Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

SuperFM šodien sācis raidīt Gulbenē - 93,6 FM

Citu jaunumu pagaidām nav.
Uģis Polis @ ceturtdien, 2012. gada 14. jūnijā 17:08
Paldies Ugi par info,nu gan interesanti ka tik atri sakat raidit Gulbene? Tukuma jau 8 meneshus nevarat uzsakt apraidi.
Andris @ ceturtdien, 2012. gada 14. jūnijā 22:45
tukumaa nevajag, tur labi skan no Riigas!!
edis @ piektdien, 2012. gada 15. jūnijā 10:17
Varam uzsākt arī Tukumā, bet ir svarīgākas vietas ko šobrīd apgūt.
Uģis Polis @ piektdien, 2012. gada 15. jūnijā 12:23
Gulbenē vismazāk vajag šāda tipa stacijas...
martins @ piektdien, 2012. gada 15. jūnijā 16:03
Gulbenē jau eestus klausās visi? Jo tur (kā arī Alūksnē) viņi man braucot pagājšvasar ar mašīnu nāca iekšā ļoti labi, gan Star FM, gan Uno, gan visas valsts (Raadio 2 labs bija).
Janka @ piektdien, 2012. gada 15. jūnijā 17:00
To svarigo vietu nav nemaz tik daudz shogad. Valmiera,Limbazi,Aluksne,Talsi un Preili(EHR)tas ari viss.tikai nesaprotams kam vajadzeje likt raiditaju Ogre un pec kada laika izslegt,un aizmirst par to.labak butu konkursa kartiba sho frekvenci izsolijushi,neka Super FM atdot.
Andris @ piektdien, 2012. gada 15. jūnijā 22:49
Vakar vakarā Gulbenes raidītāju uztvēru pirmo reizi. Tāpat kā pārējie Gulbenes raidītāji manā pusē, arī šis skan pavāji. Līdz Gulbenei ir 97 km gaisa līnijā. Vienīgi Star FM 98,2 MHz esmu uztvēris ar RDS.
Rolands Strautmalis @ sestdien, 2012. gada 16. jūnijā 19:31
Ugi! Vai shogad Krievijas Hiti iegus nacionalo apraidi?
Andris @ svētdien, 2012. gada 17. jūnijā 01:11
Andri, vai Andris šogad pārstās uzdot jautājumus uz kuriem neviens nezina atbildes?
Uģis Polis @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 11:55
Ugi!Ja parstas tagad skaidrs,ta ari vajadzeja teikt,es biju domajis ka tas no Jums ir atkarigs. Esmu kludijies!
Andris @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 12:02
Vairs neviena jautajuma Ugim neuzdoshu!
Andris @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 12:04
Shodien braucu gar Gulbeni,ja raiditajs gan pavajsh,vai tur nevareja jaudigaku uzlikt,pat Madona ir daudz labaks.
Kaspars @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 15:06
Kaspar, kādus raidītāja parametrus mums nosaka - tādos arī turamies un ar pašdarbību nenodarbojamies.
Uģis Polis @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 16:19
Sapratu.
Kaspars @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 16:23
Madonas raidītājs ir ļoti spēcīgs, aptuveni Cesvaines raidītāju līmenī (nedaudz švakāk gan), Jēkabpilī ar RDS skan gan 90,9, gan 92,1 (kurš protams kvalitatīvāks, jo raida no Ošāniem - tuvāk). Vienu brīdi gan 90,9 bija patīkamāk klausīties, jo skaņa bija skaļāka, bet tagad abi skan vienādi, tāpēc 92,1 iet mašīnā (ja, protams, neskan reklāmas, kuru laikā jāspiež cits cipars, par daaaudz, par daaaudz viņu, bet nu, kaut kā maizītei jāpelna, viss saprotams un loģiski, protams).

Ja nedaudz par saturu (manas, personīgās radio klausītāja domas), tad man liekas, ka dziesmas gadu mierīgi varētu raidīt tikai RDS un kaut vai tajā programmā "3 hīti pēc kārtas" (kuras jēgu īsti neredzu, jo arī pārējā laikā skan hīti). Bišķi par daudz jaunās mūzikas (es tajā pašā laikā dziedāju Vitnijai līdzi Stārā, kamēr SFM skanēja kaut kāda jaunā Rihanna), un bišķi par maz latviešu. Uz 5-6 dziesmām, tikai 1 ir latviešu. Nu kaut kā tā. Tas mans, tāds, absolūti subjektīvais skatījums.
Janka @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 23:53
Ar "dziesmas gadu" domāts Patrika pieteikums "deviņdesmit septītā gada hits". Un tad vēl tam pievienojas dziesmas izpildītājs un nosaukums - smagi un gari, kad katras dziesmas sākumā ko tādu saka. Bet tā jau protams, interesanti, šad tad ar paziņām minēt pirms Patrika - kura gada hīts tas bija. Parasti par gadu/diviem es kļūdos, bet ne vairāk. :D
Janka @ pirmdien, 2012. gada 18. jūnijā 23:56
Janka, paldies par viedokli. Sagaidām, ka līdz rudenim mums būs gatavs jauns rīks ar kā palīdzību objektīvāk novērtēt kā dziesmas ko spēlēt, tā arī dažādus ētera elementu - piemēram pieteikumu popularitāti. Bet pagaidā ir tā kā ir.
Uģis Polis @ otrdien, 2012. gada 19. jūnijā 08:00
Uģi lūdzu pasaki kas notiks ar Matīšu 90,3 raidītāju? Tas jau sanāk tagad lieks.
ricis @ otrdien, 2012. gada 19. jūnijā 17:42
Mani ari interese.
Dainis @ otrdien, 2012. gada 19. jūnijā 19:29
Uģi, palaidiet tur KHR! :D
Bet ja nopietni, tad var pagriezt Matīšu antenu uz Mazsalacu vai uz Salacgrīvu, ar to uzlabojot signāla kvalitāti tajā pusē, nu protams ja ESD atļaus :)
Vovanich @ otrdien, 2012. gada 19. jūnijā 19:46
ri, Daini, Vovanich - mēs vēl lemsim par to. Kad izlemsim - pastāstīsim.
Uģis Polis @ otrdien, 2012. gada 19. jūnijā 20:42
Nu ko darīsiet ar Mazsalacas raidītāju Uģi.
ašais @ ceturtdien, 2012. gada 21. jūnijā 15:48
Uvazhajemij Ugis. Perenos peredat4ika KHR iz Vishki v Preilji bil o4enj nepravelnij shag. Takbi vas shas v Daugavpilse slushali, a ne v gorode gde russkih o4enj malo.
Viktor @ svētdien, 2012. gada 24. jūnijā 18:39
Lapa: 1
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums