TOPruslan @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 14:16
Vasarā desmit Latvijā klausītāko radio staciju vidū vēl ierindojas tādas radio stacijas, kā „Krievijas Hiti (Russkoe radio)” (6,6%), „Radio SWH” (6,3%), „Latvijas Radio 4” (5,2%), „European Hit Radio” (5,1%), „Star FM” (3,4%), „AUTORADIO” (3,3%), un „TOP Radio” (3,0%). (TNS Resurs)
TOPruslan @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 14:25
Koa? Retro FM gandrīz līmenī ar Super FM (kurš starp citu, joprojām izskatās neaug vairāk par to, ko spēja sasniegt Latviešu Radio, share gan pieaudzis). Pārējais laikam jau gaidāms, PIKs mirst un Spin FM... njā...
Janka @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 14:27
16.augustā es rakstīju:Domāju, ka šajā topā starp krieviem Retro FM decembrī var ieņemt vismaz Europa+ vietu.
Tas noticis ir jau šobrīd. Zīmīgs ir vārds "vismaz". Tas arī ir vienīgais projekts, kas turpinās ko mainīt vēl 3-6 mēnešus. Visas pārējās izmaiņas ir sīkumi.
Uģis Polis @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 14:35
ТОПрадио - поздравления с возвращением на прежний уровень, но судя по всему, это только начало.
Троица некогда популярных SWH+/Pik/MixFM - молодцы ребята, туда вам и дорога.
Хиты России - неплохо, стабильно. Наконец-то оформение эфира вышло на должный уровень. Звук тоже пока радует, но про техническую сторону здесь говорить не буду.
Ретро - неплохой старт, возможно зачёт местного эфира.
Riga radio - как и ожидалось, на уровне Набы, чем-то они похожи.
Радио Школота (Spin FM) - ну тоже никаких сюрпризов, школота у нас радио мало слушает, а если слушает, то в основном EHR.
101 - стабильный среднячок, тоже ребята нашли своего слушателя.
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 14:42
Runājot, par Retro FM, man liekas, ka augstāk viņs nekāps, var būt pirmajā laikā nedaudz, bet pēc tam atgriezīsies atpakaļ. Līdzīgi kā Avtoradio, kuram tomēr šoreiz izdevās atkal ienākt desmitniekā
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 14:50
RETRO FM starp krieviem 6.vietaa un diezgan droshi var tikt ka decembrii buus 4. apsteidzot swh+ un skonto. Riigaa retro 5.vietaa. Par 4.naaksies paciiniities ar ehr.
Uģis Polis @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 14:57
retro ir loti preciizs produkts, kas meerkeets uz cilveekiem kas uzaugushi cccp. Vini pabojaas nervus gan krievu stacijaam (iznemot khr) gan skonto.
Uģis Polis @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 14:59
Lidz jaunam gadam iespejs vel bus lielas izmainjas reitingos.
Andris @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 16:44
Ugi! Ko nozime Krievu radio Latgale ir zaudejusi apraides atljauju?
Andris @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 16:56
Ну по Ретро ФМ я не сомнивался.Продукт конкурентно-способный. Но в Риге более 100тыс.получить сложно.... Вованыч спасибо ! Это правдо только начало :)
Меня МИХ группа удитвила очень....
TOPruslan @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 18:08
Pirmais trieciens - spins TIk zemu :(( tas nozīmē tikai vienu - agrāk vai vēlāk šamos slēgs, bet klausīts tiek praktiski nonstopā, nav tur ziņas n sht, un man jau pāri 30 ...
Topam sveicieni ar apaļu skaitli, Ulbroka man domāt nospēlēja savu
Nemana radio Valmieru, kuriem arī izskatās būs skarbi
radio Pikam man šķiet jau var sākt gatavot atvadu ziedus, nu i pareizi ko aizirš ēteru ar nevajadzīgu sviestu :)
SuperFM nav slikti, lai gan klausos tikai ballītes ....
žēl ka Capitālu tauta neklausās, tīri palicis kvalitatīvs un uztverams labi
to ka Rīgā rādžiņu IR padaudz ir tāpat skaidrs un kādam BŪS jāpamet ēters
RigaRadio - Zīdam nav vēl apnicis naudu kaisīt vējā ?
marss @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 18:17
Руслан, я вас тоже поздравляю - с возвращением в 100-тысячник!Когда нужен андреналин, всегда слушаю TOP!
Regina @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 18:44
Rīgā AQH Share%: 1. vieta - Radio SKONTO (11,0), 2. vieta - LR 2 (10,8) , 3. vieta - Krievijas hiti (9,6), 4. vieta - RETRO FM (6,6).
Regīna Ločmele @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 18:51
kas tajā skonto ir tāds, ka viņu visi klausās joprojām nesaprotu ....
nu lubit nash narod , vsekuju ...
marss @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 18:56
Regīna, vai es pareizi saprotu, ka Rīgas reitingi joprojam nav publiski pieejami?
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 19:02
Marss,ļubit...
Regīna @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 19:03
Runājot par PIK FM. šamējiem nekad nav bijuši augsti reitingi, bet radio joprojām turas virs ūdens+ ļoti labs apraides rādiuss (65km Zemgales virzienā stabils stereo).
Skonto ir pārbaudītas vērtības. zinu ļoti daudzus iestādījumus, kur skan tieši Skonto.
Nezinu gan vai Spinu slēgts, šamējam laba aizmugure+labs pārklājums.
Kapitālam joprojām Zemgalē nav praktiski pārklājuma.
Retro FM diezgan labs produkts, vienīgi žēl, ka ārpus Rīgas nevelk (trakāk nekā ar Spinu).
He, Stārs ar savu vienu pleilisti arī desmitniekā iekļuvis:)
misters @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 19:46
Vai tad Rīgas reitingi kādreiz vispār ir bijuši TNSā publiski pieejami? Kaut kā neatminos. Jā, par Skonto laimes atslēgu ir runāts vairākkārt... Pat Uģis izteicās. Nu arī es nesaprotu, kā var neapnikt tās 400 dziesmas (nuu, aptuveni), kas tiek spēlētas. Tiešām nesaprotu. Tas tev nav hītu formāts, kur vairākas reizes dienā drillē Pitbull, vai kaut ko tamlīdzīgi šausmīgu, bet, dienu no dienas klausīties Abbu, tad tam sekojot Modern Talking, kaut kam no Joe Dasin vai Toto Cutugno, tad Pērkonam... un tad vēlreiz tas viss pa riņķi. Un vēlreiz. Un vēlreiz. Diezgan grūti būtu izturēt, ja kas tāds būtu jāklausās, piemēram ofisā dienu no dienas. Pat Star FM šobrīd spēlē daudzveidīgāku playlisti. Bet, kāpēc jāmaina uzvarētāja formula, vai ne?
Spin FM paklausījos vienu dienu un nav mans formāts. Bet ir forši, ka jaunieši iesaistās, bet, ak vai - jau atkal SWH kaite - tikai un vienīgi sabiedrībā atpazīstamie "jaunieši" pie šprices. A kurš audzinās jaunos talantus? Zigmāra Liepiņa laikā to darīja SWH, tagad to nedara neviena radiostacija Latvijā. Skumji.
Janka @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 19:49
Aizmirsu Rīga radio. Ok, pats labprāt klausos, bet tomēr pēc kāda laika gribas ko jestrāku un nākas mainīt staciju.
Hmm, Europa+ diezgan labs, nez kādēļ tik zema pozīcija.
misters @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 19:49
Janka, nu pagāja jau 5 gadi kopš TNS nepublicē Rīgas reitingus, pēdējā reize bija 2007. gada pavasaris. Tur bija gan Latvija, gan atsevišķi Rīga. Arhīvā var apskatīt.
Starp citu PIKam popularitātes pīķis bija 90gadu beigās, tas un arī pārējas krievu stacijas vēl kaut kā turējās līdz 2007 vasarai, kad palaida KHR un haļava zakončilasj.
Runājot par Skonto, man liekas, ka tur pēdējā laikā kaut kas notiek ar pleilisti, kaut kas mainās. Bet nu reitingi turpina augt, tā kā eksperimenti ar formātu tiek veikti profesionāli.
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 20:09
mister vot par to es arī brīnos jo E+, kad vēl nebija spina un Capitāla, auto klausījos loti daudz, viņiem ir tāds specifisks stiliņš kas man arī patīk, un daudzi hīti iet tikai pa E+
Par apraidēm, nu jā, 90W uz raidītāju ir ļoti maz, neglābj pat LVRTC tornis (90.0,94.5,106,8)
Jā capitāls nāk no Ulbrokas, no 1! virzienantenas, pārklājums ir Rīga + Liepājas virziens (97.3,101,94.9 un 97.3) ja nekļūdos ....
marss @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 20:14
hehz atceros kādreiz par to b*lshtu ko viņi tur dzina pa PIKu gribēju antenu nonest :D bet izskatās ka patreiz tas nav nepieciešams, jo paši iet uz grunti :D
a antena ta Āģītī ir ar ļļoti lielu jaudu ...
marss @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 20:17
marss, īstenībā 90W nav ne vainas, dzirdamība vietām ir pat labāka, nekā Āgenam un LTV ar viņu kilovatiem.
90,0 un 94,5 jā tur programma nav domāta plašam klausītājam.
Par Valmieru, es pat neņemos prognozēt, kur viņi būs, lai to dara vairāk pieredzējuši cilvēki.
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 20:28
Uhh, nez cik tālu ar vertikālajām antenām no Zaķenes, un, uhh, piemēram 1kW varētu aizraidīt...
Janka @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 20:45
Uz 60-70km stabili var aizraidīt. LVRTC ar to arī atšķiras no citiem, ka tur viss tiek darīts kā vajag, nevis kā sanāca. Vispār ja nebūtu Āģīša un LTV samopala, tad kopumā radio dzirdamība Rīgā būtu daudz labāka.
Vovanich @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 20:58
LR1 un LR2, vertikālie 8 iet līdz Bročiem bez problēmām, protams tur kW ir sakrāmēti nejēdzīgi
marss @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 21:30
Vai tad LR-1 un LR-2 neraida no horizontālajām antenām, no kurām raida arī SWH? Bišķi zemāk - no tām jau Skonto, EHR, LKR un visi pārējie. Vismaz senāk tā bija. Vai arī kaut ko jaucu?
Janka @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 21:33
ups kļūda :) vainīgs, bet man domāt ideju sapratām :)
marss @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 21:38
Регина ,спасибо !
Ar Vovanichu es tikaj gribu piekrit !!!
ja nebus šis daudz vietu antenas,tad dzirdams bus labaks visiem. Ko es gribu ar to teikt. Nu vot smotrite, braucam Pardaugavā. Mašinā, majas "ziepu kastite" nu vaj mp3 pleers...Pofigu. kad braucam pie Agena,tad sak cirkst un vis par pazud visas radiostacijas kas nak no LVRTC vaj no Ulbrukā. Protams kā šada problema nebus,ja visi raidis no vienu vietu. Tas ari trauce klausities radio normala kvalitate. Daudz cilvekam ir sliktajs uztveretajs. Un par mūsu tēmu grību patēikt, bija smekligi lasit Janka`s komentu par Pitbulju :)))))))))))
TOPruslan @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 23:44
Kādi jaunumi par super fm raidītājiem atiecībā uz Limbažiem ļoti intresē kas aizsķeršanos
ašais @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 10:35
Vai kads var pateikt vai shobrid strada Krievijas Hiti raiditajs Jekabpili 94,1FM vai ir jau izslegts?
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 10:43
Vakar vakarā 94,1 raidīja un neizskatās, ka viņi taisās to atslēgt. Kaut kur kaut kāda kļūda.
Vovanich @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 11:22
Bet kas tad par kipišu ? Kas notiek ?
TOPruslan @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 11:45
Из списка ESD пропала частота 94,1 MHz KHR, хотя реально она работает, и с чем это связяно, непонятно.
Vovanich @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 12:09
Raidītājs strādā. Kāda tolka pēc viņš būtu jāslēdz ārā? Konkursu vinnēja kā KHR arī, tātad visas koncepcijas utt. atbilst. Ko pīpē Andri?
Janka @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 12:10
Ahā, skaidrs tagad. Paldies Vovanich. Dīvaini.
Janka @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 12:13
Kaut kas kaut ko slepj! Jo VASES man teica ka shim raiditajam nav atljauts raidit Jekabpili 94,1 FM frekvence!
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 12:41
Info par sho raiditaju pazuda sestdien! Un bez atljaujas ka ari informacijas VASES majas lapa raidit ir aizliegts ja kads nezina likumu. VASES pashi ir izbriniti ka apraide notiek un tagad veic parbaudes par sho raiditaju.
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 30. augustā 12:44
NEPLP majas lapa vakar paradijusies informacija ka ir anuleta Krievu radio Latgale apraides atljauja un ta attiecas uz KHR raiditaju Jekabpili 94,1FM