Laikam jau šajā forumā esam runājuši par visu, taču vienu lietu gan nē, kas pēdējās dienās atkal aktivizējusies, proti AKKA/LAA un tās noteiktie tarifi radiostacijām.
http://www.db.lv/citas-zinas/radio-swh-var-aizliegt-atskanot-muziku-377598
Ko jūs par to sakāt un varbūt radio industrijā darbojošie - Uģis un Ruslans var pakomentēt kā ir viņu radiotacijās un kā tur ir ar tām maksām, jo, pašreiz lasot un skatoties uz to visu no malas, šķiet, ka ir šausmīgs haoss. Kaut kas jāmaksā Akkai, kaut kas vēl Laipai un kaut kas vēl kaut kam.
Janka @ otrdien, 2012. gada 28. augustā 13:05
tā vien prasās pēc kaut kādas skarbas rīcības pret tiem kakistiem ....
marss @ otrdien, 2012. gada 28. augustā 17:00
Man ļoti gruti komentet šo te problemu. Jā,protams mes makasajam un katru reizi,kad mums prasa pleylistu. Es gatavoju sarakstu no Radio Player un sutam viņam. Pec tam reķins,un tad maksajam. Ko mums darit ? Protams izdzivot tagat par šim kapejkam,kas mums reklamu tirgus piedava normali nevar. Tarifus aug ,visi grib nopelnet. Bet mes zaudejam protams... Janka,nu tāpec ari hauss baigajs. Daudz radio nevar uzturet ne offisu,ne cilvekus. Es tikaj vienu sapratu... šis ir valst kontora un ,ja ne maksa.... Nu tad parads turpinas augt. Pec tam bus ļoti gruti samaksat. Vobshem nezinu ko šeit komentet. Radio sabedriskas vietas nedrikst klausities,japerk licenze. Fig znaet,ko bus talak. Ceru,kā atradises kads,kas šis hauss razrulit.
TOPruslan @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 01:25
Labdien. Reti šeit izsakos, lai gan laiku pa laikam šajā forumā lasu pateikto (nav mans "lauciņš" tas). Runājot par šīs diskusijas būtību- saku, Latvija tirgus jomā ir ļoti maza valsts. Tā nevar "uzturēt" lērumu radiostaciju. Mans viedoklis, Latvija ir pietiekama vienai valsts (sabiedriskajai) radiostacijai, 1 spēcīgai komerc- (privātajai) radiostacijai+ 1 "nišas" raidstacijai (kā "Radio NABA", lai gan arī tā patiesībā netieši ir valsts iestādījums). Mums radiostacijas ir krietni vairāk par manis nosaukto minimumu, tamdēļ lielā daļā gadījumos tās spiestas nīkuļot. Tur protams, vadošajos amatos strādā apķērīgi cilvēki. Vai nu pārdodas kādiem ārzemniem, kļūstot par turienes koncernu piedēkļiem, vai arī "atmazgā naudu", vēl kaut ko gudrojot. Un tamdēļ ši minimālo "kapeiku dalot" - ir šie kosmiskie cīniņi. Raut savās ķešās grib visi, bet maksāt otrajiem - tikai ja nav citi varianti (tas attiecas ne tikai uz radiostaciju "samniecību").
raitis_sametis @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 09:20
Nezinu, vai varu piekrist par Latviju, jo 3 stacijas ir ellīgi maz, bet, par Rīgu gan. Nu tur IR tiešām par daudz staciju.
Janka @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 11:18
Kā teicis Konfūcijs - nav jēga pārdzīvot par notiekošo, jo, ja vari ko darīt - ej un dari tā vietā lai pārdzīvoetu. Ja nevari - tad kāda jēga no taviem pārdzīvojumiem.
Uģis Polis @ trešdien, 2012. gada 29. augustā 13:28
Redz. Ja mūsu sabiedrība būtu brīva no padomju laika domāšanas, viss būtu savādāk.
Taču visi grib iedzīvoties. Likumu izmanto savvītīgiem nolūkiem un valsts to uzskata par labu esam.
Kāpēc strādāt, ja var nodarboties ar reketu? Tā, piemēram, grafomāne M. Zālīte saprata, ka skribelējot rīmītes, materiālas vērtības neradīsies.
Dzīvojam taču vienreiz.
Saka, ka viņa izdeva dzeju krājumu "Es ticu reketam, ne Dievam".
Šī nelegālā organizācija ātri saprata, ka var rīkoties visatļautīgi, radot aizvien vaiprātīgākus "likumus", kas ienesīs ne vienu vien tūkstoti viņu makos.
Alberts Redmons @ piektdien, 2012. gada 31. augustā 18:46
А вы знаете, что в Америке лицензии есть даже посадочные семена картошку. У каждого сорта есть имя и соответственно авторские права. То есть купив на этот год, ты не имеешь права из того что выросло посадить в следующем. И там все четко фиксируется: адрес, площадь посева и т.д. И нарушившего ждет конфискация, уничтожение, а нарушителя - решетка. Во как бывает.
radio @ pirmdien, 2012. gada 3. septembrī 16:13
http://swamp.lv/ - bezmaksas reklāma. Nāc un reklamējies bez maksas!
4Play @ pirmdien, 2013. gada 4. februārī 18:46
Konkurences padome soda AKKA/LAA par pārmērīgiem tarifiem.
Cik patīkama ziņa!
Alberts Redmons @ ceturtdien, 2013. gada 11. aprīlī 07:37