Uģis Polis @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 13:21
Uģi bet kapec tas noticis ?
zuzik @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 13:57
Jēkabpils KHR klausītājiem ir jāsāk rakstīt sūdzības uz NEPLP un uz saeimu par raidstacijas slēgšanu Jēkabpilī.
Egons @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 14:27
Zhel ka ta noticis,cerams ka KHR ir jau iesniedzis sudzibu tiesa?
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 16:41
Kapec tas noticis? Tapec ka nauda un ietekme visu izlema,un nebus jegas rakstit kaut ko uz Neplp un jo vairak uz saeimu!
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 16:44
es mazliet nesaprotu situaciju ,vai KHR ir tuvu bankrotam ? bet ka bus ar citam pilsetam ari drizuma KHR nebus dzirdams ?
bosik @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 16:57
bosik! Izlasi zemak temu reitingi tur viss rakstits.
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 17:01
Beidzot kas labs noticis.
martins @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 17:09
es brinos kas vel tic reitingiem tas viss ir mafijas muldoņi un nekas vairak . Viņi ar savam stastiņiem par reitingiem vienkarši velas slepeni reklamet savas mafijas stacijas un nekas vairak . Bet ja turpinot temu par reitingiem es gan neticu ka Spin-fm ir nedaudz klausitaju , formats ir superigs tur musdieniga muzika bes lieka muldoņa skan un tas ir nepareizi sacits ka to klausas tikai školota es ari to klausos bet es sen neesmu skolas vecuma .
bosik-Andrim @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 17:28
Neklausos KHR, bet anulēt licenci pēc vairāk nekā gada raidīšanas tajā ir vienkārši stulbi. Skatīsimies kas notiks tālāk un vai tūlīt Radio Valmiera 94,1 savāks sev, vai arī tam tiks izdalīta cita frekvence un uz 94,1 tiks rīkots jauns konkurss.
Janka @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 19:18
Ne ja par reitingiem es runaju,taja tema reitingi ir rakstits par sho temu,tur nejaushi aizsakas ta diskusija!
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 6. septembrī 20:53
latvija nu nav vajadzigas tik daudz Krievu radiostacijas.
K @ svētdien, 2012. gada 9. septembrī 10:27
Nu protams ka ir vajadzigas jo vairak jo labak! Jo tas tikai un klausas cilveki.
Andris @ svētdien, 2012. gada 9. septembrī 12:19
Jaiegadajas jaudigi raiditaji un jalaiz tam krievu radiostacijam pa virsu.
k @ trešdien, 2012. gada 12. septembrī 11:47
Vel viens debils. Un tu vienigais klausisies tas stacijas.
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 13. septembrī 10:49
Kads stulbums rakstits KHR majas lapa itka atljauja beidzas raidit Jekabpili,ko Jus cilvekus manat,isteniba tak atnjema Jums to.
Andris @ piektdien, 2012. gada 14. septembrī 00:57
Pareizi dara ka atnem tas krievu radiostaciju atlaujas ,tas tikai sakums, no drosiem avotiem ,teikts ,ka paliks tikai 1 krievu radiostacija ,jo nav brivu frekvenchu.
k @ piektdien, 2012. gada 14. septembrī 09:18
Ko tu pasakas stasti ir vel brivas frekvences un to bus vel vairak jo kaiminjos tuvako 3 gadu laika analogo TV izslegs Lietuva ja pec 7 nedeljam,un tad jau pierobezha paradisies vismaz 8 brivas frekvences.
Andris @ piektdien, 2012. gada 14. septembrī 09:48
Ugi! Jus loti nepareizi darijas ka uzrakstijat sava majas lapa ka licenze ir beigusie nevis atnjemta nelikumigi,vajadzeja aicinat cilvekus kas klausijas lai raksta sudzibas Neplp riko mitinjus,piketus u.t.t tad butu jega,tada sajuta ka Jums Jekabpils pashiem nebija vajadzigs! Nu tak padomajiet logiski,vai tiesham prata par maz.
Andris @ piektdien, 2012. gada 14. septembrī 09:52
UN kas tad klausas pierobeza radio? vairak viss iet ap Rigu.
k @ piektdien, 2012. gada 14. septembrī 12:10
Andri - nomierinies, lielais mācītājs kam un ko un kā darīt. Klausies KHR internetā vai arī ej pats un piketē pie NEPLP.
Janka @ piektdien, 2012. gada 14. septembrī 16:59
Andri, uztaisi plakātu un noparkojies pie Saeimas. Vienam cilvēkam nekādu atļauju nevajag, lai rīkotu piketu. Pirms tevi sašnorēs apsardze, varbūt paspēsi kādā tv kanālā tikt:D
aivis @ piektdien, 2012. gada 14. septembrī 18:00
Man tas nav vajadzigs.
Andris @ sestdien, 2012. gada 15. septembrī 13:40
Es KHR vaditajiem to saku,jo izbrina fakts par tadu stulbumu..tada sajuta ka vinjiem tas raiditajs nav vajadzigs Jekabpili.