar Latvija nav . Super-Fm vismaz bija viena niša tiem kam patik 90-to gadu muzons ,tagad mums vairs nav neka . Bet vienalga starp milžiem SKONTO+STAR-FM SFM nebus vispar pamanams ,tapec šo kļudu vajadzetu izlabot un palaist atpakaļ to pašu formatu kas bija dzirdams lidz-šim . Un vel kaut SFM joprojam pieder SIA LATVIEŠU RADIO - patlaban tur nav dzirdama neviena latviešu dziesma ,EHR-atskaņo tikai latviešu dziesmas jaunumi ,bet kur palikusi neatkarigas Latvijas hiti , kur viņam skanet -IGAUNIJA ,varbut VACIJA ,vai nav stulbi ? mes sava dzimtene dzirdam visas dziesmas bet dziesmas Latviešu valoda nedzirdam vispar . Manu prat SFM-sen vajadzet atgriesties pie formata kad viņam bija logo-Cilveciņš ar satelitu + neatkarigas Latvijas popularakas dziesmas palaist. Vai ne ?
Zuzik @ pirmdien, 2013. gada 21. janvārī 14:32
Zuzik - gribēt jau mēs varam daudz, bet reitingi parādīja, ka SFM formāts ar 90's + 00's hītiem nav iecienīts klausītāju vidū (reitingi pat bišķi noslīdēja uz leju). Jā, arī mani tas skumdina jo arī man vairs nav radiostacijas kuru klausīties, bet par to sīkāk jau runājām vienā tēmā iepriekš. Tad jau redzēsim vai šī formāta maiņa dos kaut kādas izmaiņas reitingos. Ja nedos, Uģim būs daudz problēmu. Un pirmā no tām - ko darīt tālāk.
Janka @ pirmdien, 2013. gada 21. janvārī 15:31
Izskatas ka tikai Uģim bail no reitingiem ,parejam radiobosiem pilnigi vienalga kura vieta ir tie reitingi un viņi nemaz neskrien tiem pakaļ , paskatisimies uz Starfm ,formats nav mainits kopš sakuma ,to pašu varu teikt par SWH,un Topradio ,visi vecie raidijumi saglabati ,un reklamas ari tiem daudz vairak neka kopa Superfm piederošiem radiokanaliem. Vienu gan teikšu Superfm vairs neklausos un meklešu citas stacijas kas atskaņo man patikamo formatu ,ja juz zinat arpus Latvijas radiostacijas kas atskaņo 90's + 00's tad ludzu uzrakstit uz šo forumu , gaidišu !
bosik @ pirmdien, 2013. gada 21. janvārī 17:27
Tieši tagad atsāku klausīties Super FM - it īpaši tās vecās franču un itāļu dziesmas, mmmm !!!!!!!!!
Ivars @ pirmdien, 2013. gada 21. janvārī 19:22
bosik - pārējiem radio bosiem pilnīgi vienalga uz reitingiem? :D Tu saproti ko Tu tikko pateici? Reitingi ir galvenais, kas komercradiostacijām interesē, jo tādējādi iespējams par dārgāku cenu pārdot reklāmas laiku. Visi tavi minētie radiostaciju formāti STRĀDĀ, SWH pa augšu grozās, Star FM arī uzlabojums ir pagājušajā gadā, TOPradio ir sava niša. Super FM taustās pagaidām, pirmā reize bija nesekmīga, nu tad redzēsim otro piegājienu un tā rezultātus.
HJ @ pirmdien, 2013. gada 21. janvārī 19:23
nu ko lai saka s*di notiek :) ceru ka kāds tagadējo SFM klausās, jo apkārt nav manīts ka skanētu SFM, vienīgā diena kad klausījos bija ZSVētki :D
marss @ pirmdien, 2013. gada 21. janvārī 19:48
Autors laikam pamodies no ziemas miega, ka tikai tagad pamanījis izmaiņas :)?
Manuprāt SuperFM tagad ir baigi ok, jo iepriekšējais formāts bija ne šis, ne tas ! Tagad pilns ar hītiem, kuriem ir melodija !!! Un visi radio uztraucas par reitingiem :)!!!
Katls @ otrdien, 2013. gada 22. janvārī 10:00
Garām. no sākuma likās ok, bet tagad labāk klausos to pašu Europa+. es vēl varētu klausīties 80 un 80 gadu mūziku, bet 70-tie man ir par vecu:)