Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Rīga radio iet 101 pēdās?

Ēriks Loks šodien twitterī pavēstījis, ka partraukta sadarbība ar Rīga radio.Kad "ausīs rīc" mainīja dislokāciju no 101 uz Rr. tieši iedomājos,kā diez sadzīvos radio veterāni ar jaunajiem.Laikam jau pa šauru zvaigznēm kļuva un izēda Ēriku.Manā skatījumā bez Ērika un Roberta tandēma radio zaudē savu seju.
Valža @ piektdien, 2012. gada 27. jūlijā 21:50
Biku iesmēju ka hipsterradio rīta zvaignes RR grābstijās ar RR džez-relax hītiem :D
whatever ne viens ne otrs nav mans favorīts, lai vārās savā sulā, kas ta man :D
marss @ piektdien, 2012. gada 27. jūlijā 21:54
A kā šiem tur ar reklāmām? Nez ir ar kāds cēliens ar tām jaunajām radiobalsīm, jeb joprojām tas viss tiek barots no citiem biznesiem. Es nu tākā baigos reklāmas blokus nebūtu manījis. Man jau patīk kas tur skan tagad, tomēr baigās dzīres šķiet iet vaļā un baidos ka ilgi tādā formātā neizturēs ): Prieks, ja pierādīs pretējo.
dipols @ piektdien, 2012. gada 27. jūlijā 23:10
Kā jau biju minējis te kaut kur, kamēr Zīds sponsorēs šo kantori tamēr tie vēl vilks ... neticu ka ar šādu formātu un apraidi var biznesu veidot ;)
marss @ sestdien, 2012. gada 28. jūlijā 08:42
tā padomāju... pirms Loks atvadījās - principā sanāk, ka 1 dienas ietvaros tur strādāja ~ 8 cilvēki o___O Bik pa treknu priekš viena startup.
dipols @ sestdien, 2012. gada 28. jūlijā 10:08
Nu kaut kas jau tur nav. Komanda no 101 kad pārbēga,dzirdeju - nu tik būs!Bet kā šī trijotne nenesa peļņu 101,tā arī nomainot kantori,nekas jau nemainās.Radio tirgus Latvijā pārbāzts!
Mauriņš @ sestdien, 2012. gada 28. jūlijā 12:33
Ar to RR ir izbeidzies. Bet šie daži mēneši bija baigi ok, dažādoja "biznesmeņu" un "profesionāļu" piedirsto ēteru ;) 101, starp citu, ir kļuvis klausāms šad un tad :p
pam-param @ sestdien, 2012. gada 28. jūlijā 15:41
Nevar jau zināt, kas Ērika aiziešanai bija pamatā. Bet jebkurā gadījumā tā ir radio vadības izšķiršanās - tādā personību radio mainīt Loku, kas ēterā ir no astoņdesmito gadu beigām, pret caurkritušiem hipsterīšiem. Tas nozīmē arī auditorijas un reitingu izmaiņas.
Naukšēnu diskors @ sestdien, 2012. gada 28. jūlijā 20:08
Atkārtošos, ka 101 ir diezgan ok optimizējis savu crew - tā arī vajadzēja no pašiem sākumiem, tad varētu augt tikai, tagad sanāca itkā krtitums atpakaļ. Katrā ziņā - nišas stacijas ir good stuff un tām savs kumoss reklāmas tirgu kaut mazs bet stabils - būs.
dipols @ svētdien, 2012. gada 29. jūlijā 01:55
Piekritīšu Naukšēnu diskoram - jābūt nozīmīgam iemeslam, lai veiktu šādu maiņu.
Abu @ svētdien, 2012. gada 29. jūlijā 12:51
negribētu lai Gobziņš pamet ēteru, esmu pasācis klausīties pēcpusdienās to "Kabrioletu".
aivis @ pirmdien, 2012. gada 30. jūlijā 19:47
Ar R101 jau kādu laiku viss ir baigi labi. Saules mūžu viņam!

Kristaps ar visu savu RR var iet taisni.
Kinostudija @ otrdien, 2012. gada 31. jūlijā 17:53
Kaut kas tur ar to mūziku vairs nav riktīgi...
zaza @ otrdien, 2012. gada 7. augustā 17:04
viss ir normas robežās.
misters @ trešdien, 2012. gada 8. augustā 19:07
Tas Ēriks Loks ir psihiatra uzskaitē.
Paklausieties, kādas muļķības viņš ēterā runā.
Manuprāt, vispār tādus dīvaiņus nevajag laist pie tiešā ētera'.
Ainārs no Mārasciema @ ceturtdien, 2012. gada 9. augustā 13:08
Pilnigi piekritu!
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 9. augustā 15:26
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums