Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Jauns Super fm svētdien?

un kas notiks ar Mazsalacas 90.3 raidītaju Uģi???
ricis @ trešdien, 2012. gada 26. septembrī 15:51
"NEPLP atjaunoja SIA „X Centrs” izsniegto apraides atļauju programmas LATVIEŠU RADIO Super FM raidīšanai."

http://www.neplpadome.lv/lv/sakums/padome/padomes-sedes/sedes-sadalas/
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 26. septembrī 22:08
Vovanich drikst zināt kas tas par uzņēmumu SIA "X Centrs" kam pieder tas raidītājs?

Man šķita ka visi raidītāji pieder Super FM
ricis @ trešdien, 2012. gada 26. septembrī 22:12
ricis, ja atceries 90,3 kādreiz raidīja Radio Mazsalaca. Tā jāsaprot, ka frekvences īpašnieks kā bija, tā arī palika SIA "X Centrs", bet vietējas programmas vietā sāka translēt tolaik vēl Latviešu radio.
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 26. septembrī 23:13
Jā atceros Radio Mazsalaca, bet tai stacijai bija īpašnieks Andris Lauznis nevis SIA X Centrs.
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 27. septembrī 08:34
A. Lauznis ir X Centrs īpašnieks un vienmēr bijis, vispār xcentrs ir tā sadzīves tehnikas un elektronikas bode pie Mazsalacas autobusu pieturas. Vismaz pirm 3 gadiem tā tas bija.
dipols @ ceturtdien, 2012. gada 27. septembrī 09:15
Haaa! Tagad sapratu loģiku. Es uz to veikalu X Centrs eju ļoti bieži pēc visādiem elektronikas loriņiem.

nebiju iedomājies ka tas radio pieder veikala īpašniekam.

Dipols tu esi bijis Mazsalacā???
ricis @ ceturtdien, 2012. gada 27. septembrī 11:23
Es tā arī nesapratu - vai es drīkstu klausīties EHR, SFM, vai arī no sākuma man jāiegūst kāds maģistra grāds radio jomā?
Nejauši ieklīdušais cilvēks @ ceturtdien, 2012. gada 27. septembrī 17:27
Visu cieņu Uģim – par Latvian Beat, Radiodejām un SFM un dalību šeit!
Bet pēdējā laikā es Uģi vairāk uztveru kā eksperimentatoru, tas atgādina Mao „permanento revolūciju”, no kā nogurst arī radioklausītāji. Latviešu Radio bija iespēja iekosties LR2 tirgus pīrāgā, bet to noraka margināļi ar jaunajām grupām, repiem uc ētera crapiem – tātad nebija skaidrības par auditoriju un tās vēlmēm. Tagad SFM tiek eksperimentēts ar skaņu, džingliem utt – tas ir labi kopējai LV radio domāšanas attīstībai, interesanti pašam Uģim, bet tas ir tikai iepakojums, galvenais ir saturs, kas SFM nav nekas unikāls – un tas ir galvenais trūkums.
To rakstīju no „stagnāta” viedokļa, kas ir manas darbavietas un Skonto pluss un vienlaikus arī mīnuss – kā spēt attīstīties un mainīties, evolucionēt, nepazaudējot klausītāju.
Naukšēnu diskors @ piektdien, 2012. gada 28. septembrī 09:48
Latviešu Radio noraka jaukšanās politikā un tik nogurdinošie telefona zvani un cits tamlīdzīgs craps, kas skanēja ik pēc dažām dziesmām un katras stundas sākumā. Un tas bija gan pirms, gan pēc referenduma un vēlēšanām. Tas vienkārši bija par biežu. Raidījums vienu reizi dienā par šo tēmu būtu bijis gana, bet arī es (kas bija liels Latviešu Radio piekritējs) stundas sākumā dabūju griezt uz citu staciju, jo tas vienkārši vairs nebija izturams. Diemžēl. Viss pārējais bija līmenī - Latvijā tapa jauna popmūzika, deju remiksi tādos kvantumos, kā vēl nekad. Kas ar LV mūziku notiek tagad? Pat nezinu kur skatīties, jo LR-2 man ir par "vecu", umpapā umpapā nav priekš manis.
Janka @ piektdien, 2012. gada 28. septembrī 10:29
+1 Jankam , Latviešu radio laikā Latviešu mūzika piedzīvoja pamatīgu uzrāvienu, hīts nāca pēc hīta, un tie visi bija kvalitatīvi, nevis LR2 umpapa kārtējais šļāģers, kuru klausoties rauj augšā... Politika bija pirmais, kas noraka visu to pasācienu, nebija vienkārši izturams !
Kas tagad ... tukšums, panīkums, LR2 kā riebjas, tā riebjas ... nu neko neļķes LV mūzikai, un klausamies ārzemju devumus !
marss @ piektdien, 2012. gada 28. septembrī 14:31
Visskumjākais būs tad, ja šai pārmaiņai (Latviešu Radio --> Super FM) būs bijusi tik augsta cena (kā LV mūzikas attīstība), jo, tūlīt būs pagājis gads, bet reitings kā ir tie paši 80k, tā arī ir. Redzēsim reitingu ziemā pēc pārmaiņām tagad. Es gan īsti nesaprotu, vai šo funkciju (Latvijas popmūzikas attīstība) nebūtu jāpilda LR-2, bet, nu kaut kā nemanu ne jaunās grupas, ne kaut ko tādu, ko darīja Latviešu Radio. Deju mūzikas raidījums vispār vēl kāds ēterā ir? "Naktsāķis?" Vienīgais, kas LR-2 ēterā attīstās ir šlāgeris. Raidījums, kur var dzirdēt non-stop popmūziku laikam ir Muzikālā Banka. Ir tāda sajūta, ka nekā cita Latvijā bez sviestaina šlāgera nav (un tas pats pārdziedāts no vācu šlāgeriem latviešu valodā). Es saprotu, ka 400k ir milzīgs reitings un nevar veidot baigās pārmaiņas (aizbiedēs pensionārus), bet tieši Latvijas Radio 2 būtu jāveicina tā latviešu mūzikas attīstība, kā to darīja Latviešu Radio un sorry, es neko tādu šobrīd ēterā nemanu.
Janka @ piektdien, 2012. gada 28. septembrī 14:45
Un jā, atcerēsimies Latvijas Radio kā sabiedriskā medija galveno misiju - un reitingi tie nav.
Janka @ piektdien, 2012. gada 28. septembrī 14:48
Ja Mazsalacas raidītāju uzliktu nedaudz stiprāku tad arī dzirdētu arī Limbažos braucot uz Alojas pusi var dzirdēt mašīnā.
ašais @ piektdien, 2012. gada 28. septembrī 16:10
Ka es sapratu Ugi. Tad lidz jaunam gadam nebus jaunu raiditaju Super FM grupai!
Andris @ sestdien, 2012. gada 29. septembrī 16:18
Var jau būt ka būss tikai Uģis par saviem plāniem nerunā
ašais @ sestdien, 2012. gada 29. septembrī 20:34
Ne nebus! Es vairs neticu ne vienam vinja teiktajam,no 10 raiditajiem kuri tika planoti 3 saka stradat,un ar to ari viss ir pateikts.
Andris @ sestdien, 2012. gada 29. septembrī 22:41
ehh ballīte ar likvidēta :( tā vietā radiodejas, kur skan nepavisam ne radiodeju laiku muzika ... nebūšu es SFM klausītājs
marss @ svētdien, 2012. gada 30. septembrī 09:11
Dēļ šīs diskusijas nolēmu pēc vairāku gadu pārtraukuma uzgriest 104.3 un biju patīkami pārsteigts. Uģi, cepuri nost, 2 dienas klausos un vēl nav apnicis. pamanīju, ka stipri vairāk ir sākusi skanēt dance tipa mūzika. laikam ieteikmējies no Spin FM:)
Teikšu tā, nu jau pie EHR klausītājiem var arī mani pieskaitīt.

Tagad patestēsim arī Super FM lai redzētu, kas tur mainijies.
Sandis @ svētdien, 2012. gada 30. septembrī 11:53
Lapa: 1 2
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums